Eltimin davranışlarını çözemiyorum çok dengesiz. Ben nişanlıyım kendisi yeni evli, evlenmeden önce benle o kadar cok konusuyodu ve o kadar cok msj atıyodu ki sanırsınız kırl yıldır arkadaşmışız, diger eltinin dedikosuna kadar yaptı ama tepki verdim anlatmasın diye , düğün hazırlıklarıyla ilgili herşeyi anlatıyordu fikşr alıyordu cok ve ben de sıkılmama rağmen hiç terslemedim en ince ayrıntısına kadar konustuk . Sonra her ne olduysa düğününe cok yakın zamanlarda ve evlendikten sonra muhabbeti kesti, yani msj atmadı aramadı . Kayınvalidemle aynı yerdeler, ben gitttiğimde hiç gelip bi "hoşgeldin naber "demesinin haricinde muhabbet etmiyor, az durup kendi evine iniyo, diger eltim ise gündüz gitsem akşama kadar benle oturup konusur ilgilenir, normalde tel'de onun kadar konusmadıgım kişi bunları yapıyor, beni rahat bırakmayan eltim ise hiç ilgisi yok. Bu dönüşün sebebi ne olabilir diye düşünüyorum ama altında ne var bulamıyorum hiç bir ipucu yok, aramızda bi olay da olmadı üstelik. Diger eltimle ve kayınvalidemiZle arasında da problem yok sürekli geziyolar hep fotolarını sosyal medyada paylaşıyor ordan biliyorum. Daha önceden diger eltiyle konusmuyodu , şimdi evlendi can ciger kuzu sarması oldular . Bu defa benle konusmuyor , ne alaka anlamadım.yani benle konusmuyor degil tepkili degil ama zorunda kalmadıkca bal gibi de konusmuyo , bana kalsa bildigin küs gibiyiz ama her şey normal gibi salağa yatıyoruz :)) neden böyle değişmiş olabilir fikri olan ?