• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Biri Herhangi Bir Sırada Önünüze Geçti Tepkiniz Ne Olurdu?

Biri Herhangi Bir Sırada Önünüze Geçti Tepkiniz Ne Olurdu?

• Beyefendi/hanımefendi galiba sırayı görmediniz

OY: 92 76,0%
  • Acelesi olmasa öne geçmezdi; üzmeyin garibi

OY: 7 5,8%
  • Şeker kardeşim sıraya geçiver

OY: 8 6,6%
  • Sırana geç lan ayı!

OY: 8 6,6%
  • Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa da ...

OY: 6 5,0%

• Ankete Katılan
    121
Bir daha olursa hayırdır hemşerim bir arkadaşa bakıp çıkacaksın herhalde diyin.
bunu birisi derken görsem çok gülerim :) ama ben diyemem çünkü insanlardan artık çok bezdim, zaten o öküzlüğü görmek beni yeterince tiksindiriyor bir de öküzle muhatap olursam bir daha kendime gelemem :)
insanları kendi hallerine bıraktım

bunu birisi derken görsem çok gülerim :) ama ben diyemem çünkü insanlardan artık çok bezdim, zaten o öküzlüğü görmek beni yeterince tiksindiriyor bir de öküzle muhatap olursam bir daha kendime gelemem :)
insanları kendi hallerine bıraktım
Böylelerin sonu gelmez. Kendi hallerine bırakarak doğru yapıyorsunuz, çekilecek dert değil öküzlük :)

Eger yuruyusume attigim adimarin hizina ayak uydurabiliyosa sorun yok aksi halde ayagina basar önüne geçer bende yavas yururum

Hoop hooop hoooooop oha ohaa çüüüğş derdım poyraz karayelın dedıgı gıbı :)

Basima en cok gelen sey bu ama bazi insanlar dalginliktan bazilari uyanikliktan yapiyor. Bunu farkedip ona gore uyariyorum ya da hic uyarmiyorum. Bazilari sizi ezmek istercesine geciyor ki onlara ne denir hic bilmiyorum!

Valla içimden kafasına çantamı indirmek geliyor ama işte netcen.:sinirli:
Halbuki Avrupa'da ...:confused:

Acelesi olmasa yapmazdı şıkkını seçtim.geçen markette arkamdaki 50 yaşlarındaki bi bey önüme geçti kusura bakma kızım acelem var dedi bende sorun yok dedim.çünkü benim acelem yoktu markete öylesine gitmiştim pekte bişey almamışdım.arkamda kimsede yoktu başka.ama kalabalık olsaydık arkada uzun bi kuyruk olsaydı.herkezin sabır içinde beklemesidi düşünerek busefer kızardım.çünkü sonuçda kalabalık ve herkez bekliyo oda beklemek zorunda.:KK69:

Genelde uyarir hakkimi ararim ama nadiren de salıyorum, "aman geciversin, acelem yok, simdi laf anlatmakla ugrasamam" diyorum.

Sırana geç lan ayıyı işaretledim ama bunu dışa vuramıyorum tabi içte kalıyor. Sinirime denk gelirse sadece sıra var derim. Bazen umursamıyorum.

Back
X