- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- 323
- Konu Sahibi sonsuzluk0607
-
merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım.yaklaşık 6 ay önceye kadar yüzümde herhangi bir iz bile yoktu.bebek gibiydi hani böyle görünce vayy denilenden.arkadaşlarım ne kullandığımı sorardı hep.vermemde sakınca var mı bilmiyorum ama garnier 3ü birarada maske ile yıkardım her banyoda.sonra zamanla cildim kurumaya başladı.buarda sadece t bölgem az yağlıydı.sonra bir adet dönemimde zor adet oldum ve deli gibi sivilce bastı yüzümü.telaş etmedim çünkü hemen geçerlerdi çıksa bile.ben salak giibi gittim sıktım alnımı,burnumu.rezil oldu.yine geçer ya iki günde dedim 6ay oldu hergün yeni bir kocaman sivilce çıkıyor.o zaman profesyonel bakım yaptırayım dedim bir uzmana başvurdum.aylık bakım yapıyor 2.seans bitti ama bir gelişme yok.alnımda minik minik bir sürü ve kırmızı kırmızı sivilceler var.büyük büyük.alnım ve burun çevremde sadece.
uzun oldu biliyorum ama belki yardımcı olabilecek biri vardır.dcl nin ürünlerini aldım buraya da yazdım zaten ama onlrı da uzman kullanma soyar cildini zaten çok kuru dedi.içim gitti deli gibi para vermiştim.yinede soyan ürünleri haftada 1 kullanıyorum.
ya nerede hata yapıyorum kızlar benim hep bebek gibiydi suratım şimdi alnımda ergen sivilceleri var.canıım çok sıkılyor.kafayı taktıkça da daha çok çıkıyor sanki?
okuduysanız yardım olur musunuz? buraya hangi konuyu açsam malesef pek ilgi görmüyo.derdime çare bulamıyorum inşallah bilen biri yazar
haklısın birtanem doktora gitmek en mantıklısı ama salak kafam 6 aylık sözleşme yaptım.süslü sözlere kandım galiba.
oradaki de uzman estetisyen mi ne.ama bilemiyorsun tabi.işlemleri ilk yaptığında mükemmel oluyor ama ertesi güne değişen hiç bir şey olmuyor o baya koyuyor işte
Sözleşmede olsa sen yinede pazartesi doktora git.. orada yapılanı da anlat..belki ilaç kullan oraya da git diyecek..
belki yaptıkları işlemler çok sakıncalı,cildini mahveder sakın gitme diyecek..
bir kaç yıl öncesine kadar ben de garnier 3 lü maskeden kullanıyordum iyiydi bitince bidaha almadım benim de adetlerim zor gelir bazen bende de sivilce fırlar arada bir maya maskesi yapıyorum güzel oluyor önce yüzünün bir yerinde dene allerji yapmasın. mayayı katı halde ılık suyla ıslatıp yüzüme maske yapıp kurumasını bekliyorum. sonra ılık suyla yıkıyorum iyi geliyor bana. bir tavsiye :) yengemde ergenlik yıllarında 1 diş sarımsağı elinde bölüp yüzüne sivilcelerin üzerine sürermiş çok faydasını görmüş ama pis kokar yaaaaa :)merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım.yaklaşık 6 ay önceye kadar yüzümde herhangi bir iz bile yoktu.bebek gibiydi hani böyle görünce vayy denilenden.arkadaşlarım ne kullandığımı sorardı hep.vermemde sakınca var mı bilmiyorum ama garnier 3ü birarada maske ile yıkardım her banyoda.sonra zamanla cildim kurumaya başladı.buarda sadece t bölgem az yağlıydı.sonra bir adet dönemimde zor adet oldum ve deli gibi sivilce bastı yüzümü.telaş etmedim çünkü hemen geçerlerdi çıksa bile.ben salak giibi gittim sıktım alnımı,burnumu.rezil oldu.yine geçer ya iki günde dedim 6ay oldu hergün yeni bir kocaman sivilce çıkıyor.o zaman profesyonel bakım yaptırayım dedim bir uzmana başvurdum.aylık bakım yapıyor 2.seans bitti ama bir gelişme yok.alnımda minik minik bir sürü ve kırmızı kırmızı sivilceler var.büyük büyük.alnım ve burun çevremde sadece.
uzun oldu biliyorum ama belki yardımcı olabilecek biri vardır.dcl nin ürünlerini aldım buraya da yazdım zaten ama onlrı da uzman kullanma soyar cildini zaten çok kuru dedi.içim gitti deli gibi para vermiştim.yinede soyan ürünleri haftada 1 kullanıyorum.
ya nerede hata yapıyorum kızlar benim hep bebek gibiydi suratım şimdi alnımda ergen sivilceleri var.canıım çok sıkılyor.kafayı taktıkça da daha çok çıkıyor sanki?
okuduysanız yardım olur musunuz? buraya hangi konuyu açsam malesef pek ilgi görmüyo.derdime çare bulamıyorum inşallah bilen biri yazar
sinirden ağlayabilirim şuanda.galiba benim buaralar çok strestim var ama farkında değilim:18: ya inanır mısınız dün burnumda uçuk çıkıyorduki söndü ohh dedim. ama şuanda evet tam olarak şuanda eşşek kadar bir uçuk patladı dudağımda.nerden geldi neara şişti anlamadım ya ben buara böyle eskiye dönsün bebek gibi olsun dedikçe eşek kadar sivilceler uçuklar basıyor yüzümü çok sinir oldummm şimdi böyle sinirlendiğime bamayın strest filan yaşamıyordum neden böyle oldu anlamadım bir derdim var bölümüne mi taşınsam yavaştan
sanırım kaderimiz azda olsa benziyor benim yüzüm bebek gibi değildi arada çıkardı lisede ama aa ne kadar çok denilecek kadar asla değil bir ara durduk yere çıktılar kaşıntıyla birlikte ben hemen dr gittim çünkü kaşıntı beni mahvetti ilaç kullandım ama eskisi gibi değilim çıkmayan yanaklarımda bile çıkıyor hapta kesin çözüm değil tabiki kullanırken ki haline göre çok iyi çok şükür ama yinede işte kökü kurumuyor seni çok iyi anlıyorum
kıyamam yaa beni anlayan biri çıktı sonunda.eşek kadar bir uçuk var şuanda suratımda ve iki büyük sivilce ve birçok küçük sivilce.bilmiyorum gerçekten ne olduğunu.ama en kısa zamanda bende direk doktora gideceğim..:26::26:
kıyamam yaa beni anlayan biri çıktı sonunda.eşek kadar bir uçuk var şuanda suratımda ve iki büyük sivilce ve birçok küçük sivilce.bilmiyorum gerçekten ne olduğunu.ama en kısa zamanda bende direk doktora gideceğim..:26::26:
Hiç sivilcesi olmayan insanlarda vardır ama tek tük çıkıyor işte napalım yapıcak bir şey yok sanırım ergenliğe geç girdik <3 Çok şükür halimize ne durumda olan insanlar var <3 en güzeli stresten uzak durup bol bol su içmek günde 2 litre su şart:)) güneşe çıkmamaya çalışmak yada güneş kremsiz çıkmamak ve en önemlisi de temiz tutmak ve takmamak inan dediğin gibi takınca fazlalaşıyor geçicek diyerek olumlu yaklaşmak en güzeli:)) ALLAHIM TÜM HERKESİN CİLDİNİ PÜRÜZSÜN OLSUN İNŞALLAH AMİNNNN YERYÜZÜNDE CİLT SORUNU KALMASIN İNŞALLAH AMİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?