Birbirimiz İçin Ayetel Kürsi ve Inşirah Okuyalım ♥♥♥

amiin okudum

Nefs ben gecmıse cok bakamadım mazeretlı alan arkadasları alan olmus ama baska varmıydı bılmıyorum yınede 7 ser sure fazla okudum ben varsa o arkadasa sayarsın cnm

Nefs ben gecmıse cok bakamadım mazeretlı alan arkadasları alan olmus ama baska varmıydı bılmıyorum yınede 7 ser sure fazla okudum ben varsa o arkadasa sayarsın cnm
Sağol canım yüreğine sağlık 4 kişi vardı...
İyi olmuş. Rabbim kabul etsin ♥ ♥ ♥

♥♥♥ Kurallarımız ♥♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günldirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
526 ŞEKUR OKUNACAK ♥♥♥

14 MAYIS PAZAR

hayatin_anlami ' nin Duası ;
Kizim zorlu bir yuva hayatindan sonra bu sene okula baslayacak.Allah`im! Sen kizima sabirla yaklasip,ona anne sefkati gösterecek,ona merhamet edecek hayirli ögretmenler; kizimin kusurlariyla alay etmeden onu sevecek,ona yardimci olacak hayirli arkadaslar nasip et! Gidecegi okulu kizimin ve bizim hakkimiza hayirli eyle!
Ne olur Allah´im, yuvada yasadigimiz sikintilari bize okul hayatinda yasatma!
Sen tüm Müslüman evlatlarini,icinde benim de evlatlarimi kötü insanlarin serrinden koru! Amin!

Cestlaviee → → MAZERETLI @Ozzgeee okudu ♥ ♥ ♥
O Ovagaribi → →MAZERETLI @Putty okudu ♥ ♥ ♥
@Portakal Sulu Ordek →→ OKUDU
Bluedew → →
O Ozzgeee → → OKUDU
J Jellybon_ → →
Nefs → → OKUDU
megos → → OKUDU
Putty → → OKUDU
hayatin_anlami → → MAZERETLI
Sweet03 → →
5816bursa → → OKUDU
C cansu_tr → → MAZERETLI @megos okudu ♥ ♥ ♥
umut-16 → → OKUDU
B BEYBISIM → → MAZERETLI
N nedennicin → → OKUDU
@denizkaplan → → OKUDU
tubatesbih → → OKUDU
aryalorinn → → OKUDU
esest → → OKUDU
A Angeel91 → → OKUDU

Son düzenleme:
megos canım senin listende Jellybon kalmıştı okumuş canım. Listen tam anlamıyla tamamlandı. Belirteyim dedim içim rahat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…