Birbirimizi çok seviyoruz ama ailesi istemiyor die bitti.

angel555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
70
2
36
Niğde
Öncelikle merhaba , bu işin altından tek basıma kalkamıyorum artık sizin gibi dertleşip konusabileceğim kişilere gerçekten çok ihtiyacım var ,bana yardım edin , akıl verin..

Ben kısa boylu(142) hafif balık etli bir bayanım, boy kısalığım genetik bir tedavi felan mümkün değil yani.
MART 2010 ' da nette tanıstıgım birine asık oldum ve ( ayrı şehirlerdeyiz) bir birlikteliğe başladık yaklaşık 4 ay sonra ilk kez buluştuk, kendisi (178 boylarında) kalıplı bir adamdı , fakat aramızdaki boy farkının umrunda bile değildik birbirimizi çok seviyorduk , bulusmadıgımız zamanlarda sabahtan aksama kadar telefonda konusurduk mesajlaşırdık , birde hayallerimiz vardı tabi hep aynı sehirde yaşamayı istemiştk o işini amcasının yanında kurcaktı bende üniversiteyi onun yanında okucaktım oda çalışıp evimiz için adımlar atcakktı ..

Her ay beni görmeye mutlaka yanıma gelirdi (burdada akrabaları var akrabalarında kalırdı) daha sonraları annemle tanıstı ,
Evime geldi yemek yedik ettik. Ve Birlikteliğimizin 1.yılında askere gitti , o askerdeyken annesi ve kız kardeşleri benimle ve annemle tanısmak için yaşadığım şehire geldiler tanıstık (bende bir heycan bir heycan anlatmaya gerek yok snrm). Annen benim hakkmda ne düşünüyor die sordugumda boyu kısa ama bilmiyorum demiş. Sevgdiğimde boyunun önemi yok ben seviyorum demiş neyse 78 gün acemi birliğinde kaldıktan sonra izne geldi bildiğiniz gibi dağıtım izinleri 7 gün ve yanıma gelemiceğini ailesinin izin vermediğini söyledi bizde annemi bir şekilde ikna ettk ve onun yaşadığı şehire gittim ve 3 gün kaldım (annen nsl izin verdi die sorarsanız sevdgm altından girdi üstünden çıktı aldı izin ve annem çok güvenir ona)
3 gün boyunca hersey güzeldide evime dönünce alper annesinin benim hakkımda düşündüklerini anlattı ve mahvoldum , tabii belli etmedim ama kim üzülmezki ?

" Seni çekip çevirebilecekmi ? Bir evi toparlayıp düzene sokabilecekmi ? Çocuklarınız oldugunda onlarında boyu kısa olur ! " gibi şeyler söylemiş neyse bunların üzerinde fazla durulmadan askere yine gitti ve 6 ay boyunca bekledim ben onu ( paraya ihtycı oldu yolladım, telefon istedi yolladım, mektublar yolladım resimlerimi yolladım ) bu 6 boyunca bana hep izine geldiğimde 7 gün yanında kalıcam hep beraber olucaz gibi sözler söylüyordu. Sonra izin günü geldi buraya gelmek için ailesinden izin alamadı ve yanıma 2 günlüğüne de olsa kaçtı ( kaçtı derken bildğnz kaçtı ,sonra annnesi ögrendi tabi kıyametler koptu ama nafile) Ve o 2 gün boyunca bizim evde kaldı (annem babam fln hep beraberdk)
6 ay süren ayrılık için 2 gün çok az geldi ve alper yine yanıma gel 1-2 günlüğüne felan dedi. bende ağladım sızladım annemden izin aldım onun yaşadığı şehire takrar gittim . Sabah 6 da otobüsten indim alper beni almaya geldi eve geçtğmzde herkes uyuodu tabi sonra bizde uyuduk , uyandgmzda Kız kardeşleri felan hep beraberdik ( onlarda beni istemiyor,belli etmiyorlar ama biliyorum) Öğle vakitlerinde alperin annesine misafir geldi bende oturma odasındaydım ( insan hani bakın gelinim geldi die felan tanıstırır dimi ? ama kadın hiçbirşey demedi ) Bende mutfağa su içmeye gittim 5 dklığna tam o sırada annesinin konusmasını duydum komsularına söyle diyordu

" Alper askerliğini bitirp geldikten sonra aydındaki amcasının yanına çalışmaya yollucam orda işini düzenini kursun , sonrada orda evlendiricem" yani anlıcanız kadın beni hiçe saydı neyse bunuda sineye çektim. Evime tekrar döndüğümde alper bana daha mj atmamaya basladı , ilgisizlikler basladı 4-5 gün boyunca konusmadık ona neden böyle davranıyorsun ? die sormak için aradım açmadı telefonları 2 gün ulaşamadım.Ağladım sızladım ( bu sırada annemde alperden nefret etmeye basladı madem böyle yapcaktı benm evmde nie kaldı dedi )En sonunda mesaj attı " seninle ugrasamam bana mesaj atma "die. Ne oldu nayaptım sana dedim " İzin günümü senin içinmi harcıcam atma mj atma ! " gibi sert çıkışlarda bulundu .Ben tabi tahmin ediyorum annesi dolduruyor diyorum ama bir yandada ihtimal vermek istemiyordum.Neyse sonra bu facesini felan dondurmuş , baska face açmış , ilişkisi yok yapmış . Ben bunları gördüm deliye döndüm.. Ağla ağla ağlaa şiştim günlerce yemek yiemedim neden böyle davrandıgınıda anlatmıyordu telefonlarıma bakmıyordu (Bu sıradada annem alperden daha çok nefret ediyordu).. Sonra askere geri gitti ve bir mesaj attı bana "İleride görüceksin ki istenmeyen bir gelin olamktan sa şimdi btmesi daha iyidir hep mutlu olman dileğiyle senin için iyi anlamda hep dua edicem allah bana 1 veriorsa sana 1000 versin " die. Yapma etme bu engelleri aşabilirz aşabilen insanlar var ailen istemeyebilir ama yapabilirz sevgimiz bunları aşabilir başka şehirde yaşarız herkesten uzakta gibi şeyler söyledim. " İleride daha mutsuz olucaksın , annem sana birşey dediiğinde canın daha çok yanacak bunu istemiyorum neden anlamıosn benle olmaz " dedi.Ben sadece seni sevdim dedim oda "Bende seni çok sevdim birtanem ama üzülmekten baska birşey olmuck dedi "
Neyse sonra çook konustuk ve arkadaş kalmaya karar verdik fakat artık alperi annemde istemiyor bana yaşattıklarından sonra ama çok seviyorum , oda çok seviyor ama aileler !!
Sizce bu engeller aşılmazmı ?? İlla ayrılmakmı gerekir. Yemin ederim sakinleştiricerle ayakta duruyorum .. Anlaşmazlıktan felan bitse bu kadar üzülmem.. ama beni seviyor..
Ailesi için terk ediyor .Anlıcanız romea juliet gibi bir aşk hikayesi bizimkisi...

Son düzenleme:

ne kadar zor bir durum.sizi istememe sebebi boysa.ve ayrılmanıza sebep olursa bu durum.Allah korusun o kadına öyle bir gelin verir ki .anya yı konyayı görür....ayrıca 1.78 boyda günümüzde bir erkek için normal bir boy.o da uzun değil yani.1.85 olsa anlıyacağım ya da 1.90.isimleri unuttum şimdi.arka sokaklarda sürekli bere takan polisi oynayan adamın ilk eşiyle arasında 30 cm boy vardı.ayrıca o bayanda tam balık etli

Koskoca kadının dedikleri bunlar mı?Ne kadar ayıp,ama erkek arkadaşının tavrı bin kat ayıp.Madem seni seviyordu,annesinin sözünü niye dinledi?Bence s,l at,arkadaş olarak dahi görme onu.Neymiş boyun kısaymış!Hiç böyle vicdansızlık olur mu?

arkadaşım ne barışması yapma yahu senin boyunla posunla değerlendiren bir kayınvalide, sevdiğinin arkasında durmayan bir adam var karşında. hiç üzülme yol ver gitsin ALLAH aşkına. ne sanıyor kendini acaba üstelik uzun boyluda değilmiş. ne kadar ayıp şu söylenenler. ne biçim bir anne karşındaki. üzülme kurtulduğuna şükret. yalnız sana tavsiye iş ciddiye binmeden aileleri işin içine sokma bir daha

Annesinin 2 tane kızı var allah benim için ne düşünüosa başına versin ne diim kızları ins benim durumuma düşerlerde anlar çektklerimi..alper den bunu beklemezdim 2 yıldır hayatımın her yerindeydi her köşesindeydi onsuz nefes bile almazdım ben .
ama o ailesi için benden vazgeçiyor. Hayallerimize ne oldu ? baska elleremi gidiyorsun ? diyorum. Sadece hayal olarak kalsalar ne olck dogru olan bu biz olamayz diip duruyor.
Annemde üzerime geliyor sende hiç gurur yokmu kadın senin için neler söylemiş sen nasıl hala arkadaş kalıyorsun eğer onunla birdaha beraber olursan yanında olmam snn daha diyor sen özürlü değilsn engelli değilsn sadece boyun kısa ve seni sevenin bunu böyle kabul etmesi gerekir ailesinede kabul ettrmesi gerekir ettiremiyor sa nie hala duruyosun ? çocuk senden çok tan vazgeçmş dior :S yarın sabah mesaj atıp " Bir kara ver alper bu şekilde arkadaş oalrak kalamayız , olmaz ben yine ümütlenirim umut baglarım sana .Bitirceksen tamamen bitirelim ,ha ama aileni benm için karsına alabilcekceğini düşünosan yada beni kabl ettrblcgni düşünüosan yanındayım " dicğm

Son düzenleme:

Daha asla sokmam zaten.. Sevgisinin arkasında dursa ben asla bırakamzdım onu ama durmuyor annesinn dedkleri daha önemli anlsln

belki kızların dediği bir şey yok boş yere günah almayın şimdi.sevgilinizede kızamıyorum.sonuçta ailesi.bence o tarz bir mesaj yollamayın bence.çocuk iyice köşe sıkıştığını hissetmesin.ayrıca yaşınızda çok değilse ki askere falan gittiğine göre 20-22 yaşlarında falansanız.zaten evlenmek için erken.ne olursa olsun zaten evlenme için bekliyeceğinize göre birazda ortalığın yumuşaması için bekleyin aynı anda.gün doğmadan neler doğar.belki annesiyle aranızı düzeltte bilirsiniz.tanıdığım kaynalar var.gel,ni başta sevmeyen.şimdide gelinim gelinim diyen

Bugün annesine karşı çıkamayan yarın hiç çıkamaz. Eğer isteseydi bir şekilde kabul ettirirdi vs.Bak canım ileride evlenip ayrılacağına şimdi mutsuz ol daha iyi. Eminim karşına çok daha iyisi çıkacaktır.

Ben o kadına kızmamda onu susturamayan elini masaya vuramayan erkek arkadaına kızarım
seni tam anlamıyla sewiyor olsaydı senin yanında olurdu
üzülme cnm sen gereginden fazla emek sarfetmişsin zaten

Canım zor bir durum ama sevdiğin kişinin karakteri buysa,seni savunamıyorsa,söz geçiremiyorsa ayrılman daha iyi.Burda bulunan arkadaşlarımızın dertlerini okursan ne demek istediğimi anlarsın.İlerde bu durum senin için içinden çıkılamayacak bir hal alır.Sevgiler...

Allah aşkına yaa ben kız başımla 1.70 civarıyım
bir erkek için 1.78'in neyi uzun?
Benim kardeşim 1.92..uzun boy odur erkekte......
Bu ana kuzusuyla yapamassın canım
bu kadın huzur vermez size

Canım seni üzmek istemem ama erkek arkadaşın da bence istemiyor bu ilişkiyi. Annesi de istemiyor diye bahanesi olmuş sanki. Askerdeyken erkeklere bir haller olur, yalnız kalmak istemezler. Ondan belki de öyle güzel davrandı. Gerçek yüzünü görmüş oldun. O kadını da Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Bir insanın fiziksel durumundan dolayı mana bulmak ne kadar günah ne ayıp bir şey.

canım lutfen duygularına engel ol ve bu adamdan vazgec.
cocugun annesı senın boyunu bahane etmıs ıse
cocuk da bunu dogrulamıs resmen .
boyundan rahatsız olan sadece annesı degıl cocukta.
aksı olsaydı emın ol sevgılın sımdı senın yanın da olurdu .
aılesıne karsı sevdıgının yanın da olamıyorsa bır erkek
hıc durma kac derım .
bu sorunlar asılır dıye de bekleme .hanı derız yaa aılesıyle evlenıyoruz dıye .
aynen oyle evlendıgınde malesef aıleyle de evlenıyorsun .
esının aılesı ıle gecınemezsen esınle de gecınemezsın.
ne yazık kı bu oyle arkadasım .
ayrıca arkadas kalmak ıcın o degıl de sen ısrar etmıssın .
sımdı sen o'na bu duruma bır ısım bır karar verelım dıye mesaj atarsan da
o'nun verecegı yanıt cok net,bıtsın !
hıc ugrasma canım bunlarla Allah'a havale et.

aşk maşk değil sizinkisi hepsi gecer de benim dikkatimi ailenin rahatlıgı çekti maşallah pek bi geniş ailen varmıs daha oğlanın verdiği bi garanti yok söz yok nişan yok damat değil evlerine alıyorlar sizi oraya gönderiyorlar iyiymişşş

bir derdim var kısmındada '' kaçmaya karar verdik'' şeklinde konu açmıştın öyle hatırlıyorum

Son düzenleme:
evet benmde dkkatımı cekti aranızda sözyok nısan yok sen ona gidiyon o sana geliyo ve iki ailede bunu kabul ediyr özelliklede annnelne baban sasrdım dogusu ama su anda bile annesinin agzını baglayamayan adamadan koca olmaz tatlım

o kadar insani oyaladin baska bi sayfada en azindan konuna bi bilgi yazabilirdin dilinizdeki tuylerin bitmesi ise yaradi ayrildim diye..

dimi...?

yaa ne kadar terbıyesızlık hadı annesı boyu kısaymış bilmem ne demişte bunu sana erkek arkadasın nasıl soyleyebılıyor..
annesı baskasıyla evlendırıcem demiş duymussunuz cok zor sey bunlar gurur kırıcı...
erkek arkadasınızda masaya yumrugunu vurup bn sevıyorum dıyememıs ama sızın kadar sevdıgıne emın mısınız
bence unutmaya caalısmanız umutlanmamanız daha hayırlı gıbı

Çok üzüldüm ama şu da var..seven insan ne olursa olsun hiçbir kuvvet onu sevdiğin vazgeçiremez..Ki bu vazgeçen erkekse,ya bir şekilde ailesini ikna edebilirdi diyorum. Anlattıklarınız sanki o da istemiyor gibi istese cidden peşinizi bırakmazdı ne pahasına olursa olsun.. Ailesinin öyle boydu postu düşünmesi ne kadar yanlış bu devirde çoğu aile böyle seçim yapıyor ama yaş ilerleyince ne boy ne pos kalmıyor. Huy çok önemli ailesi yanlış pencereden bakıyor ve erkek arkadaşınızı da yanlış yönlendiriyorlar.. Siz onun için elinizden geleni yapmışsınız. İyiki şu olmamış;okulunuzu onun olduğu yere yazma gibi bir durum. Kimse için hayatınızı değiştirmeyin bence..gün gelir sudan bir sebep olur ilişkinizi bitirirdi bu daha zor olurdu hem eğitiminiz hem bulunduğunuz yer en önemliside ailenizin size vermiş olduğu değer orada biterdi. Çok geç anlaşılmasındansa böyle durumların erkenden bitmesi daha iyi olmuş diyorum. Evlenseydiniz de rahat vermezdi bu düşüncede olan ailesi o zaman daha çok üzülürdünüz ve erkek arkadaşınız ailesine göre hareket ediyor..ne kadar yazık cidden şu görünüşe verilen önemi anlamıyorum. Yolunda giden bir beraberlik bir anda altüst olur ve herkesi şaşırtır,sizinki de böyle olmuş..Aşklar kelebeğin ömrü kadar olmuş.Sizin için hakkınızda hayırlısı neyse inşaALLAH o olur..Üzülmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…