Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birbirinden güzel ve farklı oje renkleri,çeşitleri...
bir tane daha... bildiğimiz french in gümüşü.. gerçi annem beğenmedi tırnağına pislik dolmuş gibi görünüyor dedi ama ışıkta gayet pırıltılı ve kokoş duruyor :)
ben okulda pek sürmem de şuanda her 3 günde bir ojelerimi yeniliyorum hep oje var tırnaklaırmda kızlar flormarın 308 nolu ojesini tavsiye ediyorum çok şık.
ayak tırnaklarındakiler çok güzel duruyo ya bayıldımm ama ben yapamam sanki ya..bide çok oynuyorum tırnaklarımla hemen uçlarini kazıyorum ya..bende doğru düzgün durmuyo oje..
hanımlar ziyaret etmek istersiniz belki yeni bi kobu açıyorum bu bölüme .. tırnak süslemelerini videolarla açıklayan şeyler..bakarsanız ve yorumlarsanız mutlu olurum :))
kızlar ya böyle farklı renk ojeler nerde satılıo heryerde kırmızı pembe siyah beyaz vs. hep bilindikler böyle burdaki resmlerdeki gbi ojeler nerde var??