• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri Beni Dileyip Bana Yardımcı Olabilirmii??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fizyoterapistede bi gözükmek istedik canım iyide oldu kemik taramasındanda geçirticem anneciğimii..yarında kan sonucumuzu alıcaz saat 10'da ve röntgenle beraber ortapedi doktorumuza sonuçlarımzıı göstericezzz hayırlısıyla...

ya onlar doktor olmadıkları için öyle dedim, sonuçta yarın dr a gidecekmişsiniz, inşallah iyi haberlerle dönün...

ay canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsınız bu annelere hiç dayanılmıyor evliyim annemin hasta olduğunu duysam o gün hiç uyuyamam...

dbest teşekkür ederim canım benimm.... elif ba canım çok haklısın anelere aslaaa dayanılmıyorrrrr teşekkür ederim bitanemm

canım tekrardan geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerle dönersin

ALLAH RAZI OLSUNN YZIN İÇİNN YANIMDA OLDUĞUN İÇİNN İSYAN ETMİYORUM HAŞAA RABBİME ASLA İSYAN EDEMEM BEN KİMİMKİ İSYAN EDİCEKK AMA GÜLSÜM ABLAMMMMMMM olmuyooo yakamı bırakmıyorr iştee bu olumsuzlukkk.. en sevdiklerim gözümün öndünde eriyooo işteeeeeee senağlama

belinaycım çok geçmiş olsun ama bişey diyeceğim.
ne olur bana kızma...
biraz abartmıyormusun?
yani annen Allah korusun kanser değil bişey değil.çaresiz hastalık değil.bak adı bile ne güzel.prenses hastalığı.
sanki çok çaresiz ve çok kötü dertlerin varmış gibi yazmak inan Allah'ında gücüne gider.
beterin beteri var.
üstü süte çok kötü olaylar yaşamış olabilirsin ama daha hemde çok daha kötülerininde olduğunu unutma.
ve şükret.
iyi ki annem bu hastalıktan olmuş.en azından çaresi var de.
Allah sıkıntıyı,derdi sevdiği kuluna verirmiş,dert bitincede ölüm gelirmiş.
dediğim gibi sana nasihat vermek bana vazife değil,umarım bunları bi abla tavsiyesi olarak algılarsın.
tekrar geçmiş olsun...

devdas teşekkür ediyorumm canım..
kronik elimde değil canım bende biliyorum annem çok şükürki kanser değil kötü bi hastalıkta değil ve başımızda yanımızda fakat ben anneme aşırı bağlı olan biriyim ve 24 saatim işten çıktığımdan beri onunla geçiyor onun bir ah demesi bir ağrısı benim çimi acııyor yüzünün ağrıdan dolayı değişmesi basamaması benim içimi acıtıyor.. illa kötü bi hastalık verdiği zaman telaş yapamamki benn.. biliyosunuz annem kaybolduğundada çook kötü olmuştumm.. eve tsizlere göre abartıyor olabilirim.. ama inanın benim yerimde olsanız içimdeki belinayı bilseniz beni çok daha iyi anlarsınız.. belinay ailesini aşırı düşkün heleki annesiz asla yapamaz annesinin migreni var diye ona ne iş yaptırır nede başını eğdirir, belinayın 24 saati annesiyle geçiyır ve annesin bir ah demesi bir ağrı duyması acı çekemsi belinayı mahvediyor...

devdas teşekkür ediyorumm canım..
kronik elimde değil canım bende biliyorum annem çok şükürki kanser değil kötü bi hastalıkta değil ve başımızda yanımızda fakat ben anneme aşırı bağlı olan biriyim ve 24 saatim işten çıktığımdan beri onunla geçiyor onun bir ah demesi bir ağrısı benim çimi acııyor yüzünün ağrıdan dolayı değişmesi basamaması benim içimi acıtıyor.. illa kötü bi hastalık verdiği zaman telaş yapamamki benn.. biliyosunuz annem kaybolduğundada çook kötü olmuştumm.. eve tsizlere göre abartıyor olabilirim.. ama inanın benim yerimde olsanız içimdeki belinayı bilseniz beni çok daha iyi anlarsınız.. belinay ailesini aşırı düşkün heleki annesiz asla yapamaz annesinin migreni var diye ona ne iş yaptırır nede başını eğdirir, belinayın 24 saati annesiyle geçiyır ve annesin bir ah demesi bir ağrı duyması acı çekemsi belinayı mahvediyor...

anlıyorumda güzelim herkes annesini sever.
bu şekilde kendinide harap ediyor,annenide telaşlandırıyorsundur.
duygularını çok yoğun yaşayan birisin bunu görüyorum ama dediğim gibi çok daha kötülerini düşün.
ölümden başka her şeyin çaresi var...
tabi yinede sen bilirsin.
tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:
Canım benim geçmiş olsun ben diğer sayfada paylaştığın için konunu görmemişim
Tekrar tekrar geçmiş olsun sonuçları bekliyorum seninle beraber inşallah kötü bişey çıkmaz canım benim
Annene telaşını ve üzüntünü yansıtmadığını çok iyi biliyorum aslında
Endişelenmekde haklısın ANNE bu başka bir laf söylenemez bunun üzerine
Benimde gözüme uyku girmezi annem hastayım diyince
Bende çok düşkünüm anneme babama

Ben inşallah hayırlı ve güzel haberler sonuçlar bekliyorum senden

günaydın Belinaycım,maalesef bir dr.un koyduğu teşhis ile diğer dr. un koyduğu teşhis farklı olabiliyor.Sanırım uzmanlık alanlarından kaynaklanıyor.Umarım topuk dikenidir canım, benim annemde de var topuk dikeni,uzun süre ayakta kalmazsa sorun olmuyor canım,tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun belinaycım ya sürekli kötü şeyler başınıza geliyor allah yardımcın olsun üzülme inşallah en kısa sürede toparlanır annen ve aileniz

günaydın canım üzülme inşallah bişey cıkmaz anneciğin sağlıklı olur yine ölümde hastalıkta bizim için üzülür biliyorum acısı cok taze babacığının zamanla herşey yoluna girer sen bile inamazsın biraz sabret canım cok geçmiş olsun canım hayırlısıyla sonuçları temi cıkar inşallah

KIZLAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM DERYAMAAA, İTALİM'E VE NEREUS'A..
Kızlar bugünde kan sonuçlarımızı aldıkv e röntgenimizle beraber ortapedi doktorrumuzagözüktük, doktorumuz inceledi her iki sonucuda ve dedikleri aynen şu " teyzeciğim sen daha önce ayağını kırdınmı? yok oğlum kırmadım? ayağının çekilmesinden dolayı kireçlenme olmuş ve ayağında çok fazla hasar oluşmuş, ayağını dondurmaya alıcaz yani vida takııcaz ayağını 90 derece döndüremiyeceksin ve sabit adımlar atıcaksın.. fakat ben bu ameliyatı en son işlem olarak görüyorum yani sana önce ağrı kesiciler ve güzel bir jelle krem yazıyorum bunları kullanmanı istiyorum, eğer ağrılarının şiddeti artar ve dayanılmicak gibi olursa yine bana gel ve seni ameliyata alıcaz.. bu süre zarfında ilaçlarını kullanırken dikkat etmen gereken çok fazla ayakta durmicaksın, bağdaş kurarak veya ayağının üstüne oturmicaksın, çok yürümiceksin ve kilo almicaksın teyzecim" doktorumuzun dedikleri aynen bu kızlar.. Şimdi ilaçları babam alıp getircek haplara ve jelle kreme başlıyoruz ben sürücem kendi ellerimle... ayağındaki şişliğin inmesini beklemeyin dedi doktorumuz buda kabulumüz napalım.. Bu arada 24 marttada samatyada kemik taramasına sokucam anneciğimi...

ARKADAŞŞŞ canım benim ağzın bal yesinnnn

tekrar çok geçmiş olsun..inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir anneciğin..

ARKADAŞŞŞ canım benim ağzın bal yesinnnn

canım benim benim annemde kireçleme var hiç korkma jel ve hap iyi geliçektir inşallah ameliyatsız bunuda atlatırsınız inşallah:Saruboceq:
anneciğnin ellerinden seninde bal yanaklarından öperim canım cok geçmiş olsun içine biraz su serpilmiştir inşallah:Saruboceq:Şeniz:teselli:

serpilmezmiii öyle bir sersildikiiii.. ameliyat şimdilik son aşamaa ilk önce ilaçla tedavimiz olucakk canımmm... seninde anneciğiinin kireçlenemsi varmış ve sizde yaşamışssınız bu durumuu korkulacak bişi yok dedin dahda içime su serptinn sizede geçmiş olsun tatalım.. iyiki geldin yazdın buraya çook sağol bende seni öpüyorum

serpilmezmiii öyle bir sersildikiiii.. ameliyat şimdilik son aşamaa ilk önce ilaçla tedavimiz olucakk canımmm... seninde anneciğiinin kireçlenemsi varmış ve sizde yaşamışssınız bu durumuu korkulacak bişi yok dedin dahda içime su serptinn sizede geçmiş olsun tatalım.. iyiki geldin yazdın buraya çook sağol bende seni öpüyorum

sende iyiki varsın yazıyosun gülüm benim daha iyi çok güzel günler olacak biraz daha var şu anda hava karanlık yağmur yağıcak sonra güneş acıcak gökkuşağı çıkacak sen ailen ömrün bütün sevdiklerin elele beraber yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle gecicezsiniz biraz daha sabır canım inanıyorum buna canım a.s.

çook teşekkür ediyorum yaaaa evet şuan karanlık yapmurlu hafif gök gürültüsü var ama inanıyorumki güneşde açıcak gökkuşağıda çıkıcakk hayırlıysla inşallahh.. DİĞER KIZLARINDA DEDİĞİ GİBİ RABBİM SEVDİĞİ KULA DERT VERİRİMİŞ BENİM ANNECİĞİMDE SEVDİĞİ KULLARINDAN (BÖYLE AVUTUYORUM)

çook teşekkür ediyorum yaaaa evet şuan karanlık yapmurlu hafif gök gürültüsü var ama inanıyorumki güneşde açıcak gökkuşağıda çıkıcakk hayırlıysla inşallahh.. DİĞER KIZLARINDA DEDİĞİ GİBİ RABBİM SEVDİĞİ KULA DERT VERİRİMİŞ BENİM ANNECİĞİMDE SEVDİĞİ KULLARINDAN (BÖYLE AVUTUYORUM)

ALLAHU TEALA dağına göre kar verirmiş kimseye kaldıramadığı yükü koymaz omızlarına ben ne karanlıklardan geçtim düştüm kalktım ama şükür ALLAHIMA gelmedi gökkuşağı ama hava aydınlandı belinayım yine karareıyor ama olsun en zor günleri geçtim seninde gececek cok güzel günler gelcek anneciğin babacığın hepsiiyi olacak hepsi canım

inşallah birtanemm seninde gükkuşağını görmen dileğiyle....

Back