umut-16 için okudum Rabbim kabul etsin İnşallahh
umut-16 canım okudum Rabbim kabul etsin.
Hepinizden Allah razı olsun yüreğinize dilinize sağlık kardeşlerim . Rabb im tez zamanda şükredip dua edeceğim hayırlı evlat/ evlatlar versin bana ve isteyen her kadına inşallah. Rabb im hiçbir kadını evlat hasretiyle sınamasın. Amin
umut-16 için okudum Allah kabul etsin inşallah.
Okudum rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin duanı kabul etsin Allah'ım amin
umut-16 icin okudum
mübarek Cuma gününde Rab`bim kabul etsin insaAllah
Allah kollarini evlatlarnla doldursun
amin
Allah razı olsun canlarım. Dilinize yüreğinize sağlık . Rabb im misli mislini versin sizlere de. Kalbinizdekini hayırlı bir şekilde sizlere yaşatsın.Aminumut-16 için okudum rabbim kabul etsin
Yokk Estağfurullah canım olur bazen..Ay Öyle mı acaba inan bazen okuduğumu anlamıyorum pazar kpss var ne yaparım bilmem
Sagol cnm allah razı olsun valla Öyle keyfine gırıcem resmen 1 soru bile çözmedim sırf vicdanım rahat olsun diye giriyorum bu arada Esmaları okudum Rabbim kabul etsin inşallahYokk Estağfurullah canım olur bazen..
Sakin olll anlarsın okuduklarini başarılar sinavinda))
okudum♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günldirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
526 ŞEKUR OKUNACAK ♥♥♥
19 MAYIS PERŞEMBE
@umut-16 'nın Duâsı ;
Adım DUYGU...
Rabim tedaviye kalmadan hayırlı hamilelikle bebek sahibi olabilmeyi sağlıklı bir hamilelik geçirip eksiksiz kusursuz evlat sahibi olabilmeyi nasip eyle.Ya evvel ismi hürmetine en kısa sürede annelik duygusunu tattır Amin.
Cestlaviee → →
O Ovagaribi → →
Munzevi Zencefil →→ OKUDU
Bluedew → → OKUDU
O Ozzgeee → → OKUDU
J Jellybon_ → →
Nefs → →
megos → → OKUDU
Putty → →
hayatin_anlami → → OKUDU
Sweet03 → → MAZERETLI @esest okudu ♥ ♥ ♥
5816bursa → → MAZERETLI @esest okudu ♥ ♥ ♥
C cansu_tr → → OKUDU
umut-16 → → MAZERETLI @esest okudu ♥ ♥ ♥
B BEYBISIM → MAZERETLI @esest okudu ♥ ♥ ♥
N nedennicin → →
iki prensesin annesi → → OKUDU
tubatesbih → →
aryalorinn → →
esest → → OKUDU
A Angeel91 → → OKUDU
Noldu canım neyin var??Ben biraz halsizim bugün en gec sabaha kadar okurum haberin olsunNefs
Aminn canım aminnn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben tedaviyle hamile kaldım hayırlısıyla kucağıma almakda nasip olur inşallahh çok zor süreçlerdi Allahım sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallahhhHepinizden Allah razı olsun yüreğinize dilinize sağlık kardeşlerim . Rabb im tez zamanda şükredip dua edeceğim hayırlı evlat/ evlatlar versin bana ve isteyen her kadına inşallah. Rabb im hiçbir kadını evlat hasretiyle sınamasın. Amin
Rabbim sifa versin canım. okudum nefs arkadaşın yerinede benNoldu canım neyin var??
Ben okudu olarak yazdım ama eğer okuyamazsan lütfen söyle ben okurum..
Kusura bakma hemen donemedim şimdi görünce yazayım dedim.
Geçmiş olsun.
Rabbim Ya Şafi adıyla şifa versin.
Sagol canim sanırım temizlik yaptım bugün bir de yazlık kışlıkları kaldırayım diye yordum kendimi sanırım iste çalışırken bile daha az yoruluyorum ama ev isi bitmiyor halbuki yavas yavas yaptım zorlamamıştım kendimiNoldu canım neyin var??
Ben okudu olarak yazdım ama eğer okuyamazsan lütfen söyle ben okurum..
Kusura bakma hemen donemedim şimdi görünce yazayım dedim.
Geçmiş olsun.
Rabbim Ya Şafi adıyla şifa versin.
Sagol arkadasım okuduğun icin bende esmalaro okurum tesekkurlerRabbim sifa versin canım. okudum nefs arkadaşın yerinede ben