• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri beni durdursunnnnnnnn...

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Arkadaşlarr git gide kilo alıyorum durduramıyorum kendimi iştahım acaip açıldı yaaaa neden böyle oldum ben aranızda var mı böyle olan yaa hergün yarın diyete başlıcam diye söz veriyorum kendime bugün son diyorum olmuyorrrrr... İştahımı kapatacak önerileriniz varmı bende diyettt yapmak istiyorummm meselaaa yokkk olmuyor.. Çalışıyorum öğlen yemekleri iş yerinden ama çok kötü yemekler yapılıyor çoğu zaman yiyemiyoruz ve dışardan söylüyoruz mecburen dışardan söyleyince de gelsin kebaplarrr gelsin dönerlerrr :///
Benim gibi yaşayanlar ve bunun önüne geçip açık iştahımıza rağmen kilo veren varsa yardım lütfeeeeeen:18::44:

aynen benn su aylardakı halım bende cozum bulamıyorummm

aynen benn su aylardakı halım bende cozum bulamıyorummm

Kendimden nefret eder oldum yaa.. Giydiğim hiç birşey yakışmamaya başladı ve her zaman ki giydiğim kotlar çok sıkıyor göbeğim resmen kotun üzerinde fışkırıyooo :(((( 6-7 kilo fazlam var ://

iştahımı kapatamadımmm en sonunda ne oldu grip oldumm
şimdi ağzımın tadı kaçtıı bişey yiyemiyorum bol bol bal zencefil limon içiyorum zehir gibiii insan hiç bi yemekten de mi zevk almaz arkadaşş...iyileşsem de ağzımın tadı hep böle kalsa keşkeee..diyorum 2 kilo verdimm devam edeceemm inşaallaaahhh:16::16::16:

Back
X