Birdahaki eurovisiona hangi ünlü katılmalı..?

bence seneye gülben ergen katilmalikaydirigubbakcemile2
bu sene gülben ergenin katilacagini söylemislerdi sonra duyduk hadise katliyor diye aslinda sarkimiz cok güzeldi ama kismet deyilmissenağlama 4. lükte fena deyil ama gönül isterdi 1. ligi tabikiyerimseniben

gülseren tam bir komediydi yaaaaaaaa :)))))))))))) bence demet akalın ....hadi eller havaya kop kop avrupa! :))))))))))

Aaaa incim nasil tanimazsin yauv hani 2005 yilinda rimi rimi ley sarkisiyla eurovisionda 13. olmustuk ya iste o gülseren :dilcikar: hatirladinmi:sm_confused:

tmm simdi hatirladim yengosum pirlantam sayende demekki önemsememisimki cikaramadim birden:jeyyar:
hadi o neysse etek giyip cikanlar vardi athenamiydi neydi ve süper stari söyleyen hepside fiyaskoydu bence:tomato::tomato::tomato:

kenan doguluyu cok yakistirdim hadisede hakkini verdi bence sertap erenerlede birinciligi elde ettik zaten:hooray::teytey:süprizzzzzsositososito:dance:

Bence tarkan katilmali

bencede tarkan katılmalı norweçin birinci olma sebebi zaten yakısıklı olması rus kızları onun için deliriyormuş sarkısı için deil yani anlıcanız haksızlık var bizdende bi yakışıklı katılsın görün bak 1. oluruz kesinlikle şakkıdı

Dün gece bende Tarkan katılmalı dedim ama eşimde o zaman da Madanno katılır dedi:nazar:
Sanırım dünyaca ünlü olmamam gibi bir kriter varda benmi bilmiyorum :nazar:

bence divamız Bülent Ersoy katılmalı....fevkaladeninde fevkinde olurdu ..vallahi yıkar sesiyle ortalaığı .aplanız kurban ossun size ....:roflol::roflol:

Dün gece bende Tarkan katılmalı dedim ama eşimde o zaman da Madanno katılır dedi:nazar:
Sanırım dünyaca ünlü olmamam gibi bir kriter varda benmi bilmiyorum :nazar:

aslında tüm millet olarak ilk aklımıza gelen tarkan oluyo..
ama onlar kabul etmiyor nedeni ise
eğer eurovisionda hayal kırıklığı olursa
bunlar imajımız hayran kitlemiz sarsılacak korkusu yaşıyor
onun için çok gözde olan sanatçılar katılmıyormuş
bunuda bi ara eurovisiona katılan sanatçıları diğer sanatçılar eleştirip duruyordu
ozaman demişlerdi.beğenmeyen kendi gelsin söğlesin
ama gelen yok teklif veriyorlarmış kabul etmiyolarmış ama
sırf imajları sarsılır diye..

yok ya dün hadise 4.cü oldu diye hemen internette hadise hayal kirikligi yasatti diye yazdi tarkan katilip iyi derece alamazsa aynini onada derler

bence kesin müslüm gürses katılmalı.bu avrupalı hadiseyi birinci yapmadıysa kesin onu yapar(aman yanlış anlaşılmasın.müslümün bazı şarkılarını ben de sever dinlerim,sadece daha slow söylüyo.hadise hareketli ve hızlı şarkı söylediği için anlaşılmadı mı ne.yazık oldu)

emrahyg1.jpg

bence emrah katılmalıydı yıllar öncesinden bakın ne kadarda benziyo o norveçli çocuğa kaydirigubbakcemile3

X