Kusura bakmayın uzun oldu. Okuyan tüm üyelere teşekkürler. Yorum yaparsaniz cok sevinirim,zira bu stres beni eritiyor. Kimseye anlatamiyorum.
Elinden telefonu birakmayan bir eşe sahiptim. Devamli uyarsam da gerekçesi "ne yapayim stres atiyorum" oluyordu. 2 ay once ogrendim ki iddiaa illetinde yüklü bir para kaybetmiş, ikimiz de calisiyoruz ve ben kendi aileme dahi yük olmamak için azicik calisma hayatımla kenara koyduğum paralarla ailemin bana gosyerecegi destek dahil her seye yetismeye calistim. Esimle dügün borclarini bitirip rahat nefes alma sonra da doğacak çocuguma güzel gelecek hazirlamak, icinde hicbir sey birakmamak adına iyi ki calismadan evlenmemisim diyen ben(gec evlendim ve cocugu eşim istedi kumarini bilmeden önce) su an yakinda doğacak cocugum için, kendim için çok stes ve üzüntü yaşıyorum. Borç icin tüm takılarımı satıp eşime bir daha tekrarlanmamak üzere verdim ama Allahıncezası su borç bitemedi ve hala faiz ödüyoruz ki ben faize aşırı karşı olan az ile yetinen helal parayla büyütülmüş bir aileden geldim. Bu durum o kadar canımı sıkıyor ki karşimdaki insana zaten zorla güvenip evlenmistim. Evlenmeden once istihare duasina dahi uyumustum. Ufak bir olumsuzluk disinda hayirla yorumlanacak bir rüyaydı. Bana,çevresine davranisi, yardimseverliği,alçak gönüĺlülüğü, merhameti çoktu, gel gelelim futbol fanatikliğinden bu zararı gorecegim aklima gelmezdi. Bana bu borcunu gec soyleyerek daha da batmişız ve batiyoruz haberim yok... benden gizleme sebebi ise ""Hamilesin diye, beni birakip gidersin diye korktum, söyleyemedim oldu." Bu durumu kendi ailesi bilmiyor bilse kalpten giderlermis. Su an hamile halimle stresli bir iste calışıyorum ve bebegime ucretsiz izin alma hayalim yok oldu. O kadar üzülüyorum ki bu duruma. Normalde de kuskulu bir insan olan ben bu davranisindan sonra surekli oynayip oynamayacagini sorguluyorum. Cevabi ise oynamiyorum. Ilk defa boyle bir sey yaptim demesi.
Size sormak istiyorum. Benimle ayni durumlari yaşamış birileri var mi? Bu asamadan sonra ne yapmam nasil davranmam gerekir. Surekli aglayip konusu acilinca ben telafi edeceğim diyor ama toparlanmak uzun ve bebegim yolda