- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.588
- 133
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
-
Merhaba purbeyaz . Nasil calisma yapcaksin planladin miMerhaba, sorunuza bir cevap veremeyeceğim; ama bende Kpss 2020'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Yaşıtım bir insanı görünce hemen yazmak istedim :)
Ben homeoffice calisiyorum ve 2 aylik kizim var. Erkenden matematige baslayip sinava yaklasan aylarda sozelleri calismayi dusunuyorum. Bu yuzden duz memurluk istiyorum.yoksa alan girerdimKafam çok karışık.. Öncelikle dershaneye mi yazılsam yoksa evde mi çalışsam buna bir karar verebilsem iyi olacak. Öğretmenlikten gireceğim sınava. İşim zor ama pes etmek için erken en iyisi bir yerden başlamalı.. Anladığım kadarıyla siz çalışıyorsunuz, nasıl yapacaksınız ders çalışmayı?
Bende artik kpss yi kazanip bi yere atanip kendimi garantiye almak istiyorum. Ozel sektor umugumu sikti. Ama nasil olcak bilmiyorum. Aynen bursan destek oluruz canim. Hatta ben kpss yi kendi alaninda ikinvlikle kazanan birinden aldim kitaplari ama onlisansti gerci o .Ben de evliyim. Bebiş olmadan aradan çıkarayım diyorum bu sınavı bakalım kısmet :) Buradan destek oluruz belki birbirimize.. Şimdiden bunaldım vallahiiiiiiii
Ben duz girmek istiyorum. Alani beceremem bu sekilde. Hem is hem bebek hem ev hem ders . Zor. Ancak duz memurluga calisabilirim.Evlenmeden önce bir kere sınava girmiştim. Şimdi adam gibi çalışıp şu işi halletmek istiyorum. Bu arada sizin alan neydi neyden gireceksiniz sınava? Kitaplar hangi derslerle ilgili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?