Merhaba arkadaşlar bu benim kk'daki ilk konum böyle bodozlama daldım kusura bakmayın ama tavsiyeye ihtiyacım var. Ben 25 yaşındayım, 164 boyundayım kilom hep 60 gibi seyrederdi ama özellikle geçen sene çalışmaya başlayınca çok kilo aldım bu sene master yapıyorum tez yazıyorum sürekli oturup çalışmam lazım ve allah kahretmesin ki yengeç burcu olduğum için hareketsiz, obur, yemek diyince aklını kaybeden bir yapım var. Sonuç olarak bir de baktım ki 75 kilo olmuşum. Tek artısı af edersiniz göğüslerimin büyümüş olması bu bakımdan çok memnunum ama sağlıklı değil, bu sıkışık tez yazımı zamanında kendimi çok kısıtlamadan aç da kalmadan kilo vermek istiyorum. Bu sene okulk nedeniyle yalnız yaşıyorum sebze meyve çok severim spor olarak ise ağır sporları beceremem ama uzun uzun yürüyüş yaparım, yüzme imkanım da var. Sizden rica ettiğim bana aç kalmadan (çünkü midem çok genişledi) çok da kafamı takmadan 1 ayda 3 kilo filan verebileceğim bir diyet listesi önerisi :) bir de annem bana "obez olmuşsun" diyor, ama ben kendimi o kadar da obez bulmuyorum yani, sizce kilom çok mu abartı? Kaç kilo vermeliyim? Şimdiden teşekkürler herkese. Çok sevgiler.