Birbirimiz İçin Ayetel Kürsi ve Inşirah Okuyalım ♥♥♥

♥♥Kurallarımız ♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

20 HAZİRAN SALI

@hayatın_anlamı duası:

Allah`im! Bu mübarek günlerde sen biz günahkar kullarini affeyle, imanimizi arttir,ihlas ile ibadet etmeyi nasip eyle. Gönlümden gecen duami sen bilensin,isitensin. Sen burada dua eden kardeslerimizin, tüm ümmet-i Muhammed`in, icinde bu aciz kulunun da dualarini hayirla kabul et. Sen olmazlari olduransin. `´OL´´ emrinle kalplerimize ferahlik ver .Dilegimiz ser ise hayirlara cevir öyle ver ya Rab`bi.Darda kalan kullarina Ya Fettah isminle sen hayir kapilari ac.Amin.

@Nefs mazeretli evTik OKUDU

@cansu_tr OKUDU

@Portakal Sulu Ordek OKUDU mazeretli

esest OKUDU

@ecrinnaz-dlk

@aryalorinn OKUDU

@Putty

@megos OKUDU

@5816bursa OKUDU

@tubatesbih OKUDU

@Angeel91 OKUDU

@Ozzgeee mazeretli evTik OKUDU

@hayatin_anlami OKUDU

@BEYBISIM OKUDU

@evTik OKUDU

@Cestlaviee

@denizkaplan mazeretli evTik OKUDU

@yumiti OKUDU

@durkan evTik OKUDU

Arkadaşlar listeyi birleştirsek mi? Yani iki kişinin duasını tek listede yazayım 14 er ayetel kürsi ve inşirah okuyalım okudum yazıp kişileri etkiketleyelim. Bu türlü günde iki kez bildirim sıkıntı oluyor gibi hala bildirim yapmayanlar var ki ben ikinci bildirimi bekleyeceğim daha. Ne dersiniz? Maksat cumaya bitsin liste.

Olur canim iki kisinin duasini ayni anda ekle bizde okuyalim iki kisi icinde ayri etiket yapariz sikinti olmaz

bence de cnm sürekli grip bakıyorum yeni liste yayınlandı mi diye

♥♥Kurallarımız ♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

20 HAZİRAN SALI

@BEYBISIM duası:

Allahım duamin kabulüne engel olacak butun gunahlarimi bagisla. Olmazlari olduran güzel rabbim duama Ol emrinle oldur Allah ım tedavime kadar bana normal yoldan hamile kalmami tedaviye gerek kalmamasını nasip et.Borclarimizi odememizi vede helalinden bol rızık nasip eyle Egerki tedaviyle nasip edeceksen rabbim kaliteli embriyolarin olmasını vede tutunup bebeğimi kucagima almami nasip et.Allahim neolur anneliği banada nasip et.dua arkadaşlarımın da dualarını katinda kabul buyur.Amin

@Nefs mazeretli

C cansu_tr

@Portakal Sulu Ordek mazeretli

esest

@ecrinnaz-dlk

aryalorinn

@Putty

@megos

@5816bursa

tubatesbih

A Angeel91

@Ozzgeee mazeretli

hayatin_anlami OKUDU

B BEYBISIM

evTik

@Cestlaviee

@denizkaplan mazeretli

yumiti

durkan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…