Biri bitiyor diğeri başlıyor

önceki konunu da biliyorum. ara çocuktan özür dile abarttım de bir daha böyle şeylere takılma. psikopat babanı da boşver rahatla anı yaşa

canim babanla naptin merak ettim gercekten
gorusup konustunuzmu
babanda olsa karsisinda ezilip buzulme ,ona yetiskin bir insan oldugunu hatirlat
insallah en kolay sekilde atlatirsin baban olayini
sevgiline gelince fazla yuz verme o zipira kendini bir halt sanmasin
babanla olan herseyi anlattikca ona muhtacsin diye dusunur ,seni ve aileni kucumser ona o firsati verme herseyini anlatma
o senin pesinden kossun sen degil

Babam korktuğumun tam aksine hiç kızmadı bişey demedi zaten 1 aksam durdu gitti. Galiba oda anladı beni çok fazla üzdüğünü kırdığını, sevgilime gelince de artık bende önce kendimi düşüncem sonra onu. Bugüne kadar o bi sıkıntıya düşsün deli olurdum üzüntüden bende artık olması gerektiği kadar ilgili olcam

Bence sen sevgilin konusunu bi daha düşün sanki sevgilinin pek umurunda değilsin gibi geldi bana

Sizin için dua edicem Allah babanıza merhamet versin diye.Fakat lütfen gerçekçi olun Karsınızda sızın dertlerinizi kendi derdi olarak görmeyen biri var.Sizin için üzülüyormuş veya ilişkiniz biterse umursuyormus gıbı durmuyor.Sonuçta bu hale onun yüzünden düştünüz sizin derdinizi umursamayan adam yüzünden babanızdan korktunuz korku dolu anlar yaşadınız.Bu arada tabiki insanın arkadasları olur cıkar gezer eğlenir.Ama şahsen benim sevdiğim biri benim yüzümden dayak yemek tehlikesi yaşıyorsa ben cafeye çarşıya oraya buraya gitmem.Gidememe içim elvermez.Siz aynısını düşünün siz ne yapardınız.Bu adam ne yapıyor?

aynen degerli olan sensin ,insanlara hakettiiginden fazla deger verip ustune dusersen bir yerleri havalaniyor
sen kendini degerli gor ,onceligi kendine ver ki sevgilinde seni oyle gorsun
biz kadinlar erkekleri simartiyoruz ,20 yillik evliligim bittikten sonra anladimki suc benimmis
haketmeyen kocaya cok fazla deger verip adamin egosunu tavan yapmisim
oncelik hep oydu,dunyamin merkezi oydu,dunyaya onun gozunden bakiyordum ,ben yoktum o vardi
kendimi unutup onun icin her turlu fedakarligi yaptim hic sevmem ama hani derler ya sacimi supurge ettim paspas oldum diye malesef aynen oyle oldum
ama degmiyor kuzum boyle yaptikca erkekler asla deger vermiyor ilk firsatta canini yakiyorlar ,seni kucumsuyorlar
o yuzden bu hatalari yapma ,birak sevgilin sana deger versin ,pesinden kossun

Yalnizkelebek nedir son durumlar canım?
Kusura bakmayın bikaç gündür yazamadim. Bir sıkıntı problem de yok çok şükür. Sevgilimle de açık açık konuştum durumu anlattım oda kendince bişeyler anlattı ortak kararlar aldık. Babama gelince gayet iyi sanki hiç kavga etmemisiz gibi hatta bu konuda tek bir soru dahi sormadı sormuyor da. Belki de anladı bi sevgilim olduğunu ve kurcalamk istemiyor

Oh çok şükür. Sanırım hayırlı oldu senin için bu babanın stresi. Bir adım daha olgunlaştın degil mi?

Ben o cafe konsunda sevgilini hakli gordum.
Kadin ve erkek esit felanda degil, bu kadar feminist olmayin.
Hayat boyle, yapicak bisy yok.
Turkiye gibi bi ulkede bi kiza satasan cok olur, bi erkege satasacak halleri yok.

Oh çok şükür. Sanırım hayırlı oldu senin için bu babanın stresi. Bir adım daha olgunlaştın degil mi?
Kesinlikle öyle, herseyde bir hayır vardır sözünu bundan sonra hayatımda sık sık kullanicam :) Sevgilimle önceden de çok kavga ediyorduk niye babana soylemiyosun ne zaman yüzük takcaz biz çocuk muyuz diye sıkıştırıyodu beni. Bende bişey diyemiyodum artık oda bekleyelim hersey daha güzel olsun sen üzülme yeter ki diyor. Babama gelince galiba benim ona en çok onları seviyosun(kardeslerimi) lafım çok dokundu. Oda bişeyleri farkına vardı gibi

Ben o cafe konsunda sevgilini hakli gordum.
Kadin ve erkek esit felanda degil, bu kadar feminist olmayin.
Hayat boyle, yapicak bisy yok.
Turkiye gibi bi ulkede bi kiza satasan cok olur, bi erkege satasacak halleri yok.
Şöyle bisey var ama o cafe de ki erkekler düzgün değilmiş oraya giden kızlarda bunu bilerek gidiyomus. Yani kızlarda düzgün değil. Ben geciyorum bi kenara oturup arkadaslarla sohbet ediyoruz kimseyle isim yok diyor. Yaa bende oraya gitsem benimde kimseyle isim olmayacak ama sen beni o erkeklerden korumaya çalışıyosun kızlar çok mu doğru. Sanki erkekleri kesen onlara cilve yapan kızlar yok mu hiç dedim. Ancak yeni yeni hak vermeye başladı bana

O cafenin adi cikmissa evet haklisin.
Bunu anlamasi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…