Biri Beni Dileyip Bana Yardımcı Olabilirmii??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah razı oslun tekrar teekkürlerrr.. ben yarına fizik tedaviye randevu aldım ne olur ne olmaz diee bi gözükelim onada elimizdeki röntgenlerle bakalım o nedicekk ( tekrar çoook teşekkür ediyorummmm

rica ederim, yardımcı olabildiysem çok mutlu olurum.. bu arada biz de giresunluyuz.. :)
benim annem de ayak parmaklarını kırmıştı, bilirim hassasiyetini, onlar canımız bizim..
tekrar geçmiş olsun..

Son düzenleme:
belinaycım geçmiş olsun.sana şunu söylemek istiyorum;bir insanın başına 40 gün bişey gelmezse imanının zayıfladığı anlamına geliyomuş.ALLAH yinede beterinden saklasın.senin çoğu yazılarını okudum.demekki CENABI-I HAK sizi unutmamış.daha öncede annenle ilgili bi yazını okumuştum.kaybolmuştu sanırım senindi o mesaj.içimden bi his annenin çok temiz kalpli bi insan olduğunu söylüyo.inşallah şifa bulur.bu arada benimde annem giresunlu.

canım ortopedi doktoru gerekli açıklamayı yapacaktır, aklındaki tüm soruları lütfen ona sor.. eğer ameliyat gerekliyse bence bi başka ortopedi doktoruna daha görünün ki eğer ameliyat dışında bi önerisi olursa onu denersiniz..

bu arada eklem dondurma artrodez olarak geçiyor istersen araştırabilrsin.. benim bildiğim kadarıyla artrodez, atroplasti (yani eklem protezi) yapılamayan hastalara yapılıyor, neden buna gerek görmüş doktorunuz lütfen sor.. eğer gerekiyosa da neden artroplasti yapmıyor onu da sor..

çok geçmiş olsun...

yardımcı olmazmısınız tabiki oldunuzz sana ve sevgili eşine yani enişteme çook teşekkür ediyorum.. seninde anneciğie geçmiş olsunnn beni en iyi anlayanlardan birisin ozaaman... canım şuan annem yok yanımdada o görmeden sorimmm canı çok yanıcakmııı bu ameliyat sırasında ve nerden girecekler bu demir parçası için ???

CANIM BENMMM EVET O KONUDA BENİMDİİİ EVET KAYBOLAN ANNEMDİİİ GÜNLERCE AĞLAYAN BENDİMM UNUTMAMIŞSSIN SAĞOL BİTANEMMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUMMa.s.

canı çok yanmazmış, biraz acısı olurmuş tabii ki.. bir hastası varmış, onun ayak bileğine, bileğin önünden iki tane platin çivi yerleştirerek dondurmuşlar..

BUNLARI ŞİMDİ Bİ KAĞIDA NOT ALDIM YARIN DOKTORUMUZA GİDİNCE SORUCAM CANIM çooook teşekkür ederimm.. PEKİ BU atroplasti NEDİR NASIL UYGULANIR??

canı çok yanmazmış, biraz acısı olurmuş tabii ki.. bir hastası varmış, onun ayak bileğine, bileğin önünden iki tane platin çivi yerleştirerek dondurmuşlar..

senağlamasenağlamasenağlama CANI YANICAK ANNEMİN YAAAA senağlama

BUNLARI ŞİMDİ Bİ KAĞIDA NOT ALDIM YARIN DOKTORUMUZA GİDİNCE SORUCAM CANIM çooook teşekkür ederimm.. PEKİ BU atroplasti NEDİR NASIL UYGULANIR??

artroplasti eklem yüzeylerinin yeniden yapılması demek.. senin annenin durumunda diz eklemine protez takılacak.. çok sık yapılan ameliyatlar bunlar, eğer doktor gerek görürse lütfen korkma yani korkulacak bi ameliyat değil.. ama ben olsam bir ortopediste daha götürürdüm.. başka görüşleri almak faydalı bu durumda.. bir de annenin şeker hastası olması, ameliyat hakkındaki korkularınız ve aklına gelen en ufak şeyi lütfen doktorunuzla ayrıntılı konuşun.. çok geçmiş olsunnnn

zaten yerleştirirken anestezi yaparlar, birşey hissetmez. sonra da zaten yavaş yavaş iyileşir.
benim anneannem de diz protezi oldu. onun canı çok tatlıdır.. eşim ona akşamları fizik tedaviye gidiyo, fazla acıtmadan güzel güzel yapıyolar.. doktor 90 derece bükebileceksin demiş, şimdi rahat 90 dereceye geliyor..
hele yarın bi doktora görünün de , gerisi güzel olur inşallah..

[sıze="2"]aynen dediğini uygulicağımdan emin olabilirsin çok teşekkür ederim ilgin ve bilgilerin için allah razı olsunnn [/sıze]​

ALLAH BİN KERE RAZI OSLUN YAA SENDENDE EŞİNDENDE VALLAHİ SİZİV VE DBEST'İN VERDİĞİ BİLGİLER OKADAR GÜZELKİİ OKADAR AÇIKLAYICIKİİ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUMM YARIN HEM ORTAPEDİYE HEMDE FİZİK TEDAVYİE GÖZÜKÜCEZ BAKALIM SONUÇLARIMIZ NE OLUCAKK HEE BİRDE SABAH 8. 30 DA KAN TAHLİLİMİZ VARRR

SENDE ENİŞTEMDE VE DBEST'DE HAKKINIZI HELAL EDİN YAAA:Saruboceq:​

canım ne demek yaa ben bişey yapmadım ki..
kötü şeyler yaşamışsın sanırım o yüzden de biraz paniklemişsin, en önemli şey pozitif olmak.. sen sakin olmayı başarabilirsen, annene de daha iyi destek olursun canım.. hem istemesek de hastalıklar sıkıntılar oluyor malesef.. lütfen olumlu düşün ve sakin olmaya çalış.. ama aklına takılan en ufak şeyi de doktorunuza sor lütfen.. rabbim acil şifalar versin..

amiinnnn evet canım inan herşey üst üste geldi şu mart ayı içerisindee dediğin gibi herşeyi sorrucam ve annemin yanındada pozitif olucammm

geçmiş olsun belinaycım allah acil şifalar versin,,,,sanada bu yakışır güçlü olmak ve ailene destek olmak,,,inşallah annen sağlığına kavusur ve sıkıntılarınızdan kurtulursunuz öpüyorum canım

nrummm çok teşekkür ederimm AMİİİNN CANIM yarında kan tahlilimiz var 8:30 da dua et gülümm

ederim bitanem,,ne demek bende zaten yarın sabah doktora gidicem allah yardımcımız olsun,,,öpüyorum bitanem seni,,,

sanada geçmiş olsunn bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…