• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriciğin evi ben de geldim

Kayınvalidenizlemi oturuyorsunuz Salonunuz çok klasik geldi.
Böyle bir mutfak gerçekmi?İnanılmayacak kadar güzel.Hele o teras.Offf Offf .Koca ev bir yana bu iki bölüm bir yana bence.

Evin gerçekten çok ferah.İnsanı boğmuyor eşyalarla.Özellikle mutfağına bayıldım..Güle güle,huzurla oturun inşallah..

teşekkürler kızlar epeydir uğramıyordum biraz geç yazdım cevabı
kayınvalidemle oturmuyorum canım benim
salon takımım evet bayağı bir klasik ama ne yapıyım zamanı gelince değişecekler sırasını bekliyorlar

yatak odası benim için çok renkli ama klasik koltuklar fln tam benlik bayılırım mutfak zaten bir numara kaydirigubbakcemile5

evin çok güzel güle güle otur..benim bir sorum olacak sanırım senden net bir cevap alabilirim.evdeki bütün perdeler neredeyse katlamalı tarzda ben onların kullanımını soracaktım yani temizliği nasıl,en önemlisi evi nasıl havalandırıyorsun camı açmana engel oluyormu? ben mutfağa ya stor yada katlamalı düşünüyorum ama havlandırma sorunundan dolayı karar veremedim camım 2 kanat biri açılıyor camı açmam gerektiğinde perdeyi yukarımı toplamam lazım ?

evin çok güzel güle güle otur..benim bir sorum olacak sanırım senden net bir cevap alabilirim.evdeki bütün perdeler neredeyse katlamalı tarzda ben onların kullanımını soracaktım yani temizliği nasıl,en önemlisi evi nasıl havalandırıyorsun camı açmana engel oluyormu? ben mutfağa ya stor yada katlamalı düşünüyorum ama havlandırma sorunundan dolayı karar veremedim camım 2 kanat biri açılıyor camı açmam gerektiğinde perdeyi yukarımı toplamam lazım ?

sorunu cevaplayayım tatlım
şimdi katlamalı perdenin kullanımı denildiği kadar zor değil ,diğer normal perdeleri ayda bir yıkıyorsan bunları 4-5 ayda bir yıkıyorsun renkleri daha koyu renk olduğu için geç kirleniyor
hem ütüsü daha kolay oluyor,
dikkat etmen bir nokta var mekanizması bazı mekanizmalar makaralı ipi ona sarılıyor, o zor oluyor ,benimkiler kolay hemen yerlerine takıp tülü aşağı yukarı indiriyorum oluyor
havalandırmaya gelince evet camını açmak için tamamen toplaman gerekiyor ,mutfağımı balkon kapısından ve lavbanın üstündeki pencereden havalandırıyorum
diğer odaları ise pencereyi yarım açıyorum her seferinde toplamıyorum yania.s

Oncellikle gule gule ve hayirli oturun, agiz tadi ile yuvanizda. Evin tasarimi yakindan uzaktan bana hitap etmiyor, incitmek istemem. Ama sunun icin yorum yapmak istedim, inanilmaz derecede titiz ve tertipli bir hanimsiniz. Tebrik ediyorum:) Tekrar hayirli ugurlu olsun.

güle güle oturun mutfağa ben de bayıldım kocaman...büyük mutfakları çok seviyorumm

Back
X