Selam kızlar 29 yaşındayım iki ay öncesine kadar gayet enerjik mutlu hayatımdaki olumsuzluklara rağmen giyen süslenen biriydim parkta biriyle tanıştım bi bayan spor yapmaya parka gidiyodum beni görüyormuş sen nasıl kendine bakıyosun spor yapıyosun ben yapamıyorum filan dedi bende dedim sende bu yerden başlayıp yapabilirsin sonra arkadaş olduk evime davet ettim yine başladı bu ikramlıkları ne ara yaptın filan inanın nolur bana gittikten sonra ne ben eski ben oldum ne enerjim depresyona girdim ağlama atakları yüzüm çok güzeldi birden yüzüm berbat bi hal aldı gözlerimin ışıltısı yok oldu depresyonda olduğum için uzun saçlarımı makas alıp direk kestim hatta saçımı kazımayı bile düşündüm iki hafta sürekli uyudum ne yediğim den ne içtiğimden dışarı çıkmak alışveriş yapmak bile zevk vermez oldu bol suyumu içiyorum kolojen kullanmama rağmen cildim çok kötü eski yüzümün güzelliği gitti makyaj bile tipimi kurtarmıyo enerjim bitti ve o kişinin num sildim insanların enerjisine inanmazdım ama beni mahvetti çok üzgünüm mesleğimden dolayı terapiyi online üzeri alıcam hastaneye gidemem eşimle dışarı çıktığımda uzun saçlı güzel kızları kıskanır oldum önceden böyle değildim kızlar çirkinleşmek enerjimi mahvetti çok kötüyüm hiç bişe yapmak istemiyorum mecburiyetten kıza kahvaltı eşe yemek yapıyorum
siz siz olun hayatınıza aldığınız insanların enerjisine dikkat edin birden benim gibi tepetaklak olursunuz
dertleşeceğim tek yer tek insanlar sizlersiniz iyiki varsınız