fizyoterapistede bi gözükmek istedik canım iyide oldu kemik taramasındanda geçirticem anneciğimii..yarında kan sonucumuzu alıcaz saat 10'da ve röntgenle beraber ortapedi doktorumuza sonuçlarımzıı göstericezzz hayırlısıyla...
ALLAH RAZI OLSUNN YZIN İÇİNN YANIMDA OLDUĞUN İÇİNN İSYAN ETMİYORUM HAŞAA RABBİME ASLA İSYAN EDEMEM BEN KİMİMKİ İSYAN EDİCEKK AMA GÜLSÜM ABLAMMMMMMM olmuyooo yakamı bırakmıyorr iştee bu olumsuzlukkk.. en sevdiklerim gözümün öndünde eriyooo işteeeeeee senağlama
devdas teşekkür ediyorumm canım..
kronik elimde değil canım bende biliyorum annem çok şükürki kanser değil kötü bi hastalıkta değil ve başımızda yanımızda fakat ben anneme aşırı bağlı olan biriyim ve 24 saatim işten çıktığımdan beri onunla geçiyor onun bir ah demesi bir ağrısı benim çimi acııyor yüzünün ağrıdan dolayı değişmesi basamaması benim içimi acıtıyor.. illa kötü bi hastalık verdiği zaman telaş yapamamki benn.. biliyosunuz annem kaybolduğundada çook kötü olmuştumm.. eve tsizlere göre abartıyor olabilirim.. ama inanın benim yerimde olsanız içimdeki belinayı bilseniz beni çok daha iyi anlarsınız.. belinay ailesini aşırı düşkün heleki annesiz asla yapamaz annesinin migreni var diye ona ne iş yaptırır nede başını eğdirir, belinayın 24 saati annesiyle geçiyır ve annesin bir ah demesi bir ağrı duyması acı çekemsi belinayı mahvediyor...
ARKADAŞŞŞ canım benim ağzın bal yesinnnn
serpilmezmiii öyle bir sersildikiiii.. ameliyat şimdilik son aşamaa ilk önce ilaçla tedavimiz olucakk canımmm... seninde anneciğiinin kireçlenemsi varmış ve sizde yaşamışssınız bu durumuu korkulacak bişi yok dedin dahda içime su serptinn sizede geçmiş olsun tatalım.. iyiki geldin yazdın buraya çook sağol bende seni öpüyorum
çook teşekkür ediyorum yaaaa evet şuan karanlık yapmurlu hafif gök gürültüsü var ama inanıyorumki güneşde açıcak gökkuşağıda çıkıcakk hayırlıysla inşallahh.. DİĞER KIZLARINDA DEDİĞİ GİBİ RABBİM SEVDİĞİ KULA DERT VERİRİMİŞ BENİM ANNECİĞİMDE SEVDİĞİ KULLARINDAN (BÖYLE AVUTUYORUM)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?