Biri bana yardm etsin, bktm u yasmin derdinden...

kızlar sımdı ben yasmıne basladım ılk kutum gecen hafta cuma bttı cuma sabahıda ıctım sımdı ben ılaca nezaman baslıcam 7gunluk aradayım bana yardım edın hastalgmn btmesınımı beklıcem 8,gunmu baslıcam cuma bttı sımdı yarın mı baslıcam ofyaaa :oklava:

bıtanem yasmınde hastalın bıtıcek bı hafta sona yane 7 . gunu hastalındaktan sona tekrar baslıcan hasta oldun surede kullanmıcan wucudu bekletcen hasta olcan sona 7 gun beklıcen kullancan optum balım:enbuyukkk:

Sewgılı arkadaslarım ortamı germeyelım .... Burda bıgılenmek we bılgıyı ogretmek amacımız bırbırımıze destek amaclı bı sıte dogum kontrol hapı basta korunmak amaclı olup daha sona adet duzensızlıgı yumurtalıklarda plotıstık ower rahatsızlık ıcın kullanılan baslıca sebeplerı bunlardır yane bı tek korunma amaclı kullanılmaz cunku %80 korumada saglamaz opuyorum hepınızı sewgıyle kalın ...

hapı bıraktığın gün hangisiyse haftaya ogün başlıyosun hapa canım

mesigna ignesi kullanıyorum ben ama cok kilo aldırıyo yardımcı olur musunuz

Ben orta okulda doğum kontrol hapı kullandım :delphin:
Bekarken !!!
Uygunmudur hocam....
Bi çok kadın hastalıklarında doğum kontrol hapı kullanılır.
Yani evlilikle bekarlıkla alakası bile yok.Ayrıca biri sizden yardım istemiş.Bekar evli o sizi ilgilendirmez ki yargılıyorsunuz.
Eger siz evliyseniz ve doğum kontrol hapı kullanıyorsanız içindeki prospektüse bi bakın vereliniortak
Avukatmıyım :uhm: Evet avukatım...:delphin:

aaaa ben şimdi 1 senedir yanlış mı kullanıyorum yasmini??

bana eczacı, adetin başladığında 1. 3. ya da 5. gün başlayabilirsin demişti...ilk kullanıma başlamamın sebebi adet düzensizliğiydi benim de...ama şimdi iyice düzensizleşti gibi...yasmini hep regl'ın ilk günü kullanmaya başladım ya da en geç 3. günü...ama ne zaman unutup bir gün içmesem hemen anında regl oluyorum hatta regl dan sadece 1 hafta geçmişse bile! bu ilaçtan kurtulmak isterdim ama bırakırsam tekrar o uzun adet günlerine dönmekten korkuyorum..en son sefer 3 ay süreyle birkaç güncük arayla sürekli regl olmuştum, berbattı!

aslında çaresi varsa, tamamen şu regl illetinden kurtulmak istiyorum! nasıl olsa iki tane bebişim var, başka da düşünmüyorum...

bende bekarım! hormonal bozukluktan dolayı doğum kontrol hapı kullanmıştım.
cahilce konuşup insanları yargılamamak gerekir a.s
derdimi gerdimi ne çirkin laflar:1shok:

birbirinizi incitmeyin arkadaşlarım...

aranızda doktor olan varsa lütfen yukarıdaki yazdığım mesajı okuyabilir mi acaba? valla duacısı olurum...

aaaa ben şimdi 1 senedir yanlış mı kullanıyorum yasmini??

bana eczacı, adetin başladığında 1. 3. ya da 5. gün başlayabilirsin demişti...ilk kullanıma başlamamın sebebi adet düzensizliğiydi benim de...ama şimdi iyice düzensizleşti gibi...yasmini hep regl'ın ilk günü kullanmaya başladım ya da en geç 3. günü...ama ne zaman unutup bir gün içmesem hemen anında regl oluyorum hatta regl dan sadece 1 hafta geçmişse bile! bu ilaçtan kurtulmak isterdim ama bırakırsam tekrar o uzun adet günlerine dönmekten korkuyorum..en son sefer 3 ay süreyle birkaç güncük arayla sürekli regl olmuştum, berbattı!

aslında çaresi varsa, tamamen şu regl illetinden kurtulmak istiyorum! nasıl olsa iki tane bebişim var, başka da düşünmüyorum...

Ben doktor değilim ama hemşireyim.Ebelik mezunuyum.Yardımcı olurum inşallah vereliniortak
Siz ilaca başlayıp ara vermeyi kendiniz mi karar veriyorsunuz.?
Doktora bu sebeple muayene oldunuz mu?
Bende ilk adetimde 3 ay boyunca aralıksız devam etmişti mafoldumben
Sonrada doğum kontrol hapı kullandıktan sonrada bir yıl hiç olmadı.
Yani demek istediğim.Horman dengesini düzeltirken bazende bozuyor.
belki sizin bu durmunuzun sebebi hormonaldir.Ve doğum kontrol hapından başka tedavi uygulanabilr.vereliniortak
Kullanımı da ilk ay adetin 1.günü adetlebirlikte içilmiye başlanır.Günde 1 tane içilir hap bitince 7 gün ara verilir 8.gün hapa yeniden başlanır.Ara verdiğiniz 7 gün içinde adet görmeniz gerekir.Adetiniz bitsin veya devam ediyor olsun 8.gün yeni bir kutuya başlanır.
bunu bir doktor yazmış.yerimseniben

çok teşekkür ederim arkadaşım çok yardımcı oldunuz...bu durumda ilacı bıraktığım günü hatırlayıp 8. gün başlamam lazım...(bu ara o dönemdeyim de :kedi: )

yalnız benim adet düzenimin kaçması maalesef lida hapından oldu...ilk çıkanlarından almıştım, tam öldürücüydü yani..aslında bu kadarla kurtulduğuma şükretmeliyim..kaydirigubbakcemile3

benim ilk adetimin üzerinden epeeeyyy uzun bir süre geçti genç arkadaşım...ben 33 yaşındayım...:ecrin_bebek:

çok teşekkür ederim arkadaşım çok yardımcı oldunuz...bu durumda ilacı bıraktığım günü hatırlayıp 8. gün başlamam lazım...(bu ara o dönemdeyim de :kedi: )

yalnız benim adet düzenimin kaçması maalesef lida hapından oldu...ilk çıkanlarından almıştım, tam öldürücüydü yani..aslında bu kadarla kurtulduğuma şükretmeliyim..kaydirigubbakcemile3

benim ilk adetimin üzerinden epeeeyyy uzun bir süre geçti genç arkadaşım...ben 33 yaşındayım...:ecrin_bebek:

Önemli değil.Sevindim yardımcı olduğuma.vereliniortak
Benimde 12 sene geçmiş:kedi:

Merhaba bayanlar. Aramızda kadın doktoru olan varmı? Merak ettiğim bir kaç soru var sorabilir miyim?

Back