Canim onu demiyorum ben hepimizin dualarini mesaj olarak bize gondersen yada bilgisayardan giren arkadas varsa oda gonderebilirse cok iyi olur simdi mesela 5 gün okuyamadik o 5 günü telefondan girip geriye giderek bakmak gercekten zor yada mazeretli arkadaslar yerine o gün mazeretli olmayanlar okusa daha mantikli gibi geliyor bi diger listedede böyle yapiyoruz geriye dönüp takip etmek zor olur
Benim icin sıkıntı yok canimNefs tamam derse bana uyar hem duasi okunan kiside beklememis olur
Evet canım Nefs karar versin. İşte galiba .. akşam belirginleşir
Canim benimde senden bi ricam olacak hepimizin dualarini biraraya toplasak daha sonra.mazeretli olup okuyamanlara kolaylik olur tek tek geriye dönüp duayi bulup.okumak zor olur hepimizin duasini toplu mesaj olarak mi atsak nasil yapalim
Tamam canım okudum. Cansu için de okudum . Esma yı sen oku ama. Ben inşirah ve ayetel kürsi okudum
Teşekkür ederim arkadaşım allah kabul etsinTamam canım okudum. Cansu için de okudum . Esma yı sen oku ama. Ben inşirah ve ayetel kürsi okudum
Sorun yok canim benim hani ben dua sahibi beklemesin diye yerine okunsun dedim sonucta kimimizim adeti 5 sürer kimimizin daha uzun sürer bi hafta bekler duasi okunan kisi o yüzden ben suan mazeretliyim ama mazeretim bitince mazeretli olan bütün herkesin yerine okuyabilirimCanım dediginiz gibi yapalım mazeretli olmayanlar okusun mazaretlilerin yerine.
Kurallarımızda guncelledim.
Bu dediğine gerek kalmadı demii...
Yada ne dersen öyle yaparız
Selam arkadaşlar.Nefs bugünkü okuma için birsey bildirilmesi ne yapacağız. Buarada benim nacizane önerim bir okuma tamamlaninca direkt diğerinin duası yazılsın su saatte baslayabiliriz diye onu da tamamlar müsait olan.
Bugün dua okunacak mi canimNefs
Haklısın canım. Yavaş ve sakin gidelim. Böylece hak da geçmez. Bir sistemi oturtabilirsek daha kolay olur zannımcaSelam arkadaşlar.
Bir kişi için yaklaşık 1 buçuk gün zaman ayıralım diyorum. Mesela hâlâbildirim yapmayan arkadaşlar var
Sırayla Yavaş gidersek daha iyi olur.
Benim takip etmem kolay olsun lütfen.
Birazdan yeni listeyi yapacağım