Birbirimiz İçin Ayetel Kürsi ve Inşirah Okuyalım ♥♥♥

Canım pazartesi başlayalım..
Hasta arkadaş için de okuma yapılmış olur...
Esma olarak Ya Şafi okuyalım şifa olsun listemize ♡♡♡

Geldim. 5816bursa 5816bursa arkadaşın tanıdığı kanser hastası olan anne için okuma yapıyor muyuz Nefs Nefs ?
Eğer yapıyorsak ;

Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
7 NAS surelerini okuyoruz.Esma olarak YA ŞAFİ çekiyoruz. Sayı olarak günlük 422 deniliyor ama kesin bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar onaylarsa başlayalım. Nefs Nefs

Okudum rabbim sifa ile ayaklandirsin

Geldim. 5816bursa 5816bursa arkadaşın tanıdığı kanser hastası olan anne için okuma yapıyor muyuz Nefs Nefs ?
Eğer yapıyorsak ;

Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
7 NAS surelerini okuyoruz.Esma olarak YA ŞAFİ çekiyoruz. Sayı olarak günlük 422 deniliyor ama kesin bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar onaylarsa başlayalım. Nefs Nefs
ben okudum
Allah kabul etsin insaAllah
Rab`bim tez zamanda sifasini versin

Canim oğlum mikrosefali olarak.dogdu yaşıtlarıyla aynı olur mu onu allah bilir rabbim ol derse olur ancak çünkü kafa cervrsi çok küçük olması gerektiğinden ve tabi beyni de o oranda küçük ama allah bilir allah razı olsun senden hep aklımdasın yine bir ya şafi esmasi çekicem görüşürüz o zaman inşallah
Rabbim şifa versin benim evladımda microsefali ve epilepsı hastası Allah'ım yar ve yardımcımız olsun

Nefs Nefs hasta kardeşimiz için okudum allah şifa versin inşallah kimseye dert verip derman aratmasın
A Angeel91 arkadaşımızın eksik kalan dualarını ve esmalarını da okudum allah kabul etsin

Canım benim Sağol yüreğine sağlık.
Rabbim kabul etsin...
A Angeel91 için okumussun fazla olsun ne güzel...
Jellybon haber verir bize okudum yada okuyamiyorum diye o zaman kapatacagim listeyi :KK66:

Eğer yapıyorsak ;

Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
canım okudum Allah kabul etsin

Ben de okudum Rabbim kabul etsin inşallah evlatlarımızı annesiz babasız koymasın

♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

5 Haziran Pazartesi

@Nefs in duası;

Rabbim sen gönlümdeki, dilimdeki duâmı bilensin gorensin. Rabbim en hayırlı şekilde duâmı tekrar yaşamayı nasip et...
Ya Habir adınla bana en hayırlı en doğru yolu göster.
İnşirah kolaylığı nasip et bu süreçte...
Şifa bekleyenlere ve listemizdeki arkadaslarimla beraber bana da Ya Şafi adınla Şifa ver...Dualarımızı en hayırlı şekilde kabul et.
Aminn..

Nefs Nefs --->
C cansu_tr --->
@Portakal Sulu Ordek --->
esest esest --->
@ecrinnaz-dlk --->
aryalorinn aryalorinn --->
Putty Putty --->
megos megos --->
5816bursa 5816bursa --->
tubatesbih tubatesbih --->
A Angeel91 --->