E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
CANIM ÇOK SAĞOLL YAA ŞİMDİ ENİŞTECİĞİME GEÇİYORUM ENİŞTECİĞİM BİŞİ DİCEM ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİ ANNEME OKUDUMDA DONDURTTURMAM YAA DİYO KORKUYORR BU DEMİR GİBİ BİŞEY CANINI YAKICAK YADA İÇERİ AMELİYATLA TAKILCAK SANIYOR.. BU İŞLEM NASIL YAPILACAK ENİŞTE BUNUDA ÖĞRENEBİLİRMİYİMM... RÖNTGEN FİLMİNİN ALTINDA ŞUDAYAZIYOR AÇIKLAMADA...
Eklem grafisi (iki yön) tek eklem Ayak bileği: sol, iki yön
Eklem grafisi (iki yön) tek eklem Ayak bileği: Sağ iki yön
yarında kan tahlilimiz var sonra ortapediye göstericezz.. peki sizce fizyoterepistede gözüksekmi??
belinaycım geçmiş olsun.sana şunu söylemek istiyorum;bir insanın başına 40 gün bişey gelmezse imanının zayıfladığı anlamına geliyomuş.ALLAH yinede beterinden saklasın.senin çoğu yazılarını okudum.demekki CENABI-I HAK sizi unutmamış.daha öncede annenle ilgili bi yazını okumuştum.kaybolmuştu sanırım senindi o mesaj.içimden bi his annenin çok temiz kalpli bi insan olduğunu söylüyo.inşallah şifa bulur.bu arada benimde annem giresunlu.
canım ortopedi doktoru gerekli açıklamayı yapacaktır, aklındaki tüm soruları lütfen ona sor.. eğer ameliyat gerekliyse bence bi başka ortopedi doktoruna daha görünün ki eğer ameliyat dışında bi önerisi olursa onu denersiniz..
bu arada eklem dondurma artrodez olarak geçiyor istersen araştırabilrsin.. benim bildiğim kadarıyla artrodez, atroplasti (yani eklem protezi) yapılamayan hastalara yapılıyor, neden buna gerek görmüş doktorunuz lütfen sor.. eğer gerekiyosa da neden artroplasti yapmıyor onu da sor..
çok geçmiş olsun...
canı çok yanmazmış, biraz acısı olurmuş tabii ki.. bir hastası varmış, onun ayak bileğine, bileğin önünden iki tane platin çivi yerleştirerek dondurmuşlar..
BUNLARI ŞİMDİ Bİ KAĞIDA NOT ALDIM YARIN DOKTORUMUZA GİDİNCE SORUCAM CANIM çooook teşekkür ederimm.. PEKİ BU atroplasti NEDİR NASIL UYGULANIR??
artroplasti eklem yüzeylerinin yeniden yapılması demek.. Senin annenin durumunda diz eklemine protez takılacak.. çok sık yapılan ameliyatlar bunlar, eğer doktor gerek görürse lütfen korkma yani korkulacak bi ameliyat değil.. Ama ben olsam bir ortopediste daha götürürdüm.. Başka görüşleri almak faydalı bu durumda.. Bir de annenin şeker hastası olması, ameliyat hakkındaki korkularınız ve aklına gelen en ufak şeyi lütfen doktorunuzla ayrıntılı konuşun.. çok geçmiş olsunnnn
zaten yerleştirirken anestezi yaparlar, birşey hissetmez. sonra da zaten yavaş yavaş iyileşir.
benim anneannem de diz protezi oldu. onun canı çok tatlıdır.. eşim ona akşamları fizik tedaviye gidiyo, fazla acıtmadan güzel güzel yapıyolar.. doktor 90 derece bükebileceksin demiş, şimdi rahat 90 dereceye geliyor..
hele yarın bi doktora görünün de , gerisi güzel olur inşallah..
ALLAH BİN KERE RAZI OSLUN YAA SENDENDE EŞİNDENDE VALLAHİ SİZİV VE DBEST'İN VERDİĞİ BİLGİLER OKADAR GÜZELKİİ OKADAR AÇIKLAYICIKİİ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUMM YARIN HEM ORTAPEDİYE HEMDE FİZİK TEDAVYİE GÖZÜKÜCEZ BAKALIM SONUÇLARIMIZ NE OLUCAKK HEE BİRDE SABAH 8. 30 DA KAN TAHLİLİMİZ VARRR
SENDE ENİŞTEMDE VE DBEST'DE HAKKINIZI HELAL EDİN YAAA:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?