Biri Beni Dileyip Bana Yardımcı Olabilirmii??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mervem Geçmiş Olsun Bitanem..
Herşey Yoluna Girecek Dualarım Ailen Ve Seninle Ne Olur Sıkma Kendini

geçmiş olsun canım
annen şeker hastası diye üzülme şeker hastalarıda birçok ağır ameliyatlar geçiriyo
eşimin teyzesi ileri derecede 20 yıl oldu şeker hastası kalb ameliyatı oldu kısas sürede iyleşti

inşallah anneciğinin ağır bişiyi yoktur

kardeşin genç olduğu halde 20_25 gün öylemii( benim annem 54 yaşındaa ((

54 yas cok genc canim ya sanki 75 yasinda birinden bahsediyorsun 54 neki ortaya simdi yapma Allah askina hic birsey olmaz gecer gider bunlar korkma sengözlerimebaksanab benim basima bu saglik meselesinden gelenler pismis tavugun basina gelmemistir ama simdi gecti gitdi annende cok genc toparlar insallah :Saruboceq:kokma

canım çok gecmıs olsun bence korkulcak bırsey olmaz öyle bırsey olmus olsaydı doktor bı acıklama yapardı zaten belkı alçıya falan alabılır ama bence korkulcak gıbı bırsey degıl uzme kendını annende bir an önce iyilesir inş

Canim benim cok gecmis olsun öncelikle.
Bu konuda bir fikrim yok ama Allah baska dert vermesin, insAllah en kisa zamanda annecigin kendini toparlayacaktir.
Benimde annem 2 aydir depresyonda, ev isi, disari isi, doktora getirip götürmeler, ünv hepsi benim sirtimda. Insan bunaliyor, sIkIliyor, heleki anneminki gibi sorun beyinde olunca dahada zor, ama yinede Allah'ima binlerce sükür, en azindan yürüyor, ise gidebiliyor vs vs.
Sende sükret ki annen benim annem gibi depresyon gecirmiyor.
Demek istedigim, her hastaligin bir zorlugu vardir. O hastaliklara baska hastaliklar eklenmemesi icin her daim sükretmemiz gerekiyor.

InsAllah en kisa sürede kendini toparlayacaktir, sen hic üzülme ve her olumsuzluklara karsi gül böyle :)))
tamam mi pacim?:))

Rabbim her daim yanimizda belinayim unutma bunu. Ve her zorluk, her bireyi hayata daha fazla hazirliyor. Önündeki her olumsuzlugu asilmasi gereken bir engel, ve o engelin sonundada ferahlik ve mutluluk olarak gör ve buna kalben inan. Ben hep böyle yaptim, test edildi ve onaylandi)

Ablanla sIkIntilarini paylas, beraber dertlesin, ufuk abiylede ayni sekilde.Seninde nefes almaya ihtiyacin var unutma güzelim, tamammi?

Seni seviyorum belinayim, kendine cok dikkat et, bize lazimsin)

öptüm canim

canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yakamızı bırakmıyor olumsuzluklar diyorsun ya güzelim Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş önemli olan o sınavı başarıyla atlatmak isyancı olmamak asi gelmemek biliyorum sen isyan etmiyorsun sadece yaşadıkların seni çok yıpratmış söz konusu ailemiz olunca daha hassas oluyoruz tabii Rabbim onları başımızdan eksik etmesin inşallah tekrar geçmiş olsun canım üzme kendini her gecenin gündüzü vardır.kendini çok yıpratma canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin yarın

Tabiki oluruz canım ne demek... Başlığı görünce " ne zarif bir başlık " diye düşündüm...
Canım annenin rahatsızlığını okudum , umarım son gelişmeler sevindirici olur...
Bak benim eşim de geçen ay yolda buzda düştü , kolundan ses gelmişti...Eve geldi ama kolu çok acıyor ve kolunu hareket ettiremiyordu... Doktora gittik kırık yok dedi , krem vs verdi...Geceleyin yatarken dönüyordu kolu ve acıdan kıvranıyordu...Düzelticez diye canımız çıkıyordu...
Aradan epey geçti ,şimdi daha iyiceama hala da gece o kolunun üstüne yatamaz ,ağır taşımaması gerekli ama erkek adam naısl taşımasın Doktor zamanla düzelir dedi krem filan sürüyoruz işte öylece gidiyor...
Ah canım hastalık hepimizin başında ,Rabbim herkese acil şifalar versin , annene, eşime ,şifa bekleyen herkese acil şifalar :Saruboceq:

cok gecmis olsun canım
bu konu hakkında en ufak fikrim yok
insallah daha cok dert vermez Allah..
cok öpüyorum seni..

Geçmiş olsun Belinaycım..
Babaannenin vefatından sonra toparlanmanız biraz zaman alıcak evet..Ama doğum da ölüm de hayatın içinde var..Kabul etmekten başka ne çare var elimizde?

Annenin rahatsızlığı şükür ki, tedavi olabilecek birşey..Bak buna sevinebilirsin..Ya tedavisi olmayan bir hastalık gelseydi Allah korusun.?

Biraz kendine dikkat edecek, yorulmayacak muhakkak ki geçecek.
Dondurma olayını bilmiyorum ama eklem yerini dinlendirmeye yönelik birşey olmalı..

Allah dermansız dert vermesin canım.Bunla geçmiş olsun..

belinay'cım çok geçmiş olsun... rabbim acil şifalar versin... biliyorum zor günler geçiriyorsunuz... hele anne ve baba varsa bu işin içinde dünyamız duruyor sanki... bütün yorumlarını okudum bir fikir bir yardım gelecek diye uğraşmışsın... çok haklısın... rabbim çekemeyeceğimiz yük vermesin... dert veripte derman aratmasın... annenin ve babanın ellerinden öpüyorum... inşallah en kısa zamanda eski huzurlu yuvanızdaki günlerinize dönersiniz... böyle zamanlarda moral ve destek çok önemlidir bilirsin... kendine çok iyi bak... rabbim acil şifalar versin cümlesiyle... :1hug: a.s.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Belinaycım,tüm yorumları okudum.Arkadaşlar ne güzel yardımcı olmuşlar çok sevindim,ben sadece annen için dua edebiliyorum canım, kısa sürede iyileşmesi için.Tahlil sonuçları bugün çıkacak yanlış hatırlamadıysam,dualarım sizinle bu gün anneciğine hayırlı şifalar canım

çok çok geçmiş olsun canım..
benim annem de senin annenin yaşlarındayken düşüp ayak bileğini çatlatmıştı alçıya alınmıştı. sıkıntılı bir dönem tabi ama geçici diye düşü canım..
yalnız bu dönemde yemesine içmesine çok dikkat etmelisiniz. malum bir süre hareketsin kalacak.

Allah acil şifalar versin..

sonuçlar ne oldu merak ettim?bişey yazmamışsın.inş. kötü bişey yoktur..

SİZİ VARYAA ÇOK SEVİYORUM.. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HERKESLLER GELMİŞ KONUMU OKUMUŞ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞMIŞ VE DESTEK VERMİŞLER ŞİFA DİLEMİŞLER ALLA HRAZI OLSUN...

Bugün 8.30 gibi hastaneye gittik önce kan tahlilimizi yaptrıdık 3 tüpkan alındı anneciğimden, sonra fizyoteripiste randevu almıştım orayada göstermek istediim anneciğimi, şeker bir kadın vardı ve annemi yürüyemez bir şekilde gördüğünde gel teyzecim otur sen dedi ve ben annemin ayakkabısıyla çorabını çıkarttım bi güzel inceledi kadın ve topuk dikeni dedi benneyaptımki ortapedinin röntgen sonucunda çıkık diyo fizyoterepistse topuk dikeni diyo anlamadım gitti.. neyse anneciğime ilaç yazdı ve topuktan iğne olucaksın dedi , ben şeker hastası annem diyince ozaman bu iğneyi veremem dedi neyse jel verdi ilaç verdi ve kemik taraması istedi bizden, hemen annemi bi yere oturtum alt kata indim orda kayıdımızı yaptırdım 24 mart 12'de samatyada kemik taraması için randevu aldım en yakın tarih bu tarihmiş:1shok: neyse doktormuza çıkarttım ve imzalattım.. yarında kan tahlili sonuçlarımızı almak için tekrar gidicez doktora ve ortapediye röntgenle kan tahlili sonuçlarımızı göstericez...

İYİKİ BURAYA ÜYE OLMUŞUM İYİKİ SİZİN GİBİ İNSANLARLA TANIŞMIŞIM BİRKEZ DAHA TEŞEKKÜR EDERİM SİZLERE VE K.K KURUCULARINA:enbuyukkk:
Yarında sonuçlarımı yazıcam buraya kızlar hayırlısıyla olumlu olucak inşallahh:Saruboceq:....

Canım o senin iyiliğinden kaynaklanıyor... Allah acil şifalar versin tekrar...
Çok beğendiğim bir sözü paylaşmak istiyorum:
"Sevinçler paylaşıldıkça artar, sıkıntılar paylaşıldıkça azalır..."
Bir nebze olsun sıkıntını azaltabildiysek ne mutlu...

azaltmazmıısınız öyle bir destek oluyorsunuzkii yazılarınız beni kendime getiriyorrr..zor durumda olduğum zaman veya iyice bunalıp düşünemez hale geldiğim zaman sizlere koşuyorum ve herzamanki gibi ayağa kalkıyorumm

tekrar geçmiş olsun diyorum.umarım kemik taramasında da bişey çıkmaz kısa sürede iyileşir anneciğin.acil şifalar diliyorum

çok teşekkür ediyorum btanemmm sağol

geçmiş olsun.. fizyoterapist yerine ortopediye götürsen daha iyi olurdu bence.. allah acil şifalar versin canım..

fizyoterapistede bi gözükmek istedik canım iyide oldu kemik taramasındanda geçirticem anneciğimii..yarında kan sonucumuzu alıcaz saat 10'da ve röntgenle beraber ortapedi doktorumuza sonuçlarımzıı göstericezzz hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…