Birbirine Yakışmayan Renkler

kırmızı&mor
kahverengi&siyah
turuncu&mor
lacivert&kahverengi
lacivert&siyah
fuşya&beyaz
sarı&kırmızı

turuncu-kırmızı,kırmızı-mavı,pembe-mavı,pembe-kırmızı kesınlıkleeeeeeeeeeeeeeee.......ama en fenası en cok yapılan hata kahve-sıyah...........:çok üzgünüm:.

off yasakkelimesiyahla mavi veya lacivert,siyahla kahverengi bunlar mide bulandırıcı oluyooÇok üzgünüm çoook

Ben mor ile turuncuyu ve sarıyı beğeniyorum çok neşeli bi havası oluyo

siyah-lacivert
siyah-kahverengi
turuncu-kırmızı
bunlar bence uyumsuz olanlar bide pembeyi hiç ama hiç sevmem o yüzden pembe herşeyle uyumsuz sırnaşık şey

kahverengiyi renk olarak hiç sevmem ve kendi tonu hariç hiçbirşeyle de yakışmıyor.
eski gibi oluyor.

kahverengi pantolon altına lacivert çorap giyen erkekler var, çok çirkin oluyor.

bir yerde hata var kizlar
turkuazla siyah sahane oluyor
gitmiyor demeyinn
yada herkesin kendi zevkii

kırmızı mor
kırmızı sarı
mor yeşil
turuncu kırmızı
pembe mavi
siyah kahverengi

kahwe siyah..özelkle ayakkabı çanta ikilisnde ben hiç sewmiorum. aynı zmndaa
sarı-turuncu
mavi-yeşil
kırmızı-kahwe
beyaz-beyaz( gnlk yaşamda hiç hoş olmuo,hemşirelerimize bırakalım o renkleri) ama beyaz badi beyaz pantalon şallarla we kemerle renklendirilince tutuo gene ;)

artık renkler o kadar çok karıştırılarak giyiliyorki bir zamanlar asla dediğim şeyleri beğenir oluyorum bazen .sanırım zamanla gözümüz alışıyo hatta seviyoruz:) alışamadığım daha doğrusu hiç sevmediğim lacivert ve siyah.ikisini bir arada beğenemiyorum,ayrı ayrı çok sevmeme rağmen.
Aynen sana katılıyorum.
Siyahla lacivert çok kötü oluyor.
Ama eskiden giymem dediğim renkleri şimdi bayıla bayıla giyebiliyorum..

pembe - kırmızı
lacivert - kahverengi
siyah - kahverengi
mor- kahverengi
yeşil - kırmızı
:/ :/ :bbo:

her renk birbiriyle güzel uyum saglayabilir.. yeterki tonu ve kombini güzel tutturulsun..

bakın renk bilgisi versem iyi olacak
ana renkler malum sarı-kırmızı- mavi bunları ayrı tutun
birbirlerine uyumsuz renkler ise sıcak ya da soğuk renk gruplarıdır.
sıcak renkler: kırmızı-turuncu-sarı
soğuk renkler: yeşil-mavi-mor
şimdi kırmızının hemen altında yeşil var uyumsuz zannedilebilir ama dünyada aslında en çok yakışan renklerdir.doğadan örnek verelim gül ve yapraklarını dalında düşünün giyimde birini abartılı diğerini az ve ölçülü tutun kırmızı kazak yeşil saat ve toka kombinesi gibi
ya da mavi turuncu yakışmaz zannedilir yine doğadan anlatalım kim güneşin batışındaki uyuma itiraz edebilir kii kızıl turuncu türevidir mavinin içinde muhteşemdir.
sarı turuncu konbine olmaz biribirini boğar ve özensiz görüntüsü oluşturur
beyaz ise bütün koyu renk tonlarıyla uyumludur tek başınada işi götürür zaten
siyah bütün renklerle uyar.
umarım anlatabildim

Back
X