• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birgün 73.3 birgün 75 kiloyum neden bi çözüm yolu söyleyin

mgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
144
0
46
Iğdır
birgünüm diğerine uymuyor kilo konusunda tabi ki bıktım desem yeri tartıyla aramızda bir düşmenlık başladı anlamadım gitti birgün 73.3 çıkıyorum birgün 75 yediğim şey farklı mı hayır düzenli ve dengeli besleniyorum sizce neden bir çözüm söyleyin bana?

arkadaşım bu kadar tesadüf olamaz. belki inanmazsın ama bende dün 73.3 kilo bugünse 75.1 kg. çıktım.:1shok:

dün akşam hiçbirşey yemediğim halde.midem çok bulanıyordu yiyemedim. :bbo:

günü gününe uymuyor.1 gün eksik , birgün fazla çıkıyor.bende anlamadım neden oluyor.:sm_confused:

bağırsak düzensilikleri yaşıyormusun? ya da su topluyormusun? benim geçen hafta yeterince yağ yemediğimden 5 gün bağırsaklarım durdu gün gün tartıda daha ağır çıktım. bir de tuhaf bir şekilde su topladım. ayakkabım sıkıyordu artık şişkinlikden. sonra eucarbon diye bir ilaç var ondan içtim. bildiğin kömür. üstüne bir günde 3 tane de form çay içince su da gitti, bağırsaklarımdaki sorun da. bir anda 1,5 kilo kayboldu.

ya benim bağırsaklarım düzensiz değil çalışmıyor belki yanlış ama süt üstüne su içtim bugün biraz rahatım becunis diye bağırsak sökücü bi ilaç var bitkisel onu aldım normalde bağırsaklarım sökülcek gibi olurdu ama 24 saatte 3 tane aldım ama tık yokru nasıl olcak halim bilmiyorum

HAE:
ya benim bağırsaklarım düzensiz değil çalışmıyor belki yanlış ama süt üstüne su içtim bugün biraz rahatım becunis diye bağırsak sökücü bi ilaç var bitkisel onu aldım normalde bağırsaklarım sökülcek gibi olurdu ama 24 saatte 3 tane aldım ama tık yokru nasıl olcak halim bilmiyorum

ben protein ağırlıklı bir diyet yapıyorum. içinde bol ızgara ve salata var. yediğim dev salatalara rağmen yeterince lif almadığımdan ve tabii yağ yemediğimden bir kaç hafta üstüste öyle oldu.hatta normalde form çaylarla tuvaletten çıkamazken banamısın demiyordu. bu hafta hep taze fasulye, bamya yedim. lif yönünden çok zenginmiş.öğlenleri de bol posalı olduğundan baklagilleri tercih ettim. hiç bir sorun yaşamadım.

resimblogu_cingene.gif

çingene makyajı yarışmamız için başvurular başlamıştır kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14475938#post14475938

Back
X