KIZLAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM DERYAMAAA, İTALİM'E VE NEREUS'A..
Kızlar bugünde kan sonuçlarımızı aldıkv e röntgenimizle beraber ortapedi doktorrumuzagözüktük, doktorumuz inceledi her iki sonucuda ve dedikleri aynen şu " teyzeciğim sen daha önce ayağını kırdınmı? yok oğlum kırmadım? ayağının çekilmesinden dolayı kireçlenme olmuş ve ayağında çok fazla hasar oluşmuş, ayağını dondurmaya alıcaz yani vida takııcaz ayağını 90 derece döndüremiyeceksin ve sabit adımlar atıcaksın.. fakat ben bu ameliyatı en son işlem olarak görüyorum yani sana önce ağrı kesiciler ve güzel bir jelle krem yazıyorum bunları kullanmanı istiyorum, eğer ağrılarının şiddeti artar ve dayanılmicak gibi olursa yine bana gel ve seni ameliyata alıcaz.. bu süre zarfında ilaçlarını kullanırken dikkat etmen gereken çok fazla ayakta durmicaksın, bağdaş kurarak veya ayağının üstüne oturmicaksın, çok yürümiceksin ve kilo almicaksın teyzecim" doktorumuzun dedikleri aynen bu kızlar.. Şimdi ilaçları babam alıp getircek haplara ve jelle kreme başlıyoruz ben sürücem kendi ellerimle... ayağındaki şişliğin inmesini beklemeyin dedi doktorumuz buda kabulumüz napalım.. Bu arada 24 marttada samatyada kemik taramasına sokucam anneciğimi...