Biri bana yardm etsin, bktm u yasmin derdinden...

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
kızlar sımdı ben yasmıne basladım ılk kutum gecen hafta cuma bttı cuma sabahıda ıctım sımdı ben ılaca nezaman baslıcam 7gunluk aradayım bana yardım edın hastalgmn btmesınımı beklıcem 8,gunmu baslıcam cuma bttı sımdı yarın mı baslıcam ofyaaa :oklava:

son ilacını içtikten sonra muhtemel 3. yada 4. günü hasta olursun zaten
adetinin son günü yeni kutuya başlıyacaksın

evet aynen öle cnm

adetinin son günü değil kızlar herkes 3. 4. günde adet olacak diye bişi yok
7 gün ara veriyosun canım
8. günde başlıyosun tekrar

kızlar sımdı ben yasmıne basladım ılk kutum gecen hafta cuma bttı cuma sabahıda ıctım sımdı ben ılaca nezaman baslıcam 7gunluk aradayım bana yardım edın hastalgmn btmesınımı beklıcem 8,gunmu baslıcam cuma bttı sımdı yarın mı baslıcam ofyaaa :oklava:

yahu bekar dilmisin doğum kontrol hapını napıcaksın herkez bi acayip olmuş yahu

doğum kontrol hapları sadece korunma amacıyla kullanılmıyo bilip bilmeden konuşmayın da gidin öğrenin.. ayrıca korunma amacıyla da kullanır kullanmaz kimseyi ilgilendirmez..

canım ben bekarken tam 7 sene aralıklarla doğum kontrol hapı kullandım çünkü adet düzensizliği yaşıyordum hatta ilkini cildiye doktoru vermişti adet düzensizliğinden kaynaklı sivilcelerim için

bn adet düzensizligi iin kullandım yasmiini ama acaip derecede kilo aldım we bıraktım kullanna arkadaslarım da bu konuda dikkat edin bence o aldgım kiloları wermek için cok ugrastım ama yine de biraz kaldıfisfisfis

doğum kontrol hapları sadece korunma amacıyla kullanılmıyo bilip bilmeden konuşmayın da gidin öğrenin.. ayrıca korunma amacıyla da kullanır kullanmaz kimseyi ilgilendirmez..

elalemin derdi senimi gerdi.yoksa avukatlıkmı okuyosun sizin gibiler yüzünden zaten herkez kim kime dum duma

elalemin derdi senimi gerdi.yoksa avukatlıkmı okuyosun sizin gibiler yüzünden zaten herkez kim kime dum duma

hayır avukat değil doktorum tamam mı ve de burda sizin gibi terbiyesizce konuşmuyorum ve cahilce konuşup insanları yargılamıyorum

Son düzenleme:
ya kızlar biri bana cevap verebilirse istenmeyen gebeliği hep beraber önleyebilirz:)
yasmının bı kutusunu içtim hala adet görmedım.
bu 7 gunluk ara baslamış oldu ama bu 7 gunde de adet olmayıp ilişkiye girilirse bebiş gelır mı
anlatabıldım mı
yardımmmmmmmm

21 gün kullanıyorsun 7 gün ara verip 8. gün tekrar içmeye başlıyorsun yasmini

ya kızlar biri bana cevap verebilirse istenmeyen gebeliği hep beraber önleyebilirz:)
yasmının bı kutusunu içtim hala adet görmedım.
bu 7 gunluk ara baslamış oldu ama bu 7 gunde de adet olmayıp ilişkiye girilirse bebiş gelır mı
anlatabıldım mı
yardımmmmmmmm

bildiğim kadarıyla senin için en risksiz dönem hamile kalamazsın
Yine de Allahın taktiri :)

hayır avukat değil doktorum tamam mı ve de burda sizin gibi terbiyesizce konuşmuyorum ve cahilce konuşup insanları yargılamıyorum

ben kimseyi yargılamıyorum.yarınız var gibi hemen atlıyosunuz.bırakta kime bişey sölediysem o cevap versin.bence doktorluktan sonra bide avukatlık oku.çok başarısızsın çünkü belki bi ilerleme kat edersin de faydan olur.doktor okumakla cahillikten kurtulunulmuyo.bence bunun en güzel örneği sensin.benim demek istedimi daha anlayamıyosun bile.konuyu başka taraflara çekmene üstüne yok.polimiğide seviyosun anlaşılan ama,sana ayırıcak pek vaktim yok.

evet cnm herkes bı acayıp olmus her konuya bılmıslık yapıo buay evlenıyrm bıay oncesnmden baslamak gerekıo o yuzden basladım umarım senı tatmın etmıstır cevabım

arkadaslar konuyu yardım almak için açmıştım lutfen tartısmayalım ben oğrenmem gerekenı oğrendım bırakalımda yardıma ıhtyacı olanlarda okuyup bılgı alsın

assu4 çok şükür bişey yazabilidin merak ettğim buydu.senden başka herkez bişey yazdı.evleniyomuşsun tebrik ederim.Allah ömür boyu mutluluklar versin

ben kimseyi yargılamıyorum.yarınız var gibi hemen atlıyosunuz.bırakta kime bişey sölediysem o cevap versin.bence doktorluktan sonra bide avukatlık oku.çok başarısızsın çünkü belki bi ilerleme kat edersin de faydan olur.doktor okumakla cahillikten kurtulunulmuyo.bence bunun en güzel örneği sensin.benim demek istedimi daha anlayamıyosun bile.konuyu başka taraflara çekmene üstüne yok.polimiğide seviyosun anlaşılan ama,sana ayırıcak pek vaktim yok.

madem vaktiniz yok hem buradan hem de özel mesajla neden yazıyorsunuz bana sürekli sorabilir miyim size? ayrıca tekrar söylüyorum benim doktorluğumu yargılamak size kalmadı. asıl sizin gibilere cahil derler bilip bilmeden her şeye sizin tabirinizle "atlayan" sizsiniz! sizin ne demek istediğinizi gayet de iyi anlıyorum ben hiç merak etmeyin sizin gibi değilim. konuyu başka tarafa çeken de sizsiniz ilk attığınız mesaja bakın bi isterseniz. ayrıca burdan da söylüyorum galiba anlamamışsınız habire yazıyorsunuz yaram filan yok ve gocunmuyorum haa olsa da sizi hiç ama hiç ilgilendirmez.

Back