Birbirimiz İçin Ayetel Kürsi ve Inşirah Okuyalım ♥♥♥

♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günldirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
526 ŞEKUR OKUNACAK ♥♥♥

30 MAYIS SALI
A Angeel91 'in Duası ; Rabbim sadece sana el açar senden ister senden dileriz.. Dualarımızın kabul olmasına engel olacak günahlarımızı affet.. Allahım sen sağlıklı kolay bi hamilelik geçirmemi bebeğimi sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bi biçimde kucağıma almamı nasip et.. Senin katında sana yakışan kullarından eyle.. Ultrasnda bebeğimin kalbinde gözüken parlaklık ortadan kaybolsun Ya Şafi ismiyle bebeğime Şifa ver Allahım.. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et burada birbirimiz için dua eden kardeşlerimizin dualarını kabul et Allahım.. Amin..

Cestlaviee Cestlaviee → → OKUDU
O Ovagaribi → → OKUDU
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil →→ OKUDU
Bluedew Bluedew → → OKUDU
O Ozzgeee → → OKUDU
J Jellybon_ → →
Nefs Nefs → → OKUDU
megos megos → → MAZERETLI @Portakal Sulu Ordek okudu ♥ ♥ ♥
Putty Putty → → OKUDU
hayatin_anlami hayatin_anlami → → OKUDU
Sweet03 Sweet03 → → OKUDU
5816bursa 5816bursa → → OKUDU
C cansu_tr → → OKUDU
umut-16 umut-16 → → OKUDU
B BEYBISIM → OKUDU→
N nedennicin → → OKUDU
@denizkaplan → → OKUDU
tubatesbih tubatesbih → → OKUDU
aryalorinn aryalorinn → → OKUDU
esest esest → →MAZERETLI @cansu_tr okudu ♥ ♥ ♥
A Angeel91 → → OKUDU

A Angeel91
canım bir kişi kaldı okumayan....
Takip ediyorum unuttum zannetme.
Son olduğun için acele etmiyorum.
Hem portakal banlanmış onun bani kalksın diye bekliyorum.
♡♡♡

♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günldirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
526 ŞEKUR OKUNACAK ♥♥♥

30 MAYIS SALI
A Angeel91 'in Duası ; Rabbim sadece sana el açar senden ister senden dileriz.. Dualarımızın kabul olmasına engel olacak günahlarımızı affet.. Allahım sen sağlıklı kolay bi hamilelik geçirmemi bebeğimi sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bi biçimde kucağıma almamı nasip et.. Senin katında sana yakışan kullarından eyle.. Ultrasnda bebeğimin kalbinde gözüken parlaklık ortadan kaybolsun Ya Şafi ismiyle bebeğime Şifa ver Allahım.. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et burada birbirimiz için dua eden kardeşlerimizin dualarını kabul et Allahım.. Amin..

Cestlaviee Cestlaviee → → OKUDU
O Ovagaribi → → OKUDU
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil →→ OKUDU
Bluedew Bluedew → → OKUDU
O Ozzgeee → → OKUDU
J Jellybon_ → →
Nefs Nefs → → OKUDU
megos megos → → MAZERETLI @Portakal Sulu Ordek okudu ♥ ♥ ♥
Putty Putty → → OKUDU
hayatin_anlami hayatin_anlami → → OKUDU
Sweet03 Sweet03 → → OKUDU
5816bursa 5816bursa → → OKUDU
C cansu_tr → → OKUDU
umut-16 umut-16 → → OKUDU
B BEYBISIM → OKUDU→
N nedennicin → → OKUDU
@denizkaplan → → OKUDU
tubatesbih tubatesbih → → OKUDU
aryalorinn aryalorinn → → OKUDU
esest esest → →MAZERETLI @cansu_tr okudu ♥ ♥ ♥
A Angeel91 → → OKUDU

A Angeel91
canım bir kişi kaldı okumayan....
Takip ediyorum unuttum zannetme.
Son olduğun için acele etmiyorum.
Hem portakal banlanmış onun bani kalksın diye bekliyorum.
♡♡♡
Önemli değil canım okunduğu kadar Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin İnşallahh.. Okuyan okumayan herkesden Allah razı olsun :KK200:

Geldim. 5816bursa 5816bursa arkadaşın tanıdığı kanser hastası olan anne için okuma yapıyor muyuz Nefs Nefs ?
Eğer yapıyorsak ;

Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
7 NAS surelerini okuyoruz.Esma olarak YA ŞAFİ çekiyoruz. Sayı olarak günlük 422 deniliyor ama kesin bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar onaylarsa başlayalım. Nefs Nefs

Geldim. 5816bursa 5816bursa arkadaşın tanıdığı kanser hastası olan anne için okuma yapıyor muyuz Nefs Nefs ?
Eğer yapıyorsak ;

Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
7 NAS surelerini okuyoruz.Esma olarak YA ŞAFİ çekiyoruz. Sayı olarak günlük 422 deniliyor ama kesin bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar onaylarsa başlayalım. Nefs Nefs
Ben hemen okuyorum canim

Nefs Nefs yeni listenizde olmak isterim

Canım yemin ederim dün aklıma geldin yazayım nasillar diye..
Bu kadar olurr..
Hoşgeldin tabii kii olursun listemizde. Listemizi bu sefer portakal idare edecek sağolsun..
Pekii nasılsın oglusun nasıl iyisinizdir umarım :))

Eğer yapıyorsak ;

Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK

Hoşgeldin canım :))
Nasıl yani anlamadım canım...
Daha detaylı yazarsan okuyalım..
Yani hepimiz 5816bursa 5816bursa nin arkadaşı için okuyup sonra yeni listeye geçip eski şekilde devam mı edeceğiz..:confused::confused::confused:

Eğer yapıyorsak ;

Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
Bende okudum Rabbim kabul etsin İnşallahh

Canım yemin ederim dün aklıma geldin yazayım nasillar diye..
Bu kadar olurr..
Hoşgeldin tabii kii olursun listemizde. Listemizi bu sefer portakal idare edecek sağolsun..
Pekii nasılsın oglusun nasıl iyisinizdir umarım :))
Canim oğlum mikrosefali olarak.dogdu yaşıtlarıyla aynı olur mu onu allah bilir rabbim ol derse olur ancak çünkü kafa cervrsi çok küçük olması gerektiğinden ve tabi beyni de o oranda küçük ama allah bilir allah razı olsun senden hep aklımdasın yine bir ya şafi esmasi çekicem görüşürüz o zaman inşallah

Eğer yapıyorsak ;

Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
Bilgim yok ama okudum. Inşallah sifa olsun, tez zamanda sağlığına kavuşsun. Çocuklarına bağışlasın.

Hoşgeldin canım :))
Nasıl yani anlamadım canım...
Daha detaylı yazarsan okuyalım..
Yani hepimiz 5816bursa 5816bursa nin arkadaşı için okuyup sonra yeni listeye geçip eski şekilde devam mı edeceğiz..:confused::confused::confused:
Evet arkadaş öyle demişti. O anne için okuyalım son kez eski listeyle demişti. Cansuydu sanıırm yanlış hatırlamıyorsam.

Yeni liste 18 kişi oldu bu arada:)

Canim oğlum mikrosefali olarak.dogdu yaşıtlarıyla aynı olur mu onu allah bilir rabbim ol derse olur ancak çünkü kafa cervrsi çok küçük olması gerektiğinden ve tabi beyni de o oranda küçük ama allah bilir allah razı olsun senden hep aklımdasın yine bir ya şafi esmasi çekicem görüşürüz o zaman inşallah

Biliyorum canım doğum yaptığını...
Rabbimden ümit kesilmez..
İnşallah sağlıklı devam eder hayatınız bedenen ve mental olarak...
Ben varım sen ne zaman okuyalım dersen okuruz.

Nefs Nefs cnm sanırım dedıgın gibi Cansu arkadaş sagolsun boyle bir sey düşünmüş eger sende kabul edersen okuyup yenı listeye Öyle gecelim

Tamam canım okuyalım o zaman.
Rabbim kabul etsin....
Şifa versin Ya Şafi adıyla.
Okuyunca yazarım...
Yasinde okuyacağım daha..

Bende okurum yumiti. Allah şifa versin tez zmanda.

X