• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biricik kızımın dogum hikayesi

dilos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
70
0
36
Almanya
merhaba arkadaslar beim kızım suan 2,5 yasında ama ilk dogdu günü dün gibi hatırlıyorum.ilk hamileligimden bahsedim kısaca. evliligimin 3. ayında hamile kalmıstım halbuki almanyadaki doktorum hamile kalmak icin tedavi görmem gerektini söylemişti bizde o yüzden korunmuorduk.bir gün eczaneden test almak istemiştik eşim ile ama kimsenin bilmesini istemiyorduk. arkadaslarla gezerken gecenin bi vakti herkeze acil eczaneye gitmem gerektini burnum kapalı gece uyuyamam diye spray almam gerektiğini söylemiştim.arkadaslar saolsun yanlız gitme bizde gelelim dedi onlar yavas yavas yürüken ben hızli bi sekilde eczaneye girdim ve testi sonunda aldım.tabii kimse test oldugunu bilmiyo eşim haricinde.o gece eve gittik ve ben testi yaptım eşimle testin basında öyle bi bekliyorduk ki hic unutmam:)))) pozitif cıktı ve aglayarak birbirimize sarıldık.hamileligim cok güzel gecti hic bir sorunum yoktu ve cok da rahattım.toplam 13kilo almıstım ama ödem cok oldu elimde ayağımda damarları bile göremiyordum.normal dogum istedim herzaman.doktora her gittigimde acılma yok dedi.doktor bana 13 mayısda dogacak demişti.ben 17 sine kadar bekledim dogmadı.hastaneye sevk etti doktor.hastanede bana sancı gelmesi icinn ilac verdiler.ilacdan sonra carsida baya yürüdüm 2cm acılma oldu daha da acılmadı.kızım saolsun dogumunda bile tembeldi uyuyordu.hemsireler karnımı sallayarak uyandırıyordu.o gece sancım hic yoktu ben hastanede yattım rahattım. gece saat 2:30 da uyandım sancı degildi ama karnım öyle cok kaşınıyordu ki anlatamam. resmen karnnımı kaşımak icin uyanmiştim.kalkmışken wc ye gidim dedim bi baktım suyum geldi ama sancım yoktu.hemsire beni dogum odasına aldı bir de klasik müzik actı rahatlamam icinn.eşim dogumda yanımda yoktu türkiyede idi bende almayada idim.gece annemi aricaktım ama yanlışlıkla eşimi aramışım tabi o orda herkezi ayağa kaldırmış benden panik göz de görmüyor cok kötü olmuş.annem geldi erkek kardeşim geldi dogum odasına bi zaman sonra ama bende hala sancı yok ve kızım bi türlü asaya inmiyordu.hemşirelere illede normal dogum dedim orda.sonra sonra sancım geldi ama cocuk yukarda hala.vücudum öyle su toplamısti ki serumu takacak damarlar yoktu.kolumun her yerine igneyi sokup cıkarıyorlardı ben dogum sancısında bir gözyaşı dökmedim ama iğne yüzünden cok agladım.en son kızımın kalp atışı düsüyordu sezeryan yapalım dedi doktor bende tamam dedim ve kızım 18.mayıs da 3:19 gece dogdu.ne yazık ki tam narkozlu sezeryan oldu.erkek kardesim ve annem hep yanımda idi.hic unutmam annem deliler gibi aglıyordu bide bana kızıyor sezeryan yapda kurtul diye.benim orda acı cekmeme dayanamadı.hemsireler bennimle ilgilenirken bi ara kardesime senin burda ne işi var diye bagırmıştım sonra dışarda bekledi.kızım 48 cm ve 3950gramm dogmustu.tam narkozlu sezeryan oldugum icin dogumu göremedim kendime geldiğimde yanımda minik kızım gözlerini acmış bana bakıyordu.dünyanın en güzel seyi anne olmak mış.allah herkeze nasip etsin insallah.suan 2. bebegi istiyoruz ama olması kilo nedeni ile cok zor.uzun oldu biliyorum insallah canınızı sıkmamışımdır.bir gün daha beklemiş olsaydı kızım karnımda aynı gün dogmuş olacaktı ama olmadı.:nazar:

aminnn allah herkeze nasip etsin insallah.suan erkek kardesimin eşi 7 aylık hamile onunda bir kızı olacak nasipse.cocuklar herzaman bir evin nesesidir.allah olmayanlara versin insallah.

Allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar: insaallah tekrar hamile kalırsınn

Back