• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birbirinden güzel nevresim takımları

Makber

🙏🏻
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
13.177
5
731
36
Kocaeli
Umarım beğenirsiniz kızlar..

carmenkahve.jpg

yaa benim konularıma neden kimseler yorum yazıp teşekkür etmiyor yoksa beğenmediniz miisenağlama

çok güzellermiş canım özellikle birkaçını çok beğendim... hangi markanın ki acaba bunlar:1rolleyes:

ahh ahh çok güzeller de para lazım nişanlıyım bir sürü eksiğim var napıcam yaw:((

Allahım yardımcın olsun canım valla evlenmek çok zor :((( ama bi bakımada eksikler hiç bitmiyor annem bile 25 yıllık evli hala eksiklerim var diyor

Allahım yardımcın olsun canım valla evlenmek çok zor :((( ama bi bakımada eksikler hiç bitmiyor annem bile 25 yıllık evli hala eksiklerim var diyor

orası öyle canım evet annem de eksikler anca ölünce biter der :))
ağır şeyler hallolsa gerisi azar azar olur da onlar zor yatak odasıymış falan

mavi papatyalı olan ne kadar da canlı duruyor..
canım ellerine sağlık ama bunların markası ne acaba

gerçekten bazıları çok güzel, bayanların ilgi alanlarından biri de yatak örtüsüve nevresim takımı bende en çok beyazı beğendim içindeki desen çok güzel . teşekkürler ............... istersinde yollamazmıyım :teselli:

süperler özellikle kahve tonları,benim de saten takım lazım almam gerekiyor çeyiz serilecek ya ilk gün,ama nişanlım ben yatamam kayarım diyorkaydirigubbakcemile3ama benim çok hoşuma gidiyor çok şık duruyor...

orası öyle canım evet annem de eksikler anca ölünce biter der :))
ağır şeyler hallolsa gerisi azar azar olur da onlar zor yatak odasıymış falan

Allah yardımcın olsun canım inşş çabucak halledersin

mavi papatyalı olan ne kadar da canlı duruyor..
canım ellerine sağlık ama bunların markası ne acaba

sağol canım markası altınbaşak

gerçekten bazıları çok güzel, bayanların ilgi alanlarından biri de yatak örtüsüve nevresim takımı bende en çok beyazı beğendim içindeki desen çok güzel . teşekkürler ............... istersinde yollamazmıyım :teselli:

haklısın canım bende nevresim takımı hastalığı var

süperler özellikle kahve tonları,benim de saten takım lazım almam gerekiyor çeyiz serilecek ya ilk gün,ama nişanlım ben yatamam kayarım diyorkaydirigubbakcemile3ama benim çok hoşuma gidiyor çok şık duruyor...

benim eşimde aynını diyor ama satenlerin yeride ayrı yaa bende yeni aldım siyah ve grili taçın çok güzell :)))

Hepsi çok güzel canım paylaşım için teşekkürler a.s.

sağol canım benim :)))

Son düzenleme:
Back