• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Biri Herhangi Bir Sırada Önünüze Geçti Tepkiniz Ne Olurdu?

Biri Herhangi Bir Sırada Önünüze Geçti Tepkiniz Ne Olurdu?

• Beyefendi/hanımefendi galiba sırayı görmediniz

OY: 92 76,0%
  • Acelesi olmasa öne geçmezdi; üzmeyin garibi

OY: 7 5,8%
  • Şeker kardeşim sıraya geçiver

OY: 8 6,6%
  • Sırana geç lan ayı!

OY: 8 6,6%
  • Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa da ...

OY: 6 5,0%

• Ankete Katılan
    121
acelesi olmasa geçmezdi, üzmeyin garibi şıkkını işaretledim :KK53:
izin alsa daha iyi olurdu ama artık geçsin ne yapayım yani.

Başıma bir kaç sefer geldi. Direkt uyarırım. Uyarımı dikkate almazsa üstüne giderim, kaçışı yok. Sıradakiler de insan çünkü. :KK12:

İlk şıktaki gibi uyarırım aynen. Ama bazen sizden öncekiler sırasını başkalarına veriyor, işte o zaman diycek bişiy bulamıyosunuz.

kibarca uyarırım..Artistlik yaparsa ciyaklarım :DHastaneye ne zaman gitsem oluyo zaten daha kavgasız siftahım yok :KK53:

yarama tuz bastın gercekten... en nefret ettıgım seydır hıı ben bırkısılık sıra daha beklesem olmem ama haksızlıga gelemıyorum... butun sorun bu! gecen pazardan peynır alıcam tam soyledım sundan yarım kılo dıye pat bı tane hanım geldı banada ondan yarım kılo dedı aldı peynırı gıttı onca bakıslarıma ragmen... burda hanımada kızıyorum fakat peynırcıye dedımkı ben ondan once gelmıstım neden hakkımı aldınız?? abla kusura bakma dedı ben oyle seylerı sevmem bence buda bır haktır, hakkımıda helal etmıyorum ayrıca bırdaha da sızden alısverıs yapmıcam.. nekadar umuru oldu bılmem ama cok cırkın bırsey...

acele bi işolduğunu söyleyene izin veriyorum,müsade istemeyene sıra var diye uyarırım,saygı önemli benim için.

gayet sakin bi dille uyarıyorum ama üste çıkıyorlar
o nedenle bazen ses çıkartmıyorum
insanlar çok görgüsüz ve anlayışsız maalesef
kimsenin sırasını gasp etmem,hatta işim acaele değilse sıramı bile veriyorum.

Acelesi olmasa öne geçmezdi; üzmeyin garibi.

Böyle şeylere takılmam geçsin buyursun zamanımız var.

Allah ne verdiyse girişirdim ben heralde. Başıma gelmişti bir kere, kavga çıkartmıştım. Ama acelem vardı.

kaynaak yapan var diye bagırırım :KK53: sıra var gormediniz heralde derim baktım anlamıyor sesim yukselirde yukselir en sonunda gecer sırasına normalde markette cok fazla sey aldıysam arkamdakinin bikac parca birseyi varsa ben kendim siz one gecin diyorum..

önce sakince uyarırım eğer dikkate almazsa işi kavgaya dönüştürürüm kimse önüme geçemez :KK67:

sıraya girmemi gerektirecek durumlarda bu tatsız olayı her seferinde yaşıyorum. daha hak yemeden sıraya giren bir insan topluluğu görmedim. hatta en son otobüse binmek için sıramda tin tin ilerlerken öyle bir omuz yiyip sıradan uçup gidişim var ki komedi... genelde bıkkın bir yüz ifadesiyle kibarca sıraya girer misiniz diyorum ve genelde karşımda aval aval sırıtıp aynı öküzlüğü devam ettiriyorlar.
o kadar çok yaşıyorum görüyorum ki bazen hiç uyaramıyorum bile, çok sıkıldım çünkü. napalım kaderimiz bu çekeceğiz :KK12:

sıraya girmemi gerektirecek durumlarda bu tatsız olayı her seferinde yaşıyorum. daha hak yemeden sıraya giren bir insan topluluğu görmedim. hatta en son otobüse binmek için sıramda tin tin ilerlerken öyle bir omuz yiyip sıradan uçup gidişim var ki komedi... genelde bıkkın bir yüz ifadesiyle kibarca sıraya girer misiniz diyorum ve genelde karşımda aval aval sırıtıp aynı öküzlüğü devam ettiriyorlar.
o kadar çok yaşıyorum görüyorum ki bazen hiç uyaramıyorum bile, çok sıkıldım çünkü. napalım kaderimiz bu çekeceğiz :KK12:
Bir daha olursa hayırdır hemşerim bir arkadaşa bakıp çıkacaksın herhalde diyin.

Back
X