aynen özel günlerde gratis watsons gibi yerler indirimde olduğunda ben de sürekli kullanılan kişisel bakım ürünlerini birden fazla alıyorum
hergün makyaj yapan birisiyim ama ürünlerim bellidir
Biz de canim bir maasi birikime yatiriyorz ve diğerinden kira oduyoruz faturalar ve aylik harcamalar ama biz cok masrafsiz bir aileyiz sigara bile kullanmiyoruz calismamiza ragmen kahvalti ve ogle yemeklerini evde yiyor birde ise yuruyerek gidiyoruz oh mismrb kızlar bende ev kredisi ödeyenlerdenim. ikimizde çalışıyoruz ve birimizin maaşı sırf krediye gidiyor. 8 yıllık çektik. daha 5. ayını ödedik bakalım nasıl bitecek. tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz. 10 aylık da prensesim var. seneye kreşe gidecek. onun kreş masrafı için şimdiden birikim yapmaya başlamam lazım. burda birbirimize destek olup gaza getirelimmmm tutumlu hatunlar olalımmm. ne güzel olur dimi.
Rossman i bende cok seviyorum...zaten eskisi kadar cok alisveris yapmiyorum kozmetik marketlerden kaliteli ama az urun aliyorumaynen mesela pamuk watsosns yada gratiste 5-6 tl civari a 101den çok çok uyguna alıyorum bu ilk aklıma gelen şey oldu,yaşadığım yerde rossmann yok onun ürünleride çok güzel ve çok ucuz öneririm
Bize 58 geldi elektrikElektrik faturam 42 tl gelmis sizlere ne kadar geliyor kizlar
Ben fırını az kullanıyorum canım bi de kettle mumkun mertebe kullanmıyorum makinalar da genelde çok yüksek sıcaklıkta çalıştırmiyorumNasıl bu kadar az geliyor, bize 70 den aşağı gelmiyor: ((
Ben fırını az kullanıyorum canım bi de kettle mumkun mertebe kullanmıyorum makinalar da genelde çok yüksek sıcaklıkta çalıştırmiyorum