- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Ayrılma aşamasında olan eski eşinin storylerine niye bi mantık arıyorsunuz ki?Esımle bosanma asamasındayız davamız suan çekişmeli.. Stresli bı dönemden gecıyoruz.. ,benle aynı evde yasarken ayda yılda bir story paylasan adam artık hergun story paylasıyor, geziyor yiyor ıcıyor keyfim yerinde imajını yaratmaya calısıyor akraba ve cevresıne.. Bunun nası bir psıkoljı oldugunu soleyeblr mi fikri olan
Merak ediyorum cnkuAyrılma aşamasında olan eski eşinin storylerine niye bi mantık arıyorsunuz ki?
Herşey yolunda imajı veriyor belli ki. Birbirinizden ayrılmak istediğinize emin misiniz bilmiyorum ama sevmese böyle bir şeyin peşine düşmez diye düşünüyorumMerak ediyorum cnku
Ben degıl o benden ayrılmak istiyor. Asla istemiyor barısmakHerşey yolunda imajı veriyor belli ki. Birbirinizden ayrılmak istediğinize emin misiniz bilmiyorum ama sevmese böyle bir şeyin peşine düşmez diye düşünüyorum
Ama ben onun ıstagramında eklı degılım.. Benım göremycgmı blıyorBen olsam bakmazdim çünkü siz gördükçe inadına bak ben mutluyum imajı veriyor siz hikayeyi izledikçe de keyif alıyordur hala daha beni merak ediyo diye
Oyle mı dersiniz.. Ben pısman olacagı nı dusunuyorum cok kararlı kesınlıkle benı istemiyor ve sevmıyor hayatına bakıyorÇok gördük öyle paylasim yapanları.sabreyle seyreyle
Aklınca ben sensiz daha iyiyim diyorEsımle bosanma asamasındayız davamız suan çekişmeli.. Stresli bı dönemden gecıyoruz.. ,benle aynı evde yasarken ayda yılda bir story paylasan adam artık hergun story paylasıyor, geziyor yiyor ıcıyor keyfim yerinde imajını yaratmaya calısıyor akraba ve cevresıne.. Bunun nası bir psıkoljı oldugunu soleyeblr mi fikri olan
Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten.. sizi istemeyen adamın ne için takip ediorsunuz.. bu sizi üzmekten başka birşey yapmaz..Oyle mı dersiniz.. Ben pısman olacagı nı dusunuyorum cok kararlı kesınlıkle benı istemiyor ve sevmıyor hayatına bakıyor
Istagramında eklı dglm onun. Fake hesapları da kabul etmiyor. Yanı goremycgmı blıyorAklınca ben sensiz daha iyiyim diyorbakmayın . Engelleyin. Görmezden gelin
Nerden biliyosunuz o zaman ki story attığını. Dediğim gibi ne olursa olsun sen onu bi.şekilde takip ettiğin sürece onun bi tarafları kalkacak krndini bişey sanacak. O yğzden kendini başka şeylwre yönelt. Unutmaya çalışIstagramında eklı dglm onun. Fake hesapları da kabul etmiyor. Yanı goremycgmı blıyor
Nerden blıyorum cnku kendısının ıstagram sıfresı bende var ama o sfreyı benim bildigımı blmyor..Nerden biliyosunuz o zaman ki story attığını. Dediğim gibi ne olursa olsun sen onu bi.şekilde takip ettiğin sürece onun bi tarafları kalkacak krndini bişey sanacak. O yğzden kendini başka şeylwre yönelt. Unutmaya çalış
Nerden blıyorum cnku kendısının ıstagram sıfresı bende var ama o sfreyı benim bildigımı blmyor..
Istagramında eklı dglm onun. Fake hesapları da kabul etmiyor. Yanı goremycgmı blıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?