- Konu Sahibi esraylmz03
geçenlerde ben de benzer bir konu açmıştım, daha da kafam karıştı ama vazgeçtim bes yaptırmaktan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok kişiye yaptırmıştım şu an çalışmıyorumKızlar maaşımla birikim yapmak istyrum ama çekemeyeceğim bişey Olmalı bireysel emeklilik düşündüm var mı aranızda yaptıran
genelde boyle soyluyorlar. Iyisi mi onun yerine altin hesabina falan duzenli talimat vermek10 Yıl doldu,üç kuruş maaş bağlanacaktı,çok saçma bir rakamdı.
Ben de aldım toplam paramı çıktım. Anadolu hayat emeklilikti benimki üstelik.
K Kavimlergocu ben sorabilirmiyim bi soru almanyadayim alman vatandasiyim bes yapabilirmiyim devlet katki payi alabilirmiyim tesekkür ederim simdidenBen çok kişiye yaptırmıştım şu an çalışmıyorum
Uzmanım sor aklına ne takılıyor
Devletin yüzde yirmi beş katkı vergi uzun süreli güzel bir yatırım estrümanı bence yaptır
Yaptırırsın sırf besten katkı payı akacağın gibi birçok yatırım aracında yabancı olduğundan vergi imtiyazın varK Kavimlergocu ben sorabilirmiyim bi soru almanyadayim alman vatandasiyim bes yapabilirmiyim devlet katki payi alabilirmiyim tesekkür ederim simdiden
Tesekkür ederim K Kavimlergocu türkiyeyemi gitmem lazim islemler icin bide hemen gidip baslatirsam bu senemi gecerli oluyo 2017 mi gecerli oluyo cevabin icin simdiden tesekkürlerYaptırırsın sırf besten katkı payı akacağın gibi birçok yatırım aracında yabancı olduğundan vergi imtiyazın var
Sözleşme imzalaman Laz'ımTesekkür ederim K Kavimlergocu türkiyeyemi gitmem lazim islemler icin bide hemen gidip baslatirsam bu senemi gecerli oluyo 2017 mi gecerli oluyo cevabin icin simdiden tesekkürler
Ama onu da istediginde cekebiliyosun.
Olsun ivıra zıvıra vereceğin paran on yıl sonrasına sana ilaç gibi gelirben de aralık ayında bes e kayıt oldum. vakıfemeklilikten yaptırdım. her ay kredi kartımdan otomatik olarak çekiyor. benim için şöyle bir avantajı oldu. eğer bir şey almak istiyorsam ve kredi kartını kullanmayı düşünüyorsam bir kere daha düşünüyorum :) ay sonu aidatım yüksek gelmesin diye biraz kendimi dizginliyorum şu an 26 yaşındayım 10 yıl dolunca muhtemelen o parayı çekerim. 58 yaşımı nasıl bekleyim yahu
Olsun ivıra zıvıra vereceğin paran on yıl sonrasına sana ilaç gibi gelir
aynen ben de öyle düşünüyorum :) hem 10 yıl sonra devlet katkısının hepsi olmasa bile hatırı sayılır bir kısmını alıyoruz diye biliyorum :) ben kazandırsın diye değil de biriksin işte mantığıyla girdim bu işe açıkcası :)
Çok İyi yapmışsın bence dursun durabilsiğince 10 yıl hemen geçiveriyoraynen ben de öyle düşünüyorum :) hem 10 yıl sonra devlet katkısının hepsi olmasa bile hatırı sayılır bir kısmını alıyoruz diye biliyorum :) ben kazandırsın diye değil de biriksin işte mantığıyla girdim bu işe açıkcası :)
10 yıl prim ödeyip yaş dolmadan çıkarsanız devlet katkısının yüzde 60 ını alabiliyorsunuz.
Çok İyi yapmışsın bence dursun durabilsiğince 10 yıl hemen geçiveriyor
Ben hiç anlamadım son 10 yıl nasıl geçti 2006 -7 dün gibiçok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için % 60 gerçekten iyi bir tutar
di mi :) neler neler geçiyor bu da geçer :) kredi kartı ekstrem gelene kadar aklıma bile gelmiyor açıkcası
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için % 60 gerçekten iyi bir tutar
di mi :) neler neler geçiyor bu da geçer :) kredi kartı ekstrem gelene kadar aklıma bile gelmiyor açıkcası
bende garanti emeklilikten bireysel emeklilik yaptırdım sırf biriksin diye :) aylık 300 lira yatırıyorum şimdilik. gayette memnunum her ay kenara 300 lira koyayım desem olmaz para illaki harcarım. ama kredi kartından çekiyorlar seve seve ödüyorum :)