- 28 Haziran 2010
- 10.029
- 30.742
Okudum kuralları. Ya vedud ne için okuyacağız peki?
Ayetel kürsi ve Inşiraha ek olarak 500 tane Ya Vedud canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum kuralları. Ya vedud ne için okuyacağız peki?
Arkadaşlar peki hastayken okunabilecek mıyız ? Mesela ben su an hasta oluyorum.onada bir çözüm bulalım benim için tamamdir.ben iki duayida ezbere biliyorum o zaman olabilir belki ?
Inşirah benim için dönüm noktası oldu.Arkadaşlar İnşirah suresini bir zamanlar çok okuyordum hayatıma kattığı çok güzellik var ona çok inanıyorum.beraber içten samimi bir şekilde birbirimize dua edersek Rabbim kabul edecektir dualarimizi inşallah.
Canım inşallah yarın sabah başlamak istiyorum.Ne zaman basliyoruz
Ben kuralları okudum
Şuan mazeretli olduğum için pazartesi başlayacağım bu arada okuyamadığım Kişiler için de pazartesinden itibaren okumaya başlarım
İnşallah hepimizin duaları kabul olur
Canım ben suan mazeretliyim napmam gerekKurallarımız ♥♥♥
1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...
3. Mazeretli olanlar mazeret bitiminde okumadiklari arkadaşlara mutlaka okuyup bildirim yapmalıdır. .
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır.
HEPİNİZDEN RICAM BANA ÖZELDEN DUALARINIZI YAZMANIZ...
BURDA PAYLASILMASINI ISTEMEYENLER BELIRTSIN !!!!!!
Hadi Bismillah ♥♥♥
1- A Angeel91
2- Bluedew
3- @umut-16
4- esest
5- aryalorinn
6- B BEYBISIM
7- Putty
8- C cansu_tr
9- M Meyyale76
10- @Sweet03
11- @Ovagaribi
12- megos
13- @nedennicin
14- Nefs
Ayet-el Kürsi Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm,
lâ te’huzühu sinetün velâ nevm,
lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard.
Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih,
ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ
yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia
kürsiyyühüssemâvâti vel ard,
velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.
İnşirah Süresi Okunuşu
Bismillahirrahmanirrahim
1. Elem neşrah leke sadrek
2. Ve vada'na 'anke vizreke
3. Elleziy enkada zahreke
4. Ve refa'na leke zikreke
5. Feinne me'al'usri yüsren
6. İnne me'al'usri yüsren
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
D
Canım mazeretin bitince okuyamadiklarina dönüp okuyacaksın.Canım ben suan mazeretliyim napmam gerek
Gecmış sayfaları yenı okudum liste tamam olmuş kısmet İnş baska sefere allah kabul etsin
Kurallarımız ♥♥♥
3. Mazeretli olanlar mazeret bitiminde okumadiklari arkadaşlara mutlaka okuyup bildirim yapmalıdır. .
4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır.
Benimde senden bi ricam olsa canim hepimizin duasini biraraya toplasak daha sonra.mazeretli olup okuyamanlara kolaylik olur tek tek geriye dönüp duayi bulup.okumak zor olur hepimizin duasini toplu mesaj olarak mi atsak nasil yapalim
14 NİSAN CUMA NİN
@Angeel91 DUASI ;Benim duam: Hamileyim ve biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum Rabbimden isteğim bu zor günleri atlatıp sağlıklı bi hamilelik geçirmek ve hayırlısıyla evladımı sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma almak.. Rabbim dua eden herkesden razı olsun ve isteyen herkesede nasip etsin İnşallahh..
Hadi Bismillah ♥♥♥
1- A Angeel91
2- Bluedew
3- @umut-16
4- esest
5- aryalorinn
6- B BEYBISIM
7- Putty MAZERETLİ..
8- C cansu_tr MAZERETLİ
9- M Meyyale76
10- @Sweet03
11- @Ovagaribi
12- megos
13- @nedennicin
14- Nefs
15- @Portakal Sulu Ordek
16- 5816bursa
Kurallarımız ♥♥♥
14 NİSAN CUMA
A Angeel91 'in DUASI ;Benim duam: Hamileyim ve biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum Rabbimden isteğim bu zor günleri atlatıp sağlıklı bi hamilelik geçirmek ve hayırlısıyla evladımı sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma almak.. Rabbim dua eden herkesden razı olsun ve isteyen herkesede nasip etsin İnşallahh..
Hadi Bismillah ♥♥♥
1- A Angeel91
2- Bluedew
3- @umut-16
4- esest
5- aryalorinn
6- B BEYBISIM
7- Putty MAZERETLİ..
8- C cansu_tr MAZERETLİ
9- M Meyyale76
10- @Sweet03 @Sweet03
11- @Ovagaribi @Ovagaribi
12- megos
13- @nedennicin @nedennicin
14- Nefs
15- @Portakal Sulu Ordek @Portakal Sulu Ordek
16- 5816bursa
Canim benimde senden bi ricam olacak hepimizin dualarini biraraya toplasak daha sonra.mazeretli olup okuyamanlara kolaylik olur tek tek geriye dönüp duayi bulup.okumak zor olur hepimizin duasini toplu mesaj olarak mi atsak nasil yapalim
Canim onu demiyorum ben hepimizin dualarini mesaj olarak bize gondersen yada bilgisayardan giren arkadas varsa oda gonderebilirse cok iyi olur simdi mesela 5 gün okuyamadik o 5 günü telefondan girip geriye giderek bakmak gercekten zor yada mazeretli arkadaslar yerine o gün mazeretli olmayanlar okusa daha mantikli gibi geliyor bi diger listedede böyle yapiyoruz geriye dönüp takip etmek zor olurCanım ben telden giriyorum.
Hani dediğini tam anlamadım ama.
Herkes kendi takip ederse iyi olur.
Mesela srn şu an mazeretlisin ya. Kime okumadigini bilirsin. Sonra okuyabilirsin.
Ben hep takipte olacağım zaten.