- 13 Ocak 2017
- 1.410
- 1.282
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa canım benim fazla olmuş sana. Bir kişi okusaydin keşke. Rabbim kabul etsin. Misli misli versin karşılığını ♥♥♥
Ben bugün dua okuyabilirim gün içinde okuyup bildirim yaparim♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günldirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır
♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
526 ŞEKUR OKUNACAK ♥♥♥
15 MAYIS PAZARTESİ
@Sweet03 'ün Duası : Esim sinava girecek hakkimizda hayirli olani Rabbim nasip etsin sinavi iyi gecsin insAllah. Ailemin sıkıntilarina Rabbim bi kolaylik versin insAllah isteyenlere sonrada bize hayirli bi evlat nasip etsin.kimin ne duasi varsa kabul etsin sonrada bizimki kabul olsun insAllah.Hepinizden Allah razi olsun
Cestlaviee → → MAZERETLI @Portakal Sulu Ordek okudu ♥ ♥
O Ovagaribi → →MAZERETLI @aryalorinn okudu ♥ ♥ ♥
@Portakal Sulu Ordek →→ OKUDU
Bluedew → → OKUDU
O Ozzgeee → →
J Jellybon_ → → OKUDU
Nefs → → OKUDU
megos → →
Putty → →
hayatin_anlami → → MAZERETLI @umut-16 okudu ♥ ♥ ♥
Sweet03 → →
5816bursa → → MAZERETLI @Jellybon_ okudu ♥ ♥ ♥
C cansu_tr → → MAZERETLI @aryalorinn okudu ♥ ♥ ♥
umut-16 → → OKUDU
B BEYBISIM → → → → MAZERETLI @aryalorinn okudu ♥ ♥ ♥
N nedennicin → →
iki prensesin annesi → →
tubatesbih → →
aryalorinn → → OKUDU
esest → →
A Angeel91 → →
ne güzel bende daha fazla dua san nasiplenmiş oluyorum .Allah hepimize misliyle versin inşallah canım benimYaa canım benim fazla olmuş sana. Bir kişi okusaydin keşke. Rabbim kabul etsin. Misli misli versin karşılığını ♥♥♥