Birdenbire değişen eltim

Bence eltimizde yalnız kalma korkusu var. Diğer elti ile yakınlaşınca siZi kenara Attı. Böle insanlardan hiçbir yarar gelmez çıkarları Uğruna yasarlar. Sevinmelisin gerçek yüzünü erken gösterdi diye. Ne dost olur ne arkadaş bi tip karakterlerden. Yoksa birden bire değişmesinin başka ne gibi bi açıklaması olabilir ki

atsın bakalım beni kenara :KK6: Dost olmaz atkadaş da olmaz ,zaten öyle bi beklentim olmadı benim ondan ama onun benden vardı dilegetirdi daha ilk zamanlar, şahsen ben önce tanırım sonra samimiyet kurarım, o daha tahımadan benle iyi ve samimi olma çabalarına girdi, belki de benle olamayınca (cünkü belirli mesafeyi hep korudum) digeriyle olmak istedi o da olabilir.

Durumun seninle alakalı olduğunu sanmıyorum tamamen karakter meselesi. Şöyle ki; bazı karakterler var, gayet yakın olursun karşılıklı iyi kötü herşeyi paylaşırsın, sonra bu kişi bi erkek arkadaş bulur ve grubunda ki tüm kızlardan uzaklaşır taii ki erkek arkadaşı ile sorun yaşayana kadar. Umursamazsın, affedersin sonra yine aynı şeyi yapar. Sizin ki bu karakterin evli versiyonu, bu yüzden oralı olmayın.

Ruh hastaligi cesit cesit naparsin bosver sende ayni soguklukta ve mesafede ol

İlgi odagi olma durumu ortadan kalktigi icin yapiyordur. Sonucta en yeni gelin o degil artik :) salla gitsin be

Durumun seninle alakalı olduğunu sanmıyorum tamamen karakter meselesi. Şöyle ki; bazı karakterler var, gayet yakın olursun karşılıklı iyi kötü herşeyi paylaşırsın, sonra bu kişi bi erkek arkadaş bulur ve grubunda ki tüm kızlardan uzaklaşır taii ki erkek arkadaşı ile sorun yaşayana kadar. Umursamazsın, affedersin sonra yine aynı şeyi yapar. Sizin ki bu karakterin evli versiyonu, bu yüzden oralı olmayın.

Gelecek günlerde nasıl olacagına bakmak lazım, kısıtlı görüşmeyle bu pek anlaşılmıyo, ama tamamen kendi menfaatine ne uygunsa onu yapıyor gibi duruyo zaten. Ben onlardan farklı biryerde oturucam evlendiğimde inşallah ve bu biliniyo, diğer eltimle küs olursa yalnız kalacak diye ona karşı tavırları olumlu değişti,( aynı yerde başka kızla samimiydi diğer eltim , o kızı bile saf dışı bıraktırttı ne yapıp edip, şimdi görüşmüyolar) bana ise pas vermiyo cünkü ben onunla bütün günümü geçircek kadar yakın olamıcam zaten.

İlgi odagi olma durumu ortadan kalktigi icin yapiyordur. Sonucta en yeni gelin o degil artik :) salla gitsin be
Sallayayım valla en iyi :KK49:
En yeni gelin benim :KK48: sanki bunun da ne avantajı ya da dezavantajı varsa artık, cok saçma geliyo bu durumlar, ilgi kaymasın isterler flan hep onlar önplanda olsun

Ruh hastaligi cesit cesit naparsin bosver sende ayni soguklukta ve mesafede ol

Zaten burdaki yorumları okuduktan sonra da konuyu araştırmam bile saçma geldi aslında. Ben neden böyle oldu acaba diye merak edip çözüm arayacak kadar düşünceliysem, o da En azındna güleryüz gösterebilir arada sorun yoksa . Benim bi hatam yok o yüzden çöÜm arayacak da ben olmamalıyım.

Eltimin davranışlarını çözemiyorum çok dengesiz. Ben nişanlıyım kendisi yeni evli, evlenmeden önce benle o kadar cok konusuyodu ve o kadar cok msj atıyodu ki sanırsınız kırl yıldır arkadaşmışız, diger eltinin dedikosuna kadar yaptı ama tepki verdim anlatmasın diye , düğün hazırlıklarıyla ilgili herşeyi anlatıyordu fikşr alıyordu cok ve ben de sıkılmama rağmen hiç terslemedim en ince ayrıntısına kadar konustuk . Sonra her ne olduysa düğününe cok yakın zamanlarda ve evlendikten sonra muhabbeti kesti, yani msj atmadı aramadı . Kayınvalidemle aynı yerdeler, ben gitttiğimde hiç gelip bi "hoşgeldin naber "demesinin haricinde muhabbet etmiyor, az durup kendi evine iniyo, diger eltim ise gündüz gitsem akşama kadar benle oturup konusur ilgilenir, normalde tel'de onun kadar konusmadıgım kişi bunları yapıyor, beni rahat bırakmayan eltim ise hiç ilgisi yok. Bu dönüşün sebebi ne olabilir diye düşünüyorum ama altında ne var bulamıyorum hiç bir ipucu yok, aramızda bi olay da olmadı üstelik. Diger eltimle ve kayınvalidemiZle arasında da problem yok sürekli geziyolar hep fotolarını sosyal medyada paylaşıyor ordan biliyorum. Daha önceden diger eltiyle konusmuyodu , şimdi evlendi can ciger kuzu sarması oldular . Bu defa benle konusmuyor , ne alaka anlamadım.yani benle konusmuyor degil tepkili degil ama zorunda kalmadıkca bal gibi de konusmuyo , bana kalsa bildigin küs gibiyiz ama her şey normal gibi salağa yatıyoruz :)) neden böyle değişmiş olabilir fikri olan ?
1-2 tamam 3. daima fazlalıktır ilişkilerde, sorun çıkar, taraf tutulur, dedikodu olur.
Cahil kafasıyla kıdemini kullanıyor kendince ve seni dışlama politikası uyguluyor gibi geldi bana.

1-2 tamam 3. daima fazlalıktır ilişkilerde, sorun çıkar, taraf tutulur, dedikodu olur.
Cahil kafasıyla kıdemini kullanıyor kendince ve seni dışlama politikası uyguluyor gibi geldi bana.

Ben de tam tersi hepsiyle eşit olayım, aynı mesafede olayım , ne cok iyi ne de kötü diye düşünüyordum ama beni bu duruma kendi soktugına göre ben de dilediğim gibi takılcam, kim ne adım atarsa benden de o kadar .

Eltisini gorumcesini bilmem nesini bizim kadar onemseyen bi millet yoktur heralde. Cogu dilde bu akrabalarin dilde bi karsiligi bile yok

takılma bence.
nasıl davranıyorsa ona göre davranırsın olur biter.

Kendisiyle uygun bir dille konuşsanız.. Belki size normal gelen bir davranış/bir kelime bile tavrının değişmesine sebep olmuş olabilir. Bu kadar yakın görmüşken neden kendi bu denli çeksin ilginç doğrusu..

acıkcsı bende altında mana arardım ama fazla ugrasmaya gerek yok akısına bırakın ne güzel kavga gürültü olmadan hicbisey olmamıs gibi devam ediyor zaten o

Gelecek günlerde nasıl olacagına bakmak lazım, kısıtlı görüşmeyle bu pek anlaşılmıyo, ama tamamen kendi menfaatine ne uygunsa onu yapıyor gibi duruyo zaten. Ben onlardan farklı biryerde oturucam evlendiğimde inşallah ve bu biliniyo, diğer eltimle küs olursa yalnız kalacak diye ona karşı tavırları olumlu değişti,( aynı yerde başka kızla samimiydi diğer eltim , o kızı bile saf dışı bıraktırttı ne yapıp edip, şimdi görüşmüyolar) bana ise pas vermiyo cünkü ben onunla bütün günümü geçircek kadar yakın olamıcam zaten.
Şu an pas vermemesinden ziyade sen evlendiğinde yine canım cicim haline dönmeye kalkacak olması daha sinir bozucu. Kılıç dedi dersin :KK48:

Bu arada şimdiden ömür boyu mutluluklar size.:nazar:

Eltisini gorumcesini bilmem nesini bizim kadar onemseyen bi millet yoktur heralde. Cogu dilde bu akrabalarin dilde bi karsiligi bile yok

Evet herkesin kültürü farklı , bizim kültürümüzde aile bağları kuvvetlidir , komsuluk ilişkileri , arkadaşlık ilişkileri de böyle . Hal böyleyken adına konu dahi açılıyo..

X