Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birbirine yapışan saçları gıcır gıcır tertemiz yapan, hacimli yapan şampuan önerin lütfen
Sampuanin icine koyacagin yağlar ile bu sorunu çözebilirsin ben ilk önce restorex aldım 1 litre olan içine cam terebentin lavanta ve limon yağı ekledim özellikle kuru saçlı isen bayılırsın yumuşacık yapıyor kadife gibi sacin oluyor dökülme içinde sac uzaması içinde faydalı şuan bu sampuanim bitti araya başka marka koyuyorum sonra tekrar restorex dönüyorum suan elidor turuncu sampuani aldım bu defa sadece cam terebentin ekledim diğer yağlar bitmişti sonrasında önce urban tonik sonra gliss 3 numara sıvı sac krem spreyini kullanıyorum çok çok memnunum
Ben yaklaşık 10 yıldır johnsons baby kullanıyorum. Duşta haftada 1 gratisten aldığım maskeyi uyguluyorum. Duştan sonra Argan yağı veya köpük ile bakım yapıyorum. Evde yediden yetmişe johnsons kullanıyoruz ve şimdiye kadar hiçbir alerjik durumla karşılaşmadık ki ben aşırı alerjik hassas cilde sahibim. Her şampuanı kullanamıyorum anında saç derimde ve vücudumda kabarmalar oluşuyor özellikle saç diplerimde sivilceler oluşuyor. Birçok marka denedim bebek şampuanları arasında ama en yumuşak yapanı johnsons baby olduğundan vazgeçemiyorum yazın özellikle saçlarım ferah ferah johnsons baby kokmasını çok seviyorum. Çocuklarıma da kullanıyorum gönül rahatlığıyla yani evde 1 tane şampuan var ve ailecek onu kullanıyoruz
Burada da hemen hemen her şampuanı önerisi başlığı altında yazmisimdir bunu johnsons baby forever