• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri Beni Dileyip Bana Yardımcı Olabilirmii??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım geçmiş olsun bende dışarı çıkıcam dedim bir bakayım gelmiştir belki belinay
İlaçla başlanması iyi diye düşünüyorum umarım geçer zamanla ameliyata gerek kalmaz
Yorulmamaya çalışsın annen hiç kalkmasın demiyorum çünkü biliyorum ki kalkacak içi rahat etmez bir dolaşacak evin içinde bileyi alıp yer dedğiştirecek :)
Sen dikkat edersin artık annende eminin dikkat edecektir

deryaaamm kuzuuuuuuumm annemi nasılda tanıyorsun amaaa :)) evet canım içi rahat etmez onun illa kalkıcakk ama yok öleeee artık kalkmakk.. Bak içerde tv karşısına oturtum onu, bacaklarının altınada puf'u verdim eline kumandayla el işisinii verdim yanınada kahvesini götürdüm keyif yaptırıyorummm.. Bi acaip oldum böle kızım alışık değilim diyor ve gülüp duruyorrr:)))

Belinaycım,öncelikle bizlere geri dönüp cevap yazdığın teşekkür ederim sana.İnşallah ilaç ve jel tedavisi olumlu olur,ameliyata gerek kalmaz canım.sağlıkla kalın.........

canım yeni gördün konunu
çok geçmiş olsun anneciğine
doktora gitmeniz iyi olmuş umarım en kısa sürede iyileşir annen tatlım a.s.
Allah acil şifalar versin

nedemek canım tabikide yazıcam gelişmelerii sizler emek verip gecenin bir saatinde benimle fikirlerinizi paylaştınızyardımccı oldunuz beni rahatlatmak adına çok güzel olumlu şeyler yazdınız.... çok teşekkür ediyorumm inşallahh ameliyata gerek kalmazz

çubuğummm krakerimmm çok teşekkür ediyorum tatlımmmm

cok cok gecmıs olsun cnm benımmmm
korktugun gıbı olmaz ıns
allah dermansız dert vermesınnnn:1no2:

canım benim inşallahh ameliyata gerek kalmadan hemencene iyileşirrr...tekrar geçmiş olsuunn..amann ilaçları kremleri aksatmayıınn..allah çaresizzz dert vermesiiinnn..yaşadığınızz en sıkıntılı şeyde bu olsunn..allah beterinden korusunn canım beniiimm..inşallah en kısa zmanda tam iiileşti haberinide verirsin bizleree..öptm kojman

gülşahım ve puffss çook teşekkür edeerimm... pufss çok güzel şeyler yazmışssın inşallah arkadaşımmmm inşallahhh

allah tekrarını göstermesin canım

geçmiş olsun belinaycım
inşallah anneciğin iyileşir
Allah şifa versin ve babanen için başınız sağolsun...a.s.:nazar:

çok geçmiş olsun diyorum.annene söyle kk dakiler çok kızar ayağa kalkarsan diye.umarım ilaç tedavisi iyi sonuç verir de başka şeye gerek kalmaz

bilge hanımmm annem zaten sizin yazdıklarınızı genelde okuyor ve sizler için hep dua eiyorrr... çok teşşkür ediyorr senin dediğide birazdan derim onaa :)) artık oturarak namaz kılıcak benim tontişimmm....

angelsky tatlım benim çok teeşekkürler

etsin duasını belki benim için de hayırlı olur canım.bu arada tşk ediyorum yazdıklarımı annende okuduğu için serpil ismim oğlumun adı bilgehan.onun sağlığı için kalkmaması en güzeli.

serpilimmmm çok teeşekkür ediyoruzz annemleeee

bişey değil ne demek.insanlar birbirine yardım etmeyecekte kime edecek.çok geçmiş olsun teyzeciğim kendine iyi bak.sakın kalkma ayağıki hemen iyileşesin olurmu.ve çok tebrik ediyorum seni pırlanta gibi bir kızın var.umarım aksilikler bir an önce yakanızdan düşer de mutluluğunuz daim olur.

Back