- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
Istagram sıfresını biliyorum ordan bakıyorum ama o benim bildigımı blmyorİlla ki birilerinin yetiştireceğini biliyordur.. siz nereden gördünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istagram sıfresını biliyorum ordan bakıyorum ama o benim bildigımı blmyorİlla ki birilerinin yetiştireceğini biliyordur.. siz nereden gördünüz
Istagram sıfresını biliyorum ordan bakıyorum ama o benim bildigımı blmyor
Ama duyacagini biliyorAma ben onun ıstagramında eklı degılım.. Benım göremycgmı blıyor
Hayır kimse yok.. Ve o benım duyup duymamamla ilgilenmez.. Okdr umrnda dglm cnkuİspitleyecek kimse yok mu?
Hayır cnku o benım duyup duymamamla ilgilenmiyor okdr bıle umrnda dglmAma duyacagini biliyor
Seninde olmasin. Bir ergenden kurtulmus olursun. Bosanan adam bunu yapmaz.Hayır cnku o benım duyup duymamamla ilgilenmiyor okdr bıle umrnda dglm
Hayır kimse yok.. Ve o benım duyup duymamamla ilgilenmez.. Okdr umrnda dglm cnku
Adam senden zeki demek ki, anlıyor elbette gördüğünü çünkü Instagram'da giriş yapılan cihazlar diye bir sekme var ve orada senin cihazın görünüyor. Sen de sanıyorsun ki kerizi gizli gizli takip ediyorum oh mis. Yapmayın şöyle şeyler ya adam zaten istemiyorum demiş daha ne. Ben olsam ben daha çok istemiyorum derim. Lütfen gururlu olun.Nerden blıyorum cnku kendısının ıstagram sıfresı bende var ama o sfreyı benim bildigımı blmyor..
Evlilik dönemini bilmem ama sevgililik döneminde ayrıldıktan sonra mutluyum imajı çizip bir sürü kadın takip edeni ama içten içe revan olanı bilirim. Şov hep.Esımle bosanma asamasındayız davamız suan çekişmeli.. Stresli bı dönemden gecıyoruz.. ,benle aynı evde yasarken ayda yılda bir story paylasan adam artık hergun story paylasıyor, geziyor yiyor ıcıyor keyfim yerinde imajını yaratmaya calısıyor akraba ve cevresıne.. Bunun nası bir psıkoljı oldugunu soleyeblr mi fikri olan
Hatta eğer beyefendi benim gibi ise güvenlik önlemlerini de aktive etmiştir siz girdiğinizde bildirim bile gidiyordur izin istiyordur, o da kıs kıs gülerek bak bakalım ne göreceksin diye seviniyordur içten içeAdam senden zeki demek ki, anlıyor elbette gördüğünü çünkü Instagram'da giriş yapılan cihazlar diye bir sekme var ve orada senin cihazın görünüyor. Sen de sanıyorsun ki kerizi gizli gizli takip ediyorum oh mis. Yapmayın şöyle şeyler ya adam zaten istemiyorum demiş daha ne. Ben olsam ben daha çok istemiyorum derim. Lütfen gururlu olun.
Ben daha zekiyim ondan cnku gırıs yapılan yerler kısmından hep cıkıs yapıyordum cihazım gözükmesin diye. Ayrıca benim esım ıstagramı okdr detaylı bilen bırı degılAdam senden zeki demek ki, anlıyor elbette gördüğünü çünkü Instagram'da giriş yapılan cihazlar diye bir sekme var ve orada senin cihazın görünüyor. Sen de sanıyorsun ki kerizi gizli gizli takip ediyorum oh mis. Yapmayın şöyle şeyler ya adam zaten istemiyorum demiş daha ne. Ben olsam ben daha çok istemiyorum derim. Lütfen gururlu olun.
Istagramında a yabancı kımse yokkı aransunO zaman aranıyor kusura bakma..
Ben daha zekiyim ondan cnku gırıs yapılan yerler kısmından hep cıkıs yapıyordum cihazım gözükmesin diye. Ayrıca benim esım ıstagramı okdr detaylı bilen bırı degıl
Normal hayatında dondu bence ama daava sürecindeyken gecmesı cok ılgınc.. Daha bosanmadık bile. Hıcmı stresi yok bıde nafaka odyck bamaSizin gormeyeceginizi dusunerek paylasim yapiyorsa normal hayatina donmus demektir. Tahmin ediyorsa goreceginizi, nispet yapiyordur
Cok uzgunum ama nafaka odemek sizinle evliligini surdurmekten daha tercih edilir bir sey imis kendisi icinNormal hayatında dondu bence ama daava sürecindeyken gecmesı cok ılgınc.. Daha bosanmadık bile. Hıcmı stresi yok bıde nafaka odyck bama
Evet aynen öyle ama ınanın ben ona zarar vermedim evlılıgımzde. O bana zarar verdi manevi anlamda.. Benım vicdanım cok rahatCok uzgunum ama nafaka odemek sizinle evliligini surdurmekten daha tercih edilir bir sey imis kendisi icin
Olabilir, sevmemistir belkiEvet aynen öyle ama ınanın ben ona zarar vermedim evlılıgımzde. O bana zarar verdi manevi anlamda.. Benım vicdanım cok rahat