- 25 Ağustos 2023
- 118
- 139
-
- Konu Sahibi Antihadsiz
Çok haklısınız, 2 aydır maaşımın tamaminı aktardım desem yeridir, ki o da bana verme ben toparlayacağim oluyor ama sürekli borca maaşım kadar faiz geliyor azaltmadikça , sırf borcun katlanmaması icin yaptim ama icimde bu davranisinin cezasini cekmeli ki bir daha bulaşmasin fikri var ama guvenemiyorum. Cocugum icin rahatça alisveris bile yapamiyorum. Kalan miktari sordugumda azalmamis aksine 100.000 tl kadar artmis tekrar mi oynadin dedim yok, krediyi kredi ile kapattim yanlis oldu diyor. Gel de delirme. Karnimdaki hatrina büyütmüyorum. Surekli aglayan bir eş ama onumuzdeki aylarda sanirim ben ve cocugumu dusunup kendisine bu borcu armagan etmeliyim.
Kumar öyle oynamıyorum vs lik bir şey değil maalesef bir süre oynamaz sonra devam keşke hiç borçlarını ödemeseydiniz adamı ödüllendirmek gibi olmuşKusura bakmayın uzun oldu. Okuyan tüm üyelere teşekkürler. Yorum yaparsaniz cok sevinirim,zira bu stres beni eritiyor. Kimseye anlatamiyorum.
Elinden telefonu birakmayan bir eşe sahiptim. Devamli uyarsam da gerekçesi "ne yapayim stres atiyorum" oluyordu. 2 ay once ogrendim ki iddiaa illetinde yüklü bir para kaybetmiş, ikimiz de calisiyoruz ve ben kendi aileme dahi yük olmamak için azicik calisma hayatımla kenara koyduğum paralarla ailemin bana gosyerecegi destek dahil her seye yetismeye calistim. Esimle dügün borclarini bitirip rahat nefes alma sonra da doğacak çocuguma güzel gelecek hazirlamak, icinde hicbir sey birakmamak adına iyi ki calismadan evlenmemisim diyen ben(gec evlendim ve cocugu eşim istedi kumarini bilmeden önce) su an yakinda doğacak cocugum için, kendim için çok stes ve üzüntü yaşıyorum. Borç icin tüm takılarımı satıp eşime bir daha tekrarlanmamak üzere verdim ama Allahıncezası su borç bitemedi ve hala faiz ödüyoruz ki ben faize aşırı karşı olan az ile yetinen helal parayla büyütülmüş bir aileden geldim. Bu durum o kadar canımı sıkıyor ki karşimdaki insana zaten zorla güvenip evlenmistim. Evlenmeden once istihare duasina dahi uyumustum. Ufak bir olumsuzluk disinda hayirla yorumlanacak bir rüyaydı. Bana,çevresine davranisi, yardimseverliği,alçak gönüĺlülüğü, merhameti çoktu, gel gelelim futbol fanatikliğinden bu zararı gorecegim aklima gelmezdi. Bana bu borcunu gec soyleyerek daha da batmişız ve batiyoruz haberim yok... benden gizleme sebebi ise ""Hamilesin diye, beni birakip gidersin diye korktum, söyleyemedim oldu." Bu durumu kendi ailesi bilmiyor bilse kalpten giderlermis. Su an hamile halimle stresli bir iste calışıyorum ve bebegime ucretsiz izin alma hayalim yok oldu. O kadar üzülüyorum ki bu duruma. Normalde de kuskulu bir insan olan ben bu davranisindan sonra surekli oynayip oynamayacagini sorguluyorum. Cevabi ise oynamiyorum. Ilk defa boyle bir sey yaptim demesi.
Size sormak istiyorum. Benimle ayni durumlari yaşamış birileri var mi? Bu asamadan sonra ne yapmam nasil davranmam gerekir. Surekli aglayip konusu acilinca ben telafi edeceğim diyor ama toparlanmak uzun ve bebegim yolda
Bi b*k yapmaz hiç merak etme. Altınları kaptırdın hala maaşını ne diye veriyorsun? Kumarbaz dediğin adam karısını koyuyo masaya parası bitince haberin var mı nasıl bir şey olduğundan bu kumarbazlığın? En acilinden boşa daha fazla çocuğun rızkını kaptırma, kendi pisliğini kendi temizlesin 1 kuruş vermeye devam etmeDaha yeni evliyim ve eşimin ailesi cok iyi insanlar , herkesin imrendiği bir evlilik goruntum vardi. Tabii babam hicbir zaman beni paylasamadi ve zaten kendisi de kalp hastasi. Cocugumun olacaği durumu elimi kolumu bağliyor. Kumar davranisinin devam etmeyeceği umuduyla zamana biraktim. Zira birakip gitsem kafasina sıkacak bir psikolojide şu an...
Allah aşkına ben gitsem kafasına sıkar gerek eşinizi aklamaya boşanma maya çalışıyorsunuz. Öyle intihar falan sıkar o biraz. Adam sizi duygusal olarak manipüle etmiş. İşte hastayım sen gidersen ölürüm dıyerek duygusal baskı oluşturmuş. Ailesini arayın söyleyin ve davayı açın. Adamı kendi düşünmediği ailesini siz işte kalp rahatsızlıkları var yaşlılar bilmem ne diye aramıyorsunuz. Ayrıca kendini öldürür o psikolojide diyonuz ya hiçbir halt yiyemez sizi korkutarak yanında tutuyor sadeceKusura bakmayın uzun oldu. Okuyan tüm üyelere teşekkürler. Yorum yaparsaniz cok sevinirim,zira bu stres beni eritiyor. Kimseye anlatamiyorum.
Elinden telefonu birakmayan bir eşe sahiptim. Devamli uyarsam da gerekçesi "ne yapayim stres atiyorum" oluyordu. 2 ay once ogrendim ki iddiaa illetinde yüklü bir para kaybetmiş, ikimiz de calisiyoruz ve ben kendi aileme dahi yük olmamak için azicik calisma hayatımla kenara koyduğum paralarla ailemin bana gosyerecegi destek dahil her seye yetismeye calistim. Esimle dügün borclarini bitirip rahat nefes alma sonra da doğacak çocuguma güzel gelecek hazirlamak, icinde hicbir sey birakmamak adına iyi ki calismadan evlenmemisim diyen ben(gec evlendim ve cocugu eşim istedi kumarini bilmeden önce) su an yakinda doğacak cocugum için, kendim için çok stes ve üzüntü yaşıyorum. Borç icin tüm takılarımı satıp eşime bir daha tekrarlanmamak üzere verdim ama Allahıncezası su borç bitemedi ve hala faiz ödüyoruz ki ben faize aşırı karşı olan az ile yetinen helal parayla büyütülmüş bir aileden geldim. Bu durum o kadar canımı sıkıyor ki karşimdaki insana zaten zorla güvenip evlenmistim. Evlenmeden once istihare duasina dahi uyumustum. Ufak bir olumsuzluk disinda hayirla yorumlanacak bir rüyaydı. Bana,çevresine davranisi, yardimseverliği,alçak gönüĺlülüğü, merhameti çoktu, gel gelelim futbol fanatikliğinden bu zararı gorecegim aklima gelmezdi. Bana bu borcunu gec soyleyerek daha da batmişız ve batiyoruz haberim yok... benden gizleme sebebi ise ""Hamilesin diye, beni birakip gidersin diye korktum, söyleyemedim oldu." Bu durumu kendi ailesi bilmiyor bilse kalpten giderlermis. Su an hamile halimle stresli bir iste calışıyorum ve bebegime ucretsiz izin alma hayalim yok oldu. O kadar üzülüyorum ki bu duruma. Normalde de kuskulu bir insan olan ben bu davranisindan sonra surekli oynayip oynamayacagini sorguluyorum. Cevabi ise oynamiyorum. Ilk defa boyle bir sey yaptim demesi.
Size sormak istiyorum. Benimle ayni durumlari yaşamış birileri var mi? Bu asamadan sonra ne yapmam nasil davranmam gerekir. Surekli aglayip konusu acilinca ben telafi edeceğim diyor ama toparlanmak uzun ve bebegim yolda
Yalan söylüyor . 100.000 TL artmış ve krediyi krediyle kapattım dediyse bunu ispatlasınÇok haklısınız, 2 aydır maaşımın tamaminı aktardım desem yeridir, ki o da bana verme ben toparlayacağim oluyor ama sürekli borca maaşım kadar faiz geliyor azaltmadikça , sırf borcun katlanmaması icin yaptim ama icimde bu davranisinin cezasini cekmeli ki bir daha bulaşmasin fikri var ama guvenemiyorum. Cocugum icin rahatça alisveris bile yapamiyorum. Kalan miktari sordugumda azalmamis aksine 100.000 tl kadar artmis tekrar mi oynadin dedim yok, krediyi kredi ile kapattim yanlis oldu diyor. Gel de delirme. Karnimdaki hatrina büyütmüyorum. Surekli aglayan bir eş ama onumuzdeki aylarda sanirim ben ve cocugumu dusunup kendisine bu borcu armagan etmeliyim.
Maasida telefonuda elinden alacaksin .Kusura bakmayın uzun oldu. Okuyan tüm üyelere teşekkürler. Yorum yaparsaniz cok sevinirim,zira bu stres beni eritiyor. Kimseye anlatamiyorum.
Tekrar oynuyor. Oynayacak ve size de hep bir bahane bulacak. Maalesef böyle bu iddia.Çok haklısınız, 2 aydır maaşımın tamaminı aktardım desem yeridir, ki o da bana verme ben toparlayacağim oluyor ama sürekli borca maaşım kadar faiz geliyor azaltmadikça , sırf borcun katlanmaması icin yaptim ama icimde bu davranisinin cezasini cekmeli ki bir daha bulaşmasin fikri var ama guvenemiyorum. Cocugum icin rahatça alisveris bile yapamiyorum. Kalan miktari sordugumda azalmamis aksine 100.000 tl kadar artmis tekrar mi oynadin dedim yok, krediyi kredi ile kapattim yanlis oldu diyor. Gel de delirme. Karnimdaki hatrina büyütmüyorum. Surekli aglayan bir eş ama onumuzdeki aylarda sanirim ben ve cocugumu dusunup kendisine bu borcu armagan etmeliyim.