Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sımdı ben yasmıne basladım ılk kutum gecen hafta cuma bttı cuma sabahıda ıctım sımdı ben ılaca nezaman baslıcam 7gunluk aradayım bana yardım edın hastalgmn btmesınımı beklıcem 8,gunmu baslıcam cuma bttı sımdı yarın mı baslıcam ofyaaa klava:
yahu bekar dilmisin doğum kontrol hapını napıcaksın herkez bi acayip olmuş yahu
doğum kontrol hapları sadece korunma amacıyla kullanılmıyo bilip bilmeden konuşmayın da gidin öğrenin.. ayrıca korunma amacıyla da kullanır kullanmaz kimseyi ilgilendirmez..
elalemin derdi senimi gerdi.yoksa avukatlıkmı okuyosun sizin gibiler yüzünden zaten herkez kim kime dum duma
kızlar sımdı ben yasmıne basladım ılk kutum gecen hafta cuma bttı cuma sabahıda ıctım sımdı ben ılaca nezaman baslıcam 7gunluk aradayım bana yardım edın hastalgmn btmesınımı beklıcem 8,gunmu baslıcam cuma bttı sımdı yarın mı baslıcam ofyaaa klava:
ya kızlar biri bana cevap verebilirse istenmeyen gebeliği hep beraber önleyebilirz:)
yasmının bı kutusunu içtim hala adet görmedım.
bu 7 gunluk ara baslamış oldu ama bu 7 gunde de adet olmayıp ilişkiye girilirse bebiş gelır mı
anlatabıldım mı
yardımmmmmmmm
hayır avukat değil doktorum tamam mı ve de burda sizin gibi terbiyesizce konuşmuyorum ve cahilce konuşup insanları yargılamıyorum
yahu bekar dilmisin doğum kontrol hapını napıcaksın herkez bi acayip olmuş yahu
ben kimseyi yargılamıyorum.yarınız var gibi hemen atlıyosunuz.bırakta kime bişey sölediysem o cevap versin.bence doktorluktan sonra bide avukatlık oku.çok başarısızsın çünkü belki bi ilerleme kat edersin de faydan olur.doktor okumakla cahillikten kurtulunulmuyo.bence bunun en güzel örneği sensin.benim demek istedimi daha anlayamıyosun bile.konuyu başka taraflara çekmene üstüne yok.polimiğide seviyosun anlaşılan ama,sana ayırıcak pek vaktim yok.