Birbirine Yakışmayan Renkler

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Arkadaşlar bu başlık altında..giyimde asla birbirine gitmeyen hatta biraraya gelince kötü hatta berbat görünen renk kombinasyonlarını sıralayalım aklımıza geldiği kadar...ve de buradakileri okuyarak biz de aynı hatalara düşmemiş oluruz..alışveriş ederken de ona göre renkler seçeriz böylece aldıklarımız da sırf yalnış renk seçimleri yüzünden çöpe gitmez....nasıl fikir ama ?

ilk ben başlıyorum

* Turkuaz ile siyah
* kırmızı ile yeşil
* fuşya ile limon sarısı.....
* yeşil ile mavi de olmaz

*altın rengi ile gümüş rengi de birarada olmaz
yani dore ile lame

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bu söylediklerinin hepsi bir arada kullanılıyor artık..elbiselerde tişörtlerde..yani karışık değilde keskin olarak bir arada kullanıldığını çok gördüm.hatta bu yıl uyumsuzluk modaymışş..artık herşeyi uyumlu giymek çok sıkmış baymış...valla tv de ne kadar modacı dinlediysem öyle ddi..bir tek altın gümüş bir arada kullanılmıyor....ben özellikle kırmızı-yeşil,turkuaz-siyah,yeşilmavi çok gördüm...
ama ben takmışım uyuma vazgeçemiyorum..illa uyacak,demodemiyim netatlicadiarzu

ben kırmızı-sarı,kahverengi-siyah,mor kırmız,sarı-mavi hiç yakıştırmıyorumkafamçokkarıştı

turuncu ve kırmızı bi arada düşünmek bile istemiyorum..ayrıca en sevmediğim renk lacivert..nine olsam bile lacivert giymek isteimyorum..

benim favorim herzaman BEYAZ herseylede gidiyo.. en acık en koyu renkle bile... gridende vazgecemem GRİ de en cok acık pembe acık sarı acık mavi siyah ve beyazla güzel oluyor...

Turkuazla siyah çok da güzel gider, bulabilsem nevresim takımından alıcam istikbalde vardı ama 100 ytl çekiyorlar fiyatına.
Bence çokda hoş olur...

beyazın kumasıda farkeder ama.. kar beyazla canlı renkler cok sırıtabiliyo.. kırık beyaz yada kuması daha mat bi beyaz ile canlı renkler kullanılabilir.. cokta sırıtmamak kaydıyla..

artık renkler o kadar çok karıştırılarak giyiliyorki bir zamanlar asla dediğim şeyleri beğenir oluyorum bazen .sanırım zamanla gözümüz alışıyo hatta seviyoruz:) alışamadığım daha doğrusu hiç sevmediğim lacivert ve siyah.ikisini bir arada beğenemiyorum,ayrı ayrı çok sevmeme rağmen.

koyu yeşil ve siyahta yakısmıyo.. siyahla olacaksa yeşilin tonuna dikkat etmek gerekiyo.. yoksa cok boguyo.. Sarıyla en cok yakısan renk ne Gri dışında??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…