Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu başlık altında..giyimde asla birbirine gitmeyen hatta biraraya gelince kötü hatta berbat görünen renk kombinasyonlarını sıralayalım aklımıza geldiği kadar...ve de buradakileri okuyarak biz de aynı hatalara düşmemiş oluruz..alışveriş ederken de ona göre renkler seçeriz böylece aldıklarımız da sırf yalnış renk seçimleri yüzünden çöpe gitmez....nasıl fikir ama ?
ilk ben başlıyorum
* Turkuaz ile siyah
* kırmızı ile yeşil
* fuşya ile limon sarısı.....
* yeşil ile mavi de olmaz
*altın rengi ile gümüş rengi de birarada olmaz
yani dore ile lame
bakın renk bilgisi versem iyi olacak
ana renkler malum sarı-kırmızı- mavi bunları ayrı tutun
birbirlerine uyumsuz renkler ise sıcak ya da soğuk renk gruplarıdır.
sıcak renkler: kırmızı-turuncu-sarı
soğuk renkler: yeşil-mavi-mor
şimdi kırmızının hemen altında yeşil var uyumsuz zannedilebilir ama dünyada aslında en çok yakışan renklerdir.doğadan örnek verelim gül ve yapraklarını dalında düşünün giyimde birini abartılı diğerini az ve ölçülü tutun kırmızı kazak yeşil saat ve toka kombinesi gibi
ya da mavi turuncu yakışmaz zannedilir yine doğadan anlatalım kim güneşin batışındaki uyuma itiraz edebilir kii kızıl turuncu türevidir mavinin içinde muhteşemdir.
sarı turuncu konbine olmaz biribirini boğar ve özensiz görüntüsü oluşturur
beyaz ise bütün koyu renk tonlarıyla uyumludur tek başınada işi götürür zaten
siyah bütün renklerle uyar.
umarım anlatabildim
:1shok::1shok: ciddi misin?? Şoşırdım :1shok:
Arkadaşlar bu başlık altında..giyimde asla birbirine gitmeyen hatta biraraya gelince kötü hatta berbat görünen renk kombinasyonlarını sıralayalım aklımıza geldiği kadar...ve de buradakileri okuyarak biz de aynı hatalara düşmemiş oluruz..alışveriş ederken de ona göre renkler seçeriz böylece aldıklarımız da sırf yalnış renk seçimleri yüzünden çöpe gitmez....nasıl fikir ama ?
ilk ben başlıyorum
* Turkuaz ile siyah
* kırmızı ile yeşil
* fuşya ile limon sarısı.....
* yeşil ile mavi de olmaz
*altın rengi ile gümüş rengi de birarada olmaz
yani dore ile lame
canım bu söylediklerinin hepsi bir arada kullanılıyor artık..elbiselerde tişörtlerde..yani karışık değilde keskin olarak bir arada kullanıldığını çok gördüm.hatta bu yıl uyumsuzluk modaymışş..artık herşeyi uyumlu giymek çok sıkmış baymış...valla tv de ne kadar modacı dinlediysem öyle ddi..bir tek altın gümüş bir arada kullanılmıyor....ben özellikle kırmızı-yeşil,turkuaz-siyah,yeşilmavi çok gördüm...
ama ben takmışım uyuma vazgeçemiyorum..illa uyacak,demodemiyim netatlicadiarzu
ben kırmızı-sarı,kahverengi-siyah,mor kırmız,sarı-mavi hiç yakıştırmıyorumkafamçokkarıştı
:1shok::1shok: ciddi misin?? Şoşırdım :1shok:
lacivert ile siyah
kahve ile siyah
kahve ile mor
kırmızı ile açıkmavi
gri ile kahve
sarı ile lacivert
lacivert ile siyah
kahverengi siyah