- 25 Aralık 2010
- 3.906
- 5.264
- 32
Okudum canım. Allah kabul etsin niyetini yaşasın inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca gördüm okudum Allahım tez vakitte şifasını versin hepimizin annelerine sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin inşallah.Geldim. 5816bursa arkadaşın tanıdığı kanser hastası olan anne için okuma yapıyor muyuz Nefs ?
Eğer yapıyorsak ;
Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
7 NAS surelerini okuyoruz.Esma olarak YA ŞAFİ çekiyoruz. Sayı olarak günlük 422 deniliyor ama kesin bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar onaylarsa başlayalım. Nefs
Okudum rabbim kabul etsin♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
5 Haziran Pazartesi
@Nefs in duası;
Rabbim sen gönlümdeki, dilimdeki duâmı bilensin gorensin. Rabbim en hayırlı şekilde duâmı tekrar yaşamayı nasip et...
Ya Habir adınla bana en hayırlı en doğru yolu göster.
İnşirah kolaylığı nasip et bu süreçte...
Şifa bekleyenlere ve listemizdeki arkadaslarimla beraber bana da Ya Şafi adınla Şifa ver...Dualarımızı en hayırlı şekilde kabul et.
Aminn..
Nefs --->
C cansu_tr ---> OKUDU
@Portakal Sulu Ordek --->
esest --->
@ecrinnaz-dlk --->
aryalorinn --->
Putty --->
megos ---> OKUDU
5816bursa --->
tubatesbih --->
A Angeel91 --->
O Ozzgeee --->
hayatin_anlami --->
B BEYBISIM --->
evTik ---> OKUDU
Cestlaviee --->
iki prensesin annesi ---> OKUDU
yumiti --->
Ben listedeki herkesin profiline yazmaya çalıştım aslında. Bazen burdaki bildirimler gitmiyor haberiniz olsun diye. Ben Nefs e yardım edeyim dedim:)Munzevi Zencefil cnm sen profilime msji sanirim hani ikimiz idare ederiz listeyi diye biraktin ama ben nefs ede belirtmistim ben kendi dua grubumuda askiya aldim bir muddet liste yapmak durumlarindan uzak sadece okuyucu olmayi dusunuyorum elbette dar anda yardimci olurum ama hani diger ekurunu baska bir uyeden secsen daha saglikli olur
Nefs için okudum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Nefs senin için okudum Allah kabul etsin inşallah.
Nefs için okudum Allah kabul eder insallah
Okudum rabbim kabul etsin
Rabbim kabul etsin duani gonlundeki duani en hayirli sekilde versin rabbim tez zamanda amin. Okudum cancazım
Okudum Allah kabul etsin
Okudum allahım kabul etsin
Canim biz oglumu hastaneye götürdük ben gece okur bildirim yaparım yoldayız daha♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥
5 Haziran Pazartesi
@Nefs in duası;
Rabbim sen gönlümdeki, dilimdeki duâmı bilensin gorensin. Rabbim en hayırlı şekilde duâmı tekrar yaşamayı nasip et...
Ya Habir adınla bana en hayırlı en doğru yolu göster.
İnşirah kolaylığı nasip et bu süreçte...
Şifa bekleyenlere ve listemizdeki arkadaslarimla beraber bana da Ya Şafi adınla Şifa ver...Dualarımızı en hayırlı şekilde kabul et.
Aminn..
Nefs --->
C cansu_tr ---> OKUDU
@Portakal Sulu Ordek --->
esest ---> OKUDU
@ecrinnaz-dlk --->
aryalorinn --->
Putty --->
megos ---> OKUDU
5816bursa --->
tubatesbih --->
A Angeel91 --->
O Ozzgeee ---> OKUDU
hayatin_anlami ---> OKUDU
B BEYBISIM ---> OKUDU
evTik ---> OKUDU
Cestlaviee ---> OKUDU
iki prensesin annesi ---> OKUDU
yumiti --->
Canim biz oglumu hastaneye götürdük ben gece okur bildirim yaparım yoldayız daha
Hayırdır inşallah kötü bişey yok değil mi?Canim biz oglumu hastaneye götürdük ben gece okur bildirim yaparım yoldayız daha