Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günldirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
526 ŞEKUR OKUNACAK ♥♥♥
28 MAYIS PAZAR
esest ' in Duası ; Allah’ım! Ben acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, ihtiyarlayıp bunamaktan, cimrilikten, usanıp bıkmaktan, ailem, malım, tüm imkan ve fırsatlarımla kötü konuma düşmekten sana sığınırım. Ey çaresizlerin yardımına yetişen Allah'ım, ailemin kalbine merhamet anlayış güzellik ver. Kibirlerinden bencilliklerinden kurtar Rabbim. Sevdiğime ve bana karşı Kalplerini yumuşat, sevgi merhamet ver. kibirlenip kimseyi hor görüp aşağılamasınlar Rabbim. Sen doğru yolu göster Allah'ım. Burdaki butun arkadaslarimin duasını ve benim duami kabul et yarabbim. Amin
Cestlaviee → →
O Ovagaribi → →
Munzevi Zencefil →→ MAZERETLI
Bluedew → →
O Ozzgeee → →
J Jellybon_ → →
Nefs → →
megos → → MAZERETLI
Putty → →
hayatin_anlami → →
Sweet03 → →
5816bursa → →
C cansu_tr → →
umut-16 → →
B BEYBISIM → →
N nedennicin → →
@denizkaplan → → MAZERETLI
tubatesbih → →
aryalorinn → →
esest → →MAZERETLI
A Angeel91 → →
Sagolasin canim
Takilma kib le cnm gereksiz uzarsa falan ban olur son arkadasin duasi sekteye ugramasin
Son bir kişi kaldı canım...Yeni kisiye gecmedik dimi arkadaslar ben mi kacirdim yoksa
Mazeretim bitti @Nefs canım♡♡Son bir kişi kaldı canım...
İlerleyen saatte duzenleyecegim
Valla canım hem devam edelim istiyorum hem biraz yoruldum gibi..Bu arada Nefs yeni liste olacak mı? eğer olacaksa ben yine okumak istiyorum sizinle.
Inşallah. Bende yardım ederim sana istersen. Liste takibi için. Sen yorulma öyle♡♡ ben bu duaları çok sevdim grubu da çok sevdim:)Valla canım hem devam edelim istiyorum hem biraz yoruldum gibi..
Ama yaparız gibi geliyo.
Bende okumak istiyorum boşluk oluyo.
Rabbim nasip ederse devam ederiz
Ayyy gerçekten isterim sağolasın.Inşallah. Bende yardım ederim sana istersen. Liste takibi için. Sen yorulma öyle♡♡ ben bu duaları çok sevdim grubu da çok sevdim:)
Yaa heyecanlandım N nedennicin i bekliyoruz değil mi son bir kişi kalmıştı. Sonra liste bitince isteyen olursa yazsın düzenleyelim:)
Yaa heyecanlandım N nedennicin i bekliyoruz değil mi son bir kişi kalmıştı. Sonra liste bitince isteyen olursa yazsın düzenleyelim:)
ben okudum.Yaa heyecanlandım N nedennicin i bekliyoruz değil mi son bir kişi kalmıştı. Sonra liste bitince isteyen olursa yazsın düzenleyelim:)