• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bitiyor diğeri başlıyor

O sen kötüyken gezmelerde, sen o birim değiştirdiğinde kendi derdinden sevincini paylaşmamışsın.
Farklı kafalardasınız, hassasiyet yok iletişim kopukluğu var.
Size tavsiyem: seninle konuştum diye babam öğrenip dövebilir korkuyorum pskolojisinden çık.
Çıkamıyorsan da yansıtma sıkarsın sürekli söyleyerek.
Bırak o seni merak etsin sorsun. Bırak nereye gidiyorsa gitsin.
Emin ol sen sorguya çekmeyince noluyo bu kıza deyip üstüne düşecektir. (Kanında umursamazlık yoksa)

Size olan sevgisi ne kadardır bilemeyeceğimizi ama saygısı olmadığı kesin. Siz çok ustune gitmissiniz o da sınırı aşmış biraz. Yani iliskinizde saygı giderek azalıyor. Kararınızı ona gore verin.

O sen kötüyken gezmelerde, sen o birim değiştirdiğinde kendi derdinden sevincini paylaşmamışsın.
Farklı kafalardasınız, hassasiyet yok iletişim kopukluğu var.
Size tavsiyem: seninle konuştum diye babam öğrenip dövebilir korkuyorum pskolojisinden çık.
Çıkamıyorsan da yansıtma sıkarsın sürekli söyleyerek.
Bırak o seni merak etsin sorsun. Bırak nereye gidiyorsa gitsin.
Emin ol sen sorguya çekmeyince noluyo bu kıza deyip üstüne düşecektir. (Kanında umursamazlık yoksa)
Teşekkür ederim uygulamaya caliscam :)

Takmıyorsa sen de takmayacaksın.Bana kızanlar olacaktır belki ama bazı sevgileri alışverişe benzetiyorum ne kadar sevgi ilgi gösteriyorsa sen de ona o kadar göstereceksin çünkü bazı insanlara bu yarıyor.Üzülüp kendi kendini yiyorsun o napıyo eğlencede.onun başında bir dert olsa sen evde oturup ona üzüleceksin.Olan her türlü sana oluyor o yüzden sevginle değil de biraz da mantığınla düşün
Olmasi gereken bu aslinda

Uğraşın yokmuş gibi gösteriyorsun kendini karşı tarafa... Yaptığın kendini küçükltmektir.
Bir toparlan bakalım. O aradın naptın nerdesin diye meraklansın.
Ev arkadaşı gezgin olanın malsef kendiside öyle oluyor. Evliykende bu tür şeylere hazır ol. Sen evde beklersin gidemezsin ya oralara...
Bu neyin teslimiyeti böyle ? O şimdiden kim oluyorda karışıyor. Sözlün mü nişanlın mı eşin mi yada Baban mı ?
ailene haksızlık yapıyorsun

Uğraşın yokmuş gibi gösteriyorsun kendini karşı tarafa... Yaptığın kendini küçükltmektir.
Bir toparlan bakalım. O aradın naptın nerdesin diye meraklansın.
Ev arkadaşı gezgin olanın malsef kendiside öyle oluyor. Evliykende bu tür şeylere hazır ol. Sen evde beklersin gidemezsin ya oralara...
Bu neyin teslimiyeti böyle ? O şimdiden kim oluyorda karışıyor. Sözlün mü nişanlın mı eşin mi yada Baban mı ?
ailene haksızlık yapıyorsun
Evet sanki ondan başka bir işim yokmuş gibi davranıyorum, arkadaşlarımla buluşsam bile aklımda o ağzımda o. Bide şimdi farklı sehirdeyiz ben çok yalnız kaldım ama onun hergün her aksam böyle gezip tozması beni kızdırıyor. Benim asıl kızdığım seyde 2 yıl boyunca ünv. de benm çok gezme imkanım vardı ama gezdiğim zaman aramızda problem oluyordu o istemediği zaman onun istemediği yere gitmiyordum amannn bizim huzurumuzdan değerli değil ya gtmem oraya ne olacak ki diyordum şimdi ona bakıyorum yeter sıktın beni bunalttın beni.

Calisan kendi parasini kazanan bir kadinin kendi kendini boyle elin adamina esir etmesini bir tek ben anlyamiyorum sanirim
Konu sahibi, maasini al gez toz eglen, o salak erkek arkadasin da kudursun dursun
Neden izin aliyorsunuz? Siz de izin istemeseniz ona da izin vermeniz gerekmese rahat rahat caninizin istedigini yapsaniz? Hayat ne kadar guzel elin adami yuzunden kendinizi kisitlamayin birakin o da ne halt yerse yesin

Calisan kendi parasini kazanan bir kadinin kendi kendini boyle elin adamina esir etmesini bir tek ben anlyamiyorum sanirim
Konu sahibi, maasini al gez toz eglen, o salak erkek arkadasin da kudursun dursun
Neden izin aliyorsunuz? Siz de izin istemeseniz ona da izin vermeniz gerekmese rahat rahat caninizin istedigini yapsaniz? Hayat ne kadar guzel elin adami yuzunden kendinizi kisitlamayin birakin o da ne halt yerse yesin
Şuanda ne gezebilecek ortamım ne arkadaşım nede param var . Üniversitedeyken onla geziyoduk kızlarla da biseyler yapıyoduk ama onun istemediği saatte istemediği yerlere de gtmezdim. Ama şimdi memlekete geri döndüm köyde oturuyorum sabah 6 buçuk da uyan aksam 7 buçuk da eve gir. Saat 6 gibi işten çıkıyorum zaten köye son araba 6 buçuk da 1 saat de yol sürüyor. Sabah 9 açılan iş yerim için bile 6 bucukda uyanıp 7de ki arabaya bnmek zorundayım çnkü diğer otobs saattleri uymuyor. Köyde evden dışarı çıkmıyorum kimse yok lise arkadaşlarım deseniz hepsiyle bağımız koptu nerdeyse ve üniversitedeler zaten. Haliyle tek uğraşım sevgilim oluyor

Şuanda ne gezebilecek ortamım ne arkadaşım nede param var . Üniversitedeyken onla geziyoduk kızlarla da biseyler yapıyoduk ama onun istemediği saatte istemediği yerlere de gtmezdim. Ama şimdi memlekete geri döndüm köyde oturuyorum sabah 6 buçuk da uyan aksam 7 buçuk da eve gir. Saat 6 gibi işten çıkıyorum zaten köye son araba 6 buçuk da 1 saat de yol sürüyor. Sabah 9 açılan iş yerim için bile 6 bucukda uyanıp 7de ki arabaya bnmek zorundayım çnkü diğer otobs saattleri uymuyor. Köyde evden dışarı çıkmıyorum kimse yok lise arkadaşlarım deseniz hepsiyle bağımız koptu nerdeyse ve üniversitedeler zaten. Haliyle tek uğraşım sevgilim oluyor
İs saatlerinden kaynakli durumu anliyorum canim ama hayatinin merkezine hangi adami oturtsan o sana boyle davranir,yapma bu kotulugu kendine
Madem gezecek durumda degilsin o zaman kitap oku, elinden telefonu birak bir sekilde, bilgisayar oyunlarina sar,kitap dergi al onlara sar, ugrasma bu malla, degmez

İs saatlerinden kaynakli durumu anliyorum canim ama hayatinin merkezine hangi adami oturtsan o sana boyle davranir,yapma bu kotulugu kendine
Madem gezecek durumda degilsin o zaman kitap oku, elinden telefonu birak bir sekilde, bilgisayar oyunlarina sar,kitap dergi al onlara sar, ugrasma bu malla, degmez
Haklısın abattımışım gerçekten. Arkadaslarım da diyordu da insan farkına varamıyor bazen

Haklısın abattımışım gerçekten. Arkadaslarım da diyordu da insan farkına varamıyor bazen
Yasin cok kucuk daha canim , buyudukce goreceksin anlayacaksin bazi seyleri, kendinden baskasina deger verme cunku deger goren yuzsuzlesiyor. Gercekten senin ilgi alakani hak eden zaten boyledavrammaz

Yasin cok kucuk daha canim , buyudukce goreceksin anlayacaksin bazi seyleri, kendinden baskasina deger verme cunku deger goren yuzsuzlesiyor. Gercekten senin ilgi alakani hak eden zaten boyledavrammaz
Çok çok teşekkür ederim herseyde bir hayır vardır babamla olan bu kadar mevzu sonrasında belki de ben babama söylemek zorunda kalacaktım ve tam anlamıyla emin olmadan nişan takmak zorunda kalcaktım. En çok korktuğum şey nişanlanıp veya evlenip pişmanlık yaşamk. O kadar cok arkadaşım var ki nişan taktıktan sonra erkeğin değiştiğini söyleyen ve bu defa da baba korkusuna nişan atamayan... Burda da okuyorum çoğu zaman insan korkuyor

Yalnizkelebek Yalnizkelebek kendini çek arkadaşım, evdeki her stresini de anlatma. Gizle biraz kendini. Kitap al oku, artık hangi türü seviyorsan. Ya da yabancı dil öğrenmeye çalış, meslegine de etkisi olur. Evde ders çalışıp 4 yıllığa yükseltmeye de çalışabilirsin okulunu.
Sevgilini ben çözemedim böyle trip atıp sonra Özür diliyor ama yapıcağını da yapıyor.
Hayatının merkezinde o varmış gibi hissettirme sen. Bak gör nasıl ilgileniyor seninle.
Dil öğren ya da 4 yıllığa yükseltmeye çabala. En azından geleceğine yatırım yapmış olursun. Kendi ayaklarının üstünde sıkıca durmali bir kadın, sonra babadan kocadan sevgiliden "mecburen" kurtulamıyorlar. Sen hayat şartlarını yükseltmeye bak, sevgilin yanında olabilecek biriyse birlikte rahat bir geleceğiniz olmus olur. Ha yok odun odun devam ederse de ayrılırsınız, sen de bu sürede kendi yerini daha da yükseltmis olursun.

Yalnizkelebek Yalnizkelebek kendini çek arkadaşım, evdeki her stresini de anlatma. Gizle biraz kendini. Kitap al oku, artık hangi türü seviyorsan. Ya da yabancı dil öğrenmeye çalış, meslegine de etkisi olur. Evde ders çalışıp 4 yıllığa yükseltmeye de çalışabilirsin okulunu.
Sevgilini ben çözemedim böyle trip atıp sonra Özür diliyor ama yapıcağını da yapıyor.
Hayatının merkezinde o varmış gibi hissettirme sen. Bak gör nasıl ilgileniyor seninle.
Dil öğren ya da 4 yıllığa yükseltmeye çabala. En azından geleceğine yatırım yapmış olursun. Kendi ayaklarının üstünde sıkıca durmali bir kadın, sonra babadan kocadan sevgiliden "mecburen" kurtulamıyorlar. Sen hayat şartlarını yükseltmeye bak, sevgilin yanında olabilecek biriyse birlikte rahat bir geleceğiniz olmus olur. Ha yok odun odun devam ederse de ayrılırsınız, sen de bu sürede kendi yerini daha da yükseltmis olursun.
Bu yaşananlardan ders çıkarmam lazım kesnlikle artık kendimi düşünmeliym en azından bazı konularda,çok tesekkr ederim

Bu yaşananlardan ders çıkarmam lazım kesnlikle artık kendimi düşünmeliym en azından bazı konularda,çok tesekkr ederim

Tabiki düsünmelisin. Bak biz senle neredeyse aynı yaşlardayız. Şuan benim de iliskim bi tuhaf ilerliyor, anlamadığım sekilde. Her neyse.. ama okudugum bölüm itibariyle kendimi sağlama aldım, ayrılırsak da ben kendime yine cok iyi bir hayat sunabilirim. Sen de aynı seyleri düşünmelisin, kendimi mesleğimde daha nasıl yükseltebilirimin derdinde olmalısın. Sen yere ne kadar sağlam basarsan erkek arkadaşın icin o kadar elinden kaçıp gidecekmiş hissi uyandırırsın. O da pesine düsmek zorunda kalır. Bu hep böyle. Cok değer verirsen beyfendinin kıymetlisini havalandırırsın ve kendini padişah falan zanneder.
Madem öyle, iste böyle de ve ilgini çek üstünden. Ben de bunu yapıcam bu aralar. Kendini durduramıyorsan telefonun ekranına yaz bu yazıyı, elin her telefona gittiginde görüp vazgeç.

Erkek kişinin biraz burnu sürtsün, madem verilen değerin karşılığı vermiyor..

Tabiki düsünmelisin. Bak biz senle neredeyse aynı yaşlardayız. Şuan benim de iliskim bi tuhaf ilerliyor, anlamadığım sekilde. Her neyse.. ama okudugum bölüm itibariyle kendimi sağlama aldım, ayrılırsak da ben kendime yine cok iyi bir hayat sunabilirim. Sen de aynı seyleri düşünmelisin, kendimi mesleğimde daha nasıl yükseltebilirimin derdinde olmalısın. Sen yere ne kadar sağlam basarsan erkek arkadaşın icin o kadar elinden kaçıp gidecekmiş hissi uyandırırsın. O da pesine düsmek zorunda kalır. Bu hep böyle. Cok değer verirsen beyfendinin kıymetlisini havalandırırsın ve kendini padişah falan zanneder.
Madem öyle, iste böyle de ve ilgini çek üstünden. Ben de bunu yapıcam bu aralar. Kendini durduramıyorsan telefonun ekranına yaz bu yazıyı, elin her telefona gittiginde görüp vazgeç.

Erkek kişinin biraz burnu sürtsün, madem verilen değerin karşılığı vermiyor..
Doğru söylüyosun zaten açıktan tamamlıyorum 4 yıllığa iş hayatımı sağlama alırsam benden güzeli yok :)

Öncelikle hepiniz iyi ki varsınız, size ayrı ayrı teskkur ederim hanımlar. Burası bana inanılmaz iyi geliyor.Yaklaşık 1 haftadır hergün korkudan ölüp ölüp tekrar diriliyorum babamla ilgili konumu bilenler var bide bilmeyenlere özet geçeyim ev telefonundan sevgilimi aradım ve babamda şüphelendi dokuman çıkarttı 1 haftadır seni öldürcem yasatmicam eğer bu işin altından bir erkek çıkarsa dedi. Bu arada yaşım 21. Ünv. Bitti çalışıyorum 2 yıldır sevgilim var oda polis memuru. İnce ince anlatmamda ki sebep konuya dağa iyi hakim olabilin diye... Bugün sabah babam geldi çat kapı ben beni dövecek diye korkarken tam aksine hiç bişey yapmadı şuanda da karşımda uyuyor çok şükür böyle de devam eder inşallah. Gelelim asıl mevzuya ben paranoyak miyim yoksa aşık mi yada gerçekleri görüyorum da safa mi yatıyorum ? Babam dün gece gelecekti. Akşam boyu korkudan elim ayağım boşalmis bi şekilde sanki dovulmeyi hakaret edilmeyi bekledim. Akşam sevgilimle konustuk arkadaslarla yemeğe cikcaz dedi bende tamam ama beni habersiz bırakma dedim. Babam gelecek seni arayamayabilirim dedim. Bunlar saat 8 gibi oldu sonra 10 civarı sevgilime mesaj attım aşkım. Nerdesin napıyosun diye bi cafeye gitmişler. Mesajı görünce çok sinirlendim cafeye gitmesine değil de 2 yıl boyunca ben hadi o cafeye de gidelim diye çok ısrar etmeme rağmen oranın ortamı kötü söyle böyle diye benimle bile gitmedigi cafeye gitmiş. Canlı müzikli Zıpır bi ortam. Tabii bisey demedim baktım saat 11 buçuk oldu hala sevgilimden haber yok ben korkuyla babami bekliyorum aradım nerdesin cabuk ara beni diye şimdi çıkıyorum 5 dk ya evdeyim dedi yarim saat sonra 12 de aradı yolda 2 tane çocukla karsilasmis onları terminale bırakmış. Sevgilimi de tanıyorum ne olur ne.olmaz diye asla arabasına yabancı almaz küçük çocuk bile almaz bi kaza olur allah korusun üstüme kalır sorumlulugu fazla diye. Dün gece o çocukları terminale götürmüş bende patladım ben akşamdan beri napacagimi şaşırdım korkudan elim ayağım titriyor acaba babam gelince bana napacak diye bide sana bakıyorum beni gondermedigin ortamı düzgün değil dediğin, benimle bile gitmediğin cafeye gittin ben burda bunları yaşarken nasıl eglenebildin çabuk beni ara diyorum yarım saat sonra geri arıyorsun asla aranan yabancı almayan sen o vakitte 2 adami terminale bıraktın otobüs yokmuş diye dedim. Ne var hayira girdim kandil aksami diyo yaa oturup 2 rekat namaz kilsaydin benim icin dua etseydin eglenecegine oyle hayira girseydin keske dedim Çok kötü kavga ettim zoruma gitti yaa ben öyle kötüyken onun cafede arkadaslariyla eğlenmesi. Eğlenmedim bütün akşam konu sendin daraldim bunaldim napayım dedi. Gece 4 bucuga kadar babami bekledim korkudan uyuyamadim Bugün sabahda bende üstüne gittim galiba diye sevgilimden Özür Diledim. Sabah babam geldi isyerine 1 dk durdu gitti yine içimde bir korku acaba akşam bana bisey yapar mı evde ne olacak ben eve gidene kadar anneme bişey yapar mı. Sevgilim de biliyor bütün bu stresimi. Neyse işten çıktım otobusteyim sevgilim aradı sesi gayet neşeli bugün is yerinde birimini degistirmisler onun daha rahat olacağı bi yere vermişler o yüzden sesi iyi geliyordu. Ama ben yine kötüyüm tabi eve gidiyorum ya ona sordum şimdi napcaksin diye yemek yapıyoruz çocuklarla ordan da dışarı çıkarız belki dedi bende bozuldum bu aksam da mı cikcaksin bak öyle ortamı hoş olmayan cafelere gitme dedim bi bağırdı bana yeter artık abartiyosun diye. Gitme dediğim cafelerde onun beni gondermedigi aşkım oraya gidemezsin ortam kötü o cafede dediği yerler. Beni gondermiyodun oraya sen niye gidiyosun dedim başladı yine kızmaya şu erkekle kız eşit dusuncesinden kurtul artık oraya gitme buraya gitme napıcam ben bi susmuyorsun gittiğim cafe det kimse beni rahatsız edemez ama senı edebilirler diye gondermedim seni dedi bende haksızlık bu yaptığın dedim. Lanet olsun sende git diyo bana koydeyim ya gidemicegimi de biliyor. Ya benim derdim cafe değil ben böyle şeylerle uğraşırken senin ortamını begenmedigin için beni önünden dahi geçirmedigin o mekanlara gitmen dedim. Çok sikiyosun beni evlenince de böyle olacak dimi diyo yanında arkadaşı var kanka görürsün hep böyle vır vır kafamı sisirecek diyo . Yine karmakarisik oldum herseyde bi Hayır mı vardır acaba. Biz gerçekten evlensek bile mutlu olamaz miyiz babam.mevzusu da buna bir işaret mi. Eminim şuanda geziyodur arkadaslariyla bende gitcem görürsün dedim de işine bak o zaman dedi
Ohoooo.Senin sorunun hem sevgilinle hem babanla.1.Baban seni niye dövüyor?
2.Erkek arkadasın polis ise nasıl razı geliyor?
Git babanı şikayet et evden uzaklaştırma alsın bu ne ya hem seni hem anneni mi dövüyor anlamadım.Bir de bu olayın uzerine eğlenmeye gidiyor.Ben senin yerinde olsam sana sonzuda dek ıyı eglenceler der bırakırdım birde ozur dılemıssınız.Sizi kendi ile denk olmadığını dusunen birisıyle.Yani şimdi tepki gostermezsen burdan dayak yediğinii de okuruz.

bence sen once bıraz kafanı dınle once ne yapmak ıstedıgıne ne ıstedıgıne karar ver

Ohoooo.Senin sorunun hem sevgilinle hem babanla.1.Baban seni niye dövüyor?
2.Erkek arkadasın polis ise nasıl razı geliyor?
Git babanı şikayet et evden uzaklaştırma alsın bu ne ya hem seni hem anneni mi dövüyor anlamadım.Bir de bu olayın uzerine eğlenmeye gidiyor.Ben senin yerinde olsam sana sonzuda dek ıyı eglenceler der bırakırdım birde ozur dılemıssınız.Sizi kendi ile denk olmadığını dusunen birisıyle.Yani şimdi tepki gostermezsen burdan dayak yediğinii de okuruz.
Malesef böyle bir babam var. Sinirli sıfatı yanında az kalıyor. Sevgilime gelince , evde otursam ne degisecekti cafe de oturdum da ne yaptım sanki yine tek konum sendin hep senden bahsettim. Cafe de oturmuş olmam seni merak etmedigim dusunmedigim anlamina mi geliyor yeter artık sürekli kendi kafana göre yaptığım herseyin altında seni düşünmediğim anlamını çıkarmandan sıkıldım diye kızdı. Bugün doğru düzgün konusmadik bu aksam aradı is cikisi arkadaş geliyo onunla çarşıya incez dedi yine dışarı çıkıyormus yani bende tamam dedim sadece.

Back