Biri fikrini söyleyebilir mi? Boşanma Sürecinde Storyler...

Nerden blıyorum cnku kendısının ıstagram sıfresı bende var ama o sfreyı benim bildigımı blmyor..
Adam senden zeki demek ki, anlıyor elbette gördüğünü çünkü Instagram'da giriş yapılan cihazlar diye bir sekme var ve orada senin cihazın görünüyor. Sen de sanıyorsun ki kerizi gizli gizli takip ediyorum oh mis. Yapmayın şöyle şeyler ya adam zaten istemiyorum demiş daha ne. Ben olsam ben daha çok istemiyorum derim. Lütfen gururlu olun.

Evlilik dönemini bilmem ama sevgililik döneminde ayrıldıktan sonra mutluyum imajı çizip bir sürü kadın takip edeni ama içten içe revan olanı bilirim. Şov hep.

Hatta eğer beyefendi benim gibi ise güvenlik önlemlerini de aktive etmiştir siz girdiğinizde bildirim bile gidiyordur izin istiyordur, o da kıs kıs gülerek bak bakalım ne göreceksin diye seviniyordur içten içe

Sizin gormeyeceginizi dusunerek paylasim yapiyorsa normal hayatina donmus demektir. Tahmin ediyorsa goreceginizi, nispet yapiyordur

Ben daha zekiyim ondan cnku gırıs yapılan yerler kısmından hep cıkıs yapıyordum cihazım gözükmesin diye. Ayrıca benim esım ıstagramı okdr detaylı bilen bırı degıl

Sizin gormeyeceginizi dusunerek paylasim yapiyorsa normal hayatina donmus demektir. Tahmin ediyorsa goreceginizi, nispet yapiyordur
Normal hayatında dondu bence ama daava sürecindeyken gecmesı cok ılgınc.. Daha bosanmadık bile. Hıcmı stresi yok bıde nafaka odyck bama

Normal hayatında dondu bence ama daava sürecindeyken gecmesı cok ılgınc.. Daha bosanmadık bile. Hıcmı stresi yok bıde nafaka odyck bama
Cok uzgunum ama nafaka odemek sizinle evliligini surdurmekten daha tercih edilir bir sey imis kendisi icin

Cok uzgunum ama nafaka odemek sizinle evliligini surdurmekten daha tercih edilir bir sey imis kendisi icin
Evet aynen öyle ama ınanın ben ona zarar vermedim evlılıgımzde. O bana zarar verdi manevi anlamda.. Benım vicdanım cok rahat

Öyle diyorsunuz da ben de kendimi sorgulamaya başladım. Bende bosaniyorum üstelik dolandırdılarak ve yine onun isteğiyle. Neyse bende instada payalsim yapıyorum ama bu istediğim ama evli olduğum için yakismaz sana diye yapmadığım birseydi. Üstelik kendimi değil doğa resimleri, kahve vs paylaşıyorum, bazen müzikli bazen müziksiz. Bu arada karşı taraf bende heryerden engelli. Hatta ona yakın olabilecek kişileri ya siliyorum yada hikaye vs de engelliyorum
Benimki de mi anormal,benimkide mi ergenlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…