Birikim Günlüğüm

aynen özel günlerde gratis watsons gibi yerler indirimde olduğunda ben de sürekli kullanılan kişisel bakım ürünlerini birden fazla alıyorum
hergün makyaj yapan birisiyim ama ürünlerim bellidir

mrb kızlar bende ev kredisi ödeyenlerdenim. ikimizde çalışıyoruz ve birimizin maaşı sırf krediye gidiyor. 8 yıllık çektik. daha 5. ayını ödedik bakalım nasıl bitecek. tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz. 10 aylık da prensesim var. seneye kreşe gidecek. onun kreş masrafı için şimdiden birikim yapmaya başlamam lazım. burda birbirimize destek olup gaza getirelimmmm tutumlu hatunlar olalımmm. ne güzel olur dimi.

aynen özel günlerde gratis watsons gibi yerler indirimde olduğunda ben de sürekli kullanılan kişisel bakım ürünlerini birden fazla alıyorum
hergün makyaj yapan birisiyim ama ürünlerim bellidir

aynen mesela pamuk watsosns yada gratiste 5-6 tl civari a 101den çok çok uyguna alıyorum bu ilk aklıma gelen şey oldu,yaşadığım yerde rossmann yok onun ürünleride çok güzel ve çok ucuz öneririm

Biz de canim bir maasi birikime yatiriyorz ve diğerinden kira oduyoruz faturalar ve aylik harcamalar ama biz cok masrafsiz bir aileyiz sigara bile kullanmiyoruz calismamiza ragmen kahvalti ve ogle yemeklerini evde yiyor birde ise yuruyerek gidiyoruz oh mis

aynen mesela pamuk watsosns yada gratiste 5-6 tl civari a 101den çok çok uyguna alıyorum bu ilk aklıma gelen şey oldu,yaşadığım yerde rossmann yok onun ürünleride çok güzel ve çok ucuz öneririm
Rossman i bende cok seviyorum...zaten eskisi kadar cok alisveris yapmiyorum kozmetik marketlerden kaliteli ama az urun aliyorum

Meraba bizde 2 kişi çalışıyoruz ben şuan doğum iznindeyim haziranda baslicam nasipse .. eşimin kredisini kapattık çok şükür benim konut kredim var krediden artan parayla ufak ufak biriktirmeye çalışıyorum. .

Günaydın herkese...
Ben de ufak bile olsa birikim yaptıkça hevesleniyorum, daha bir umutlu oluyorum: )

Ben maaslari aldigimizda once birikim tutarini ayiriyorum sonra odemeler ve aylik mutfak masraflari ve genel giderler içinde kalan parayi nakit cekerek harcıyorum o nedenle bir ay boyunca birikime atacak baska para olmuyor elimde insan biriktirdikce mutlu oluyor aman bozulmasin masallah

Elektrik faturam 42 tl gelmis sizlere ne kadar geliyor kizlar

su 17 tl,elektrik 85tl doğalgaz 215 tl idi bu ayda bunlara yakın gelir herhalde doğalgaz düşer kanımca çünkü havalar sıcak olmaya başladı kombiyi açmamaya başladık

Gunaydin masallah su ne kadar uygun
Butun faturalarım uygun geliyor su haric kartli su kullaniyoruz ve cogu zaman elektrikten cok su oduyorum 2 yildir bir turlu takip edemedim bitince eksi bakiyeden kullaniliyor mecburen yani 50 tl bir ayda gidiyor bazen tarihini yaZiyorum ama tam takip edemedim yinede

Ben fırını az kullanıyorum canım bi de kettle mumkun mertebe kullanmıyorum makinalar da genelde çok yüksek sıcaklıkta çalıştırmiyorum

Ben kettle ı cok kullanıyorum, bırakayım en ıyısı.
Derındondurucudakı azalanları da bu aksam buzdolabının buzluguna yerlestıreyım. Onun da fişini çekersem biraz daha azalır ıns.

Bende kettle kullanmiyorum bozuldu yenisini de almadim wok ocakta isitiyorum sicak suyu ama bulasik ve camasir makinam cok calisiyor bulasik nerdeyse gunu birlik 2 kisi o kadar cok bardak tabak kullaniyoruz ki...tum lambalarim ekonomik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…