Birbirimiz İçin Ayetel Kürsi ve Inşirah Okuyalım ♥♥♥

♥♥Kurallarımız ♥♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 Ayetel Kürsi 7 Inşirah ve 500 Ya Vedud okunacak ♥♥♥

17 NİSAN PAZARTESİ

esest in Duası ;

Ey çaresizlerin yardımına yetişen Allah'ım, ailemin kalbine merhamet anlayis guzellik ver. Kibirlerinden bencilliklerinden kurtar rabbim. Sevdigime karşı Kalplerini yumusat sevgi merhamet ver. Burdaki butun arkadaslarimin duasını ve benim duami kabul et yarabbim. Amin

♥♥♥Hadi Bismillah ♥♥♥

1- A Angeel91 →→→OKUDU
2- Bluedew →→→→→→→
OKUDU
3- @umut-16 →→→→→→ OKUDU
4- esest →→→→OKUDU
5- @aryalorinn →→→→→OKUDU
6- B BEYBISIM
B BEYBISIM →→→→→→ OKUDU
12- N nedennicin →→→→→→→
13- Nefs →→→→→→→
OKUDU
14- @Portakal Sulu Ordek →→OKUDU
15- @5816bursa[/USER] →→→→OKUDU

Arkadaşlar M Meyyale76 kaç gündür yok maalesef.
Artık liste dışı bırakıyorum onu
Umarım iyidir...

aslında dualarımızın 1 günde tamamlanması lazım ki yen'i dualara çabuk geçelim diye

Nefs canim ben insirah ve ayatelkursiyi okuyamadim bizim evin olduğu caddede dogalgaz patlamis o yüzden sicak su ve ocak yanmiyordu biriniz okur musunuz yada aksama okurum listede okundu yazılı olduğu icin aciklama yapmak istedim nolur kusura bakmayin inan elimde olan bisi degildi...

Canım benim olsun ne demek tabii ki..
Hassasiyet Gösterdigin için teşekkür ederim.
Okumuş A Angeel91 sağolsun

♥♥Kurallarımız ♥♥♥

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

17 NİSAN PAZARTESİ

esest in Duası ;

Ey çaresizlerin yardımına yetişen Allah'ım, ailemin kalbine merhamet anlayis guzellik ver. Kibirlerinden bencilliklerinden kurtar rabbim. Sevdigime karşı Kalplerini yumusat sevgi merhamet ver. Burdaki butun arkadaslarimin duasını ve benim duami kabul et yarabbim. Amin

♥♥♥Hadi Bismillah ♥♥♥

1- A Angeel91 →→→OKUDU
2- Bluedew →→→→→→→
OKUDU
3- @umut-16 →→→→→→ OKUDU
4- esest →→→→OKUDU
5- @aryalorinn →→→→→OKUDU
6- B BEYBISIM
B BEYBISIM →→→→→→ OKUDU
12- N nedennicin →→→→→→→ OKUDU
13- Nefs →→→→→→→OKUDU
14- @Portakal Sulu Ordek →→OKUDU
15- @5816bursa →→→→OKUDU

Son düzenleme:
♥♥Kurallarımız ♥♥♥

18 NİSAN SALI

@aryalorinn in Duası ;
Manevi yönden huzur sağlık ve nişanlımla hayırlı bir evlilik istiyorum hayırlısıysa:)

♥♥♥Hadi Bismillah ♥♥♥

1- A Angeel91 →→→
2- Bluedew →→→→→→→
3- @umut-16 →→→→→→
[COLOR=#b30000][COLOR=#b30059][B][I][COLOR=#b30059]4- [USER=818721]@esest
→→→→[/COLOR][/I][/B][/COLOR][/COLOR]
5- @aryalorinn →→→→→
6- B BEYBISIM
7- [/user]
@Putty →→→→→
[SIZE=4][COLOR=#b30000][B][I][COLOR=rgb(179, 0, 89)]8- @cansu_tr [/COLOR][COLOR=#660000]→→→→→→ [/COLOR][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=#b30000][COLOR=#b30059][B][I][COLOR=#b30059]9- [/COLOR][/I][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][I][B][COLOR=rgb(179, 0, 89)][SIZE=5]@Sweet03 [/SIZE][/COLOR][/B][/I][COLOR=#b30059][SIZE=4][B][I]Mazeretli[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=#b30000][COLOR=#b30059][B][I][COLOR=#b30059]10- [/COLOR]@Ovagaribi [COLOR=rgb(179, 0, 89)] [/COLOR][/I][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#b30059][SIZE=4][B][I]MAZERETLI[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=#b30000][COLOR=#b30059][B][I][COLOR=#b30059]11- @megos[/COLOR][/I][/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#b30000][COLOR=#b30059][B][I][COLOR=#b30059]→→→→→→ [/COLOR][/I][/B][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#b30000][COLOR=#b30059][B][I][COLOR=#b30059]12- @nedennicin[/COLOR][/I][/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
→→→→→→→
13- @Nefs[/USER] →→→→→→→
14- @Portakal Sulu Ordek →→

15- @5816bursa →→→→

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…