Birdenbire değişen eltim

Eltiniz dış kapının dış mandalı sizin akrabanız değil kocanızın akrabası değil sadece eşinizin kardeşinin karısı onunla samimi olmak arkadaş olmak zorunda değilsiniz. Kafanıza takmanız gereken biri değil eğer size zararı yoksa unutun gitsin kapınızı kapattığınızda kaynananız da eltileriniz de yani herkes dışarıda kalır siz başkalarına değil sadece kendinize ve kocanıza bakın. Gerisi sizi ilgilendirmesin umursamayın.

A

Haklısınız kafaya takılması gereken bir durum değil , ama ani davranış değişikliği olunca insan nedenini merak ediyo. Dış kapının dış mandalı deyince olmuyor ki yabancı olsa ilişkiyi keser görmem ama sürekli aynı ortamda olmak zorunda olacagım birisi oldugundan duruma hakim olmak isterdim , ama en iyisi akışına bırakmak , altında bişi varsa cıkar zaten.

En iyisi o ortamdayken yokmuş gibi davranmak, çok gerekmedikçe muhatap olmamak. Kocaların aileleriyle mümkün olduğunca görüşmemek en iyisi, görüştüğünüzde de samimi davranmayın yüz bulmasınlar. Eşiniz, onun ailesi bir derece ama kayınbiraderinizin karısı sizinle yüz göz olma cesaretini bulamamalı. Bence de en iyisi akışa bırakmak siz boşverince o sinirinden kudurup içindeki zehri akıtır zaten. Büyük ihtimalle kıskanıyordur bir şeyinizi.

İyi dediniz boşvermek en iyi çözüm , sonucta problem bende değilse çözüm aramak da beni alakadar etmemeli. En güzel cözüm kendi yaşantımıza bakmak diğerlerini takmamak.

Evlendikten sonra mesafe koymak istemiştir. Diğer elti gibi değil de kendini daha ağırdan satmak istemiştir. Belki de sizinle bir alakası yoktur.
Ya da varsa da vardır.. çok önemli de değil.
Bence sen de resmiyet koy arana 2 elti bir kaynana çok korkunç geldi valla

Bence eltimizde yalnız kalma korkusu var. Diğer elti ile yakınlaşınca siZi kenara Attı. Böle insanlardan hiçbir yarar gelmez çıkarları Uğruna yasarlar. Sevinmelisin gerçek yüzünü erken gösterdi diye. Ne dost olur ne arkadaş bi tip karakterlerden. Yoksa birden bire değişmesinin başka ne gibi bi açıklaması olabilir ki

Yeni evli gelin sendromu yasiyor yani bi anda bekar grubu terk edip kaynana gorumce vs ile takilma durtusu pek cok hatunda gordum bunu sana ozel kasitli bir davranis degil bence ustune alinma sende evlendiginde normale doner aradaki iliski.

onunla diğer eltinin dedikodusu yaptığın için pişman olmalısın

öyle insanlar böyle olur işte bugün onu sana anlatır yarın seni ona anlatır kötüler uzak durulası insanlar.

Geçmişte yaptığı dedikodulardan dolayı rahatsızlık duyduğu için mesafe koymuş olabilir.

OF şu elti konuları görünce kendi eltim aklıma geliyor adı batasıca

Benim eltimde ilk evlendigim yil cok iyiydi sonra kiskaclik sinyalleri vermeye basladi benim anlamam zaman aldi en son ayyuka cikti resmen soyledi kiskaniyorum diye hareketleriyle bende son 3 yildir buz gibi davanirim ona.hic laubali olmam cok guzel meaafe koydum...
belkionun hosuna gitmeyen birsey olmustur ve mesafe koymustur.
gorumcemide cok sevedim en son bir iki hata yapti. benden yuz bulup esime kizima evime burnunu soktu suan onada soguk davraniyorum eminim benim degistigimi artik nedense eskisi gibi olmadigimi dusunuyordur , misal..

onunla diğer eltinin dedikodusu yaptığın için pişman olmalısın

öyle insanlar böyle olur işte bugün onu sana anlatır yarın seni ona anlatır kötüler uzak durulası insanlar.

Yok ben dedikodu yapmadım, kendisi anlatmaya başladı ben de engel oldum bana bunları anlatma diye, zaten o zaman bozulmustu biraz . Bu anlattıklarımı herkes biliyor gizli saklı bişi değil dedi ablatmasını engelleyince de . yani ben kesmesem sözünü daha anlatacakları vardı. İyiki de öyle yapmısım

Benle ilgili olmayan bir durum da olabilir tabi. Ben zaten baya resmiyet koydum, diğeriyle de bulusup araşmıyorum zaten ama en azından gittigimde bana güleryüz gösteriyo .herkes ne derece yakınsa ben de ona göre yakınlaşıyorum, ama bu elti ise kendisi sürekli taciz gibi arar dururdu, birden dalgalandı da duruldu. :) o yüzden zaten merak ettirdi .

Sizin durumda bariz birşeyler var ama benimkinde yok ki, olsa aman canım feda mesafeli olırum ne oldugumuzu bilirim. Şimdi nasıl davranacagımı bilemiyorum , yani bilinçli yapıyosa zaten umrumda olmaz ben de ondan adım gelirse atarııım gelmezse kendi bilir derim işime bakarım, aramız soğuk derim. Ama böyle ne oldugumuzu ben anlayamıyorum bi iyi bi kötü, evine cagırdı bi ara aaa herşey güllük gülistanlık , milletin yanında ise sanki ben yokum., zaten kend durmuyo ki gerçi gidiyo , insanlarla yanyanayken benle konusmuyo zorunda kalmadıkca , diğer eltim konusuyo benle hep. Acaba dedim sürekli diger eltiyle konuuayoruz diye mi konusmuyor, onu da ilk anlardan beri dikkat ettim ; özellikle ona da bakarak konusuyorum ,arkamı dönmüyorum , mevzuya dahil ediyorum. Bu kadar da düşündüm yani iki eltimle eşit mesafede olayım istedim.

Reactions: nio
Geçmişte yaptığı dedikodulardan dolayı rahatsızlık duyduğu için mesafe koymuş olabilir.

Bak onu hiç düşünmemiştim, ama uzak olmak yerine yakın olması gerekmez mi bunları söylememden cekinse. Yani araları bozulan insanlar (çoğu kadın) genelde ilişigi kesilmişse asıl anlatır "aa bu bana neler anlattı" diye.
Onun kenara cekilmesi demek bizim diğer eltiyle daha yakın olmamız demek biryerde . Yani ben de bu genellemenin içine girip çoğu kadın gibi davranan biri olsam elime büyük koz vermiş oluyo, daha cok yakın durması lazım uzaklaşmak yerine.

Yeni evli gelin sendromu yasiyor yani bi anda bekar grubu terk edip kaynana gorumce vs ile takilma durtusu pek cok hatunda gordum bunu sana ozel kasitli bir davranis degil bence ustune alinma sende evlendiginde normale doner aradaki iliski.

bana ise bana özel bi davranış gibi geliyo ama , tabi bu bi his. DediğiniZ de mantıklı yenş evlilerin öyle bi durumu var herahalde . Zaten evlenmeden önce evlilik onun için herşeydi bi hayatta. Aynı bir film gibi; evlenilirek biten mutlu son, o kadar hayat. Kocasıyla şükür problemli flan değil cok cok iyiler, ama evlenmekten cok cok sey bekleyen insanlar bir süre sonra düşündğğüm gibi değilmiş durumuna düşüyo. Bi yakından ögrendigime göre orda olmaktan pek meönun değilmiş( akrabalar kv yakın) belki de herkese karşı böyle mesafeler koydu bi ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…