• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bireysel emeklilik

Ilk sene tasirsaniz kesinti oluyor ama 3 sene olduysa kesinti olmaz. Olsa bile cok cuzi bir rakam olur. Zaten bankalar besleri tasimak icin kampanya istune kampanya yapiyor. Ama onu ikinci bir bes i baslatmadan yapmaliydiniz diye biliyorum. Yinede tasiyacagibiz banka ile bir gorusun.

Ilk sene tasirsaniz kesinti oluyor ama 3 sene olduysa kesinti olmaz. Olsa bile cok cuzi bir rakam olur. Zaten bankalar besleri tasimak icin kampanya istune kampanya yapiyor. Ama onu ikinci bir bes i baslatmadan yapmaliydiniz diye biliyorum. Yinede tasiyacagibiz banka ile bir gorusun.
yok ben ikinci besi yaptırırken sormuştum sıkıntı olmaz demişlerdi ama sonra ilk besi yaptırdığım banka 5 sene olmadan çekerseniz 700 küsür ödersiniz dedi şok oldum.

5 sene dolmadan kapatırsanız bu kesinti oluyor ama taşıma konusunda böyle bir şey söz konusu değil. muhtemelen bankanız sizi kaybetmemek için yalan söylemiş.

Back
X