• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana aklayabilir mi?

withamin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
69
0
0
Diğer
ya oriflame den parfüm sipariş ettim geçen katalogdan oriflame pop glam elecrtic yellow.stoklarla sınırlıdır diyodu sayfada ama ben sipariş ettim.stoklarla sınırlıysa gelmez dedim.ama öle olmamış.onun yerine misso diye bi parfüm gelmiş.çok saçma değil mi? e sipariş ettiğim için satıcı da mağdur durumda olmasın diye almak zorunda kaldım ama bence çok saçma.bi daha sipariş vermem oriflame a.:olmaz:

Canım oriflame temsilcisi değilim ama genelde stoklarla sınırlı olan ürünlerin sayfa altında ya da bi köşeye sıkıştırılmış durumda<... ürünün stokta tükenmesi durumunda yerine ....ürün gönderilir> filan yazar.Gerçi bu da kampanyadaki ürünler için olur,hani şunu alana bu bedava gibisinden ürünlerde:delphin:
Eğer ki böyle bişey yoksa satışı yapan arkadaşın bölge direktörüyle görüşsün anlatsın durumu.Öyle ya madem bu tip firmalar %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışıyor,ya istediğin ürünü göndersin ya da parayı iade etsin.Ayrıca ürünün farklı gönderildiği için para iadesi de isteme şansınız var
zemuszemus

en sevmediğim iştir geri iade olayı.çünkü ne yapar eder bi sürü sözleşme maddesi sunar sana onu gönderir yine geri.iisi mi ben bunu kullanayım allahtan büyük şişe değil.koku da fena sayılmaz.sağa sola sıkıp bitiririm bi daha da beklerler bişey alcam diye.bi de şöle bişey var siparişleri internetten giren kişinin işgüzarlığı da olabilir.stoklarda tükendiğini görünce ona en yakın parfümü yazıvermiştir.ben de tupperware e üyeyim bazen bu tarz şeyleri yapıyo distribütör.ama biz ürünü kimseye al bu seninkinin yerine geldi diye satmıyoruz.garipsedim valla.

iade de formalite işlemleri olmuyor canım aklında bulunsun yine deyerimseniben
ürün kodunu girerken yanlışlık yapıldığı benimde aklıma geldi,muhtemelen öyle bişeydir:delphin:

bence yanlışlık değil de kasıtlı bi durum.ya da şirket bunu yapıyo .bu konuda şikayet çokmuş meğer şöle bi gezindim nette.en iyisi göre göre peşin almak.sipariş bana göre iş değil.almasına alırlar geriye de parasını satcıya iade etmezler.yani dolayısıyla bana iade etmezler.aman 13 lira için üzmeyeyim kimseyi.benle bir yaşıcak değil ama insanın siniri bozuluyor.

hayır canım kesınlıkle böle bişiy olamaz sonuçta bu parfüm parasıyla alıyosun kesınlıkle satıcıyla ılgılı bır durum emın ol onda bı katakullu vardır.almak zorunda değilsin neden alıp kullanasın istemediğin bişiyi nasıl sınır oldum şimdi

zaten 1 ay gitmez bu parfüm bana.2 haftada tamamdır.çünkü kokusu sadece yarım saaat sürüyor.hele açık havadaysa 10 dakika.üstelik 10 kez falan sıktığım halde.3 defa kullandım 4 te biri bitti bile.açık parfümüm bile daha kalıcıydı.2 defa sıktığımda 2 gün kokuyodu üzerimde.benim aldığım kişi yapmaz eminim ama onun üstünde siparişleri giren kişinin marifeti bana göre de.benim aldığım kadın yeni başladı temsilciliğe daha anlamıyo pek bu işten. o da ısmarladığım parfüm bu sanmış.o girmiyor siparişleri sonuçta.çünkü siparişleri girerken stokta olmayan ürün görünüyor benim bildiğim.öle olunca da akıllı insanlar fiyatı ona en yakın stokta olan ürünü en benzerini yazıveriyor.ben de çok kızdım ama bu da bana ders oldu bi daha yapmam işte.

ben arkadasım anlattı avon da mesela bitince ürün stokta yok yazıyomus eger indirim brosuruyse gelmiyomus o urun. ama normal katalogsa stokta bitsede stoga girince o parfum u yolluyolarmıs gec olsa da.. oyle biliyorum

Back