Birbirimiz İçin Ayetel Kürsi ve Inşirah Okuyalım ♥♥♥

♥♥Kurallarımız ♥♥

1. Liste takibi duzenli olmalı..
2. Mutlaka günlük bildirim yapılmalı...

3. Mazeretli olanların yerine okuma yapmak isteyenler okuyabilir....

4. Okuma yapılırken sıra takibi yapılmalı dua bitmeden bir sonraki arkadaşa gecilmemeli.
5. Toplu okuma yapmayalım lütfen.
6. Sirasi gelen arkadaslarin Duasını ben paylastiktan sonra okumaları yapalım.
7. Okuma yaptigimiz arkadaşı etkiketleyelim mutlaka...
8. Liste hepimizin arkadaşlar lütfen kontrol ederek hakka girmeden devam edelim.
9. Duâ okumak nasip işidir gönüllülük esastır. Özenli olalım.
10. İnşallah bu madde hiç olmaz ama bildirim yapmayan kurallara uymayan arkadaş maalesef liste dışı kalacaktır

♥♥♥ 7 AYETEL KÜRSI 7 INŞIRAH ve
422 YA ŞAFİ OKUNACAK ♥♥♥

18 HAZİRAN PAZAR

A Angeel91 in duası:

Rabbim bu mübarek günlerde günahlarımızı affedip dualarımızı kabul etsin İnşallah.. Evladımı bana bağışlayıp sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin Rabbime yakışır hayırlı kullarından olsun.. Salı günü gireceğim ayrıntılı ultrasyonda güzel sonuçlar alalım İnşallah.. Allahım sen sana el açıp dua eden herkesin dualarını kabul eyle Amin..

@Nefs mazeretli cansu_tr OKUDU

@cansu_tr OKUDU

portakal Sulu Ordek OKUDU

@esest OKUDU

@ecrinnaz-dlk OKUDU

@aryalorinn cansu_tr OKUDU

@Putty OKUDU

@megos OKUDU

@5816bursa mazeretli cansu_tr OKUDU

@tubatesbih

@Angeel91 OKUDU

@Ozzgeee OKUDU mazeretli

@hayatin_anlami OKUDU

@BEYBISIM

@evTik OKUDU

@Cestlaviee OKUDU

@denizkaplan mazeretli

@yumiti OKUDU

@durkan cansu_tr OKUDU

Arkadaşlar için de uygunsa biraz hızlansak da bayramdan önce liste bitmiş olsa canım.

Arkadaşlar hızlı olursak bayramdan önce listeyi bitiririz. Lütfen hızlı olalım bayramdan önce liste bitmiş olsun.

Herkesi ikişerli etiketledim ancak. Arkadaşlar bayram gelmeden listemizi bitirirsek çok daha iyi olur. 8 kişi var.Benim görüşüm günde iki kişiye geçmek. Her yeni günde bir kişiye başlayıp günün ortasında bitirip diğer kişiye geçeriz. Arefe gününe girmeden bitiririz. Cuma bitmiş olur. Ne dersiniz? Lütfen cevap yazın bakın herkesi etiketledim. Olur veya olmaz bişeyler söyleyin. Liste yavaşladı yine. Şimdi yeni kişide ollmamız lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…